reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj Mamitko,no to widzę,że nie tylko ja pod % dzisiaj;-):tak:.
Co do plastrów to teściowa swojej mamie kupowała i są super,tylko lekarz nie chciał ich wypisywać na receptę:wściekła/y::wściekła/y: a jeden ok.14zł kosztował to przecinała na pół,żeby na dłużej starczyło:tak:.

reklama
No jeszcze bym jakiegos drinka wypiła albo dżin z tonikiem;-):-):-):-):-)
A proszę Cię bardzo;-);-);-);-)
402826893_9c1a3087bf.jpg

Dzień Dobry moje drogie :-)

jakos pusto było wieczorkiem,nic sie nie działo jednak to dobrze że poszłam spać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oliwka znowu pobudka ciut wcześniej 6.40,znowu się przestawiła na poranne wstawanie.oj nie da mamie dłużej pospać:no::no::no::no:

słońce świeci dziś ma być 28C zobaczymy,na razie zapowiada się ładnie :tak::tak::tak::tak::tak:

agnes powiedziala do swojego "te bieremy ten slub czy robimy tylko impre" badz cosik w tym stylu ale byly jaja :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to ładnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj Anka Anka :-p:-p:-p:-p:-p

Hej dziewczęta witam porannie i sobotnie
Mój pojechał z Waldim na ryby, już mają kilka fajnych sztuk, ja czekam aż mała się obudzi ( po okropnej nocce-chyba brzuszek) i pójdziemy wyprowadzić pieski znajomych ( urlopowiczów) , jednego chrego nafaszerować lekami i później jedziemy do mojej mamy, mam nadzieję wyrobic się do 10, ale chyba marne szanse.

zobaczmy ile uda mi sie nadrobić, poki mała śpi...

No prosze nawet nie byo tego tak wiele. A widzę, że nie tylko ja wczoraj wieczorkiem drinkowałam sobie, hehe

Natalineczka wszystkiego dobrego dla Czarusia z okazji 11 miesięcy:-):-)
żeby rósł zdrowy duży i silny:-):-)
Dołączam sie do życzeń!!!

Dowikla czy ten encorton mozna kupić bez recepty, żeby miec tak w razie czego??? Ostatnio moją małą ugryzła chyba meszka, muszka, czy jak tam zwał to cholerstwo, normalnie to się po tym rumień robi, a jej to jeszcze na około napuuchło i twarde było, mocno swędziało. Boję się, że będzie uczulona na tekie paskdztwa i może warto by się postarać o takie cuś.

Hej Anka, no miło, że wykombinowałaś jak się tu wedrzeć!!!!!

Pati trzymam mocno kciuki za ten kredyt, no musicie dostać, już tak bliziutko szczęścia jesteście!!!!!!!!

Dowikluś czy ktoś nam zieci sklonował:szok::szok::szok:adam wczoraj pomazał scianę i powiedział że to dlatego że mu się nie chciało kartek szukać:szok::szok::szok::szok:
O ja cie kręcę, łeb przy samym tyłku bym okręciła...

Dziewczyny, znalazłam fajną stronkę dla dzieci - jak się nudzą w deszczowy dzień to mogą się pobawić i jeszcze języków obcych poduczyć! :tak: Polecam: YUMMY... baw się językami!!!
A teraz zmykam robić obiadek.
Piotruś nadal śpi :szok:
Fajne toto, moja jeszcze raczej za mała, ale warto sobie zapisać na zaśkę

agnes powiedziala do swojego "te bieremy ten slub czy robimy tylko impre" badz cosik w tym stylu ale byly jaja :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Aniu, bomba!!!!!

reklama
Do góry