reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!!

Pyszczku
mi sie podoba ten niebieski z krabem:-)czuje sie w sumie ok tylko pare dni temu brzuch mnie bolal:-(mi az tyle tej siary nie leci co tobie bo w sumie moze z 3razy do tej pory!!

Bershka
domyslam sie ze wykanczaja Cie dojazdy i moze faktycznie dokup lozko!kiedy Kubusia juz do domu wypisza??w ym tyg??wklejam jeszcze raz te linki moze zadzialaja??Pytalam czy takie pojemniki kupilas : AVENT VIA- AŻ 240ml MEGA POJEMNIKI+TANIA WYSYŁKA (715360925) - Aukcje internetowe Allegro i taki laktator:Avent - Laktator ręczny ISIS z systemem VIA (706306313) - Aukcje internetowe Allegro on jest z pojemnikami a ten drugi z butelkami Avent - Laktator Ręczny ISIS +2x butelka + GRATIS (706308164) - Aukcje internetowe Allegro dziewczyny czy oprocz dodatkow te laktatory sa takie same??bo wygladaja tak samo doradzcie!!
Pyszczku a Ty jakki laktator bedziesz kupowac??

Aniu moze uda Ci sie zafasolkowac a my mimo bawienia bobaskow i tak bedziemy tu zagladac i cieszyc sie z Toba Twoim szczesciem:-)

Ja w piatek mam gina ale bez usg wiec pewnie malucha zobacze 20wrzesnia!!

Buziaki dla reszty babeczek:-)

reklama
Gosiu ja też będę kupować tego ręcznego Aventa, ale własnie zastanawiam się czy ten z pojemnikami czy butelkami...ale np. jak się ściągnie mleko i w takim pojemniku trzyma w lodówce to potem to mleko mozna podgrzewać w podgrzewaczu? :confused:
ten kocyk z krabem też fajny ale ja nie bardzo lubię niebieski kolor :sorry2:

HEJKA:-)
BERSHKA ooo to bardzo dobre rozwiązanie wykupienie łóżka bedziesz miała cały czas na oku synka:tak::-)
PYSZCZKU to już nie długo bo jeszcze troche i koniec sierpnia mamy;-)

ANUFIFI ja wierze że jeszcze zajdziesz w ciąże przed moim porodem;-)a tak wogóle ja na BB będe zaglądac cały czas w miare możliwości:tak::-)

Dziewuszki oj tak suwaczki wasze jadą do przodu jeszcze troche i w 30 tc wejdziecie oj oj a inne laseczki urodzą wow normalnie szok:-):szok::-D

Gosia ten pierwszy ma jakby matowe elementy i inny kolor uszczelki czy czegoś tam, a ten drugi bardziej przezroczysty, ale kształt i zasada działania ta sama, więc to chyba to samo :sorry2: zresztą nazwa Isis i tu tu :) Mnie się bardziej ten drugi podoba :tak:

Patrysia niedługo Dziewczyny urodzą, jak Kiki, Okruszynka, a my już wejdziemy w 30 tydzień, to mi się wydaje że już tak blisko porodu :szok: w sobotę rozmawiałam ze znajomą która przy drugim dziecku miała znieczulenie zewnątrzoponowe i odradzała mi ze względu na to że i tak bardzo ją bolało, a do tego od czasu porodu ( 5 lat temu!) ma problemy zdrowotne, męczą ją straszne migreny, bóle pleców i neurolog powiedział że ten stan mógł wywołac lek ze zzo :szok:

PYSZCZKU ja właśnie też się nasłyszałam o tym znieczuleniu dlatego wole się pomeczyć ale potem już tylko dzieckiem sie cieszyć a nie martwić się że mam jakieś skutki uboczne po tym znieczuleniu:sorry2:

A ja własnie zamówiłam dla mojego M tort na urodzinki które ma w czwartek :-):-):-) Tort z polecenia, ma być pyszny, ale się cieszę :-D

