reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzieki dziewczyny za odpowiedz:-)to w takim razie rozejrze sie za recznym:-)
Bershka a Ty gdzie kupilas te 10szt za 60zl pojemnikow na pokarm??i tez to sa aventy??wiem ze avent sa ogolnie lepsza marka niz canpol bo i sterylizator i smoki i butle mialam i bylam tylko z tej marki zadowolona:-)

reklama
Po cesarce czuję się bardzo dobrze, rana swędzi więc się goi :-D pierwsze dwa dni to koszmar bo boli wstawanie ale 3 dzień jak "młody bóg" :-) teraz już biegam, sprzątam ogólnie nie czuję, ze miałam szycie tydzień temu :szok:;-)

to już moja druga cesarka, o wiele lepsza bo po 1. mąż mógł być przy mnie a po 2.nie czułam jak młodego wyciągają, pierwszego synka czułam ale też nie bolało teraz to usłyszałam płacz dziecka więc tylko dlatego wiedziałam, ze się urodził :-) cesarka to luksusowy poród, mój M nazywa mnie cesarzową :-D:-)

Po cesarce czuję się bardzo dobrze, rana swędzi więc się goi :-D pierwsze dwa dni to koszmar bo boli wstawanie ale 3 dzień jak "młody bóg" :-) teraz już biegam, sprzątam ogólnie nie czuję, ze miałam szycie tydzień temu :szok:;-)

to już moja druga cesarka, o wiele lepsza bo po 1. mąż mógł być przy mnie a po 2.nie czułam jak młodego wyciągają, pierwszego synka czułam ale też nie bolało teraz to usłyszałam płacz dziecka więc tylko dlatego wiedziałam, ze się urodził :-) cesarka to luksusowy poród, mój M nazywa mnie cesarzową :-D:-)

hehe cesarzowa dobre:-)a jak sie czujesz bez brzucha??mi sie czasami marzy zeby juz chodzic w spodniach sprzed ciazy no ale jeszcze 85dni:-)

brakuje brzuszka oj baaaaaaaaaaaardzo i raczej już go mieć nie będę :confused: no ale z drugiej strony jest mi tak lekko :-D ważyłam w ciązy 76 kg teraz mam 65 i mam zamiar spaść do 60 do mojej wagi może się wkrótce uda :dry::dry::happy: można spać na brzuchu w końcu :-D

witam a ja dalej nic,,po nocach spac nie moge tk bola plecy ze szok...juz tak bym chciala miec porod za soba.to czekanie ufffffffffff straszne,,

bereshka to kubus silny chlopczyk jeszcze troszeczke i bedziesz miec kubusia w domku..

tusia glowa do gory bedzie dobrze..moze w nastepnym cyklu sie uda,,

pozdrawiam wszystkie dziewczyny i zycze milej niedzieli..u nas taki upal ze szok..

No to wspaniale, że tak dobrze:tak: Mnie tez czeka cc więc trochę mi dodałaś odwagi:tak::-)

reklama
No to wspaniale, że tak dobrze:tak: Mnie tez czeka cc więc trochę mi dodałaś odwagi:tak::-)
Aga a czemu bedziesz miec cc??
brakuje brzuszka oj baaaaaaaaaaaardzo i raczej już go mieć nie będę :confused: no ale z drugiej strony jest mi tak lekko :-D ważyłam w ciązy 76 kg teraz mam 65 i mam zamiar spaść do 60 do mojej wagi może się wkrótce uda :dry::dry::happy: można spać na brzuchu w końcu :-D
ohhhhhhhhhh spanie na brzuchu:-(marzenie:-) to jednak sie nie zdecydujecie na 3bobaska??moim marzeniem jest 3bobaski ale warunki mieszkaniowe pozwaaja mi na 2...no chyba ze wygram w totka to dom sobie kupie:-)Bershka a czemu TY mialas cc bo juz nie pamietam??
i taki masz laktator i takie pojemniki: Avent - Laktator ręczny ISIS z systemem VIA (706306313) - Aukcje internetowe Allegro i jest jeszcze taki zestaw Avent - Laktator Ręczny ISIS +2x butelka + GRATIS (706308164) - Aukcje internetowe Allegro ale chyba ten pierwszy lepszy bo ma pojemniki co??doradzcie??ja butelki male i duze mam wiec wiecej nie potrzebuje...i moze uda mi sie z angli taki zestaw dorwac bo tak taniej...

Do góry