Patrysiu no własnie więc i ja się wolę pomęczyć bez znieczulenia :sorry2: ale fajnie już za tydzien będziesz wiedziała prawie na 100 % czy Alanek u Was będzie :)

Ostatnia edycja:
Gosiu ja też będę kupować tego ręcznego Aventa, ale własnie zastanawiam się czy ten z pojemnikami czy butelkami...ale np. jak się ściągnie mleko i w takim pojemniku trzyma w lodówce to potem to mleko mozna podgrzewać w podgrzewaczu? :confused:
ten kocyk z krabem też fajny ale ja nie bardzo lubię niebieski kolor :sorry2:

Gosia ten pierwszy ma jakby matowe elementy i inny kolor uszczelki czy czegoś tam, a ten drugi bardziej przezroczysty, ale kształt i zasada działania ta sama, więc to chyba to samo :sorry2: zresztą nazwa Isis i tu tu :) Mnie się bardziej ten drugi podoba :tak:

Patrysia niedługo Dziewczyny urodzą, jak Kiki, Okruszynka, a my już wejdziemy w 30 tydzień, to mi się wydaje że już tak blisko porodu :szok: w sobotę rozmawiałam ze znajomą która przy drugim dziecku miała znieczulenie zewnątrzoponowe i odradzała mi ze względu na to że i tak bardzo ją bolało, a do tego od czasu porodu ( 5 lat temu!) ma problemy zdrowotne, męczą ją straszne migreny, bóle pleców i neurolog powiedział że ten stan mógł wywołac lek ze zzo :szok:

mi wlasnie w tym kocyku najbardziej sie krab podoba:-)a kolorek chcialabym zielony ale nie ma takiego polaczenia!!czyli podoba Ci sie barfziej z tymi butelkami tak??ja wlasnie butelek mam sporo i wole ten z pojemnikami ale tj Ty nie wime czy one sa takie same??dlatego chcialam zeby Bershka mi doradzila ale ma jakis problem z tymi linkami:-(

Ja tez wlasnie slyszalam ze po zzo czasami moga byc problemy z bolami plecow i tp.

Gosia mi się bardziej podoba ten z butelkami, ale chciałabym miec również te pojemniki, bo wydają mi się lepsze na przechowywanie mleka. Ale butelki te muszę mieć :) A co juz się bierzerz za zakupy czy na razie wybierasz? ;-)

Gosia mi się bardziej podoba ten z butelkami, ale chciałabym miec również te pojemniki, bo wydają mi się lepsze na przechowywanie mleka. Ale butelki te muszę mieć :) A co juz się bierzerz za zakupy czy na razie wybierasz? ;-)

ja narazie dalas zlecenie dla kuzyna meza(w sumie dla jego dziewczyny) ktory jest w londynie aby zobaczyl po ile sa laktatory te co dalam linki,smoki uspakajajace,smoki do butelek+uszczelki do butelek aventu bo tu troche kosztuje to a wiem ze w anglii za grosze mozna kupic laktator...nie wiem czy czytalam ostatnio listopadowy watek zakupowy ale tam Klaudia z anglii pisala ze ze 25f kupila sterylizator elektryczny z butelkami smokami i laktator a taki zestaw u nas kosztuje min 300zl!!!
Poza tym oni przyjezdzaja 3wrzenia to by to przywiezli bo duzo miejsca nie zajmuje:-)kupilam troche ubranek moge wkleic:-)ale narazie mam zakaz do powiedzmy pazdziernika kupowania czego kolwiek:-(chodz teraz trafila mi sie okazja kupic moj upatrzony wozio ale chyba m mi nie pozwoli:-(

Załączniki

• Bluza 5-10-15-68.jpg
    Bluza 5-10-15-68.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 26
  • bluza bawelniana 3-6mcy GRATIS.JPG
    bluza bawelniana 3-6mcy GRATIS.JPG
    3,6 KB · Wyświetleń: 52
  • Bluza next.jpg
    Bluza next.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 32
  • Butki ocieplane Tomleag 3-6.jpg
    Butki ocieplane Tomleag 3-6.jpg