reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki,

bylam dzisiaj u gin i wlozyl mi wziernik, powiedzial, ze szyjka ok, potem pomacal reka i powiedzial, ze macica moze i troche powiekszona, ale nie jakos bardzo :baffled: Dal skierowanie na usg i mam sie stawic za 2-3 tygodnie... Powiedzial zebym sie traktowala jakbym byla w ciazy, ale on na razie potwierdzic nie moze :dry::-(

Az pojde sobie zrobic jeszcze jednego testa
:baffled:
To ile masz czekac na to usg? Ja bym chyba poleciała prywatnie.
I spoko maroko mnie tez 1 lekarz nie potwierdził ciazy :-D a dzis ta fasolka ma trzecie urodziny :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki,

bylam dzisiaj u gin i wlozyl mi wziernik, powiedzial, ze szyjka ok, potem pomacal reka i powiedzial, ze macica moze i troche powiekszona, ale nie jakos bardzo :baffled: Dal skierowanie na usg i mam sie stawic za 2-3 tygodnie... Powiedzial zebym sie traktowala jakbym byla w ciazy, ale on na razie potwierdzic nie moze :dry::-(

Az pojde sobie zrobic jeszcze jednego testa :baffled:
szkoda kasy na testa lec na bete na to nie potrzeba skierowania! :sorry2::sorry2::sorry2:

ja jutro dziewczynki na progesteron lece wiec trzymajcie juz kciuki! :sorry2:

Badaicka sto lat dla twojej 3 letniej fasolki :p
a co do czekoldaki to byla LaFesta :)

Witaj Justynko :-D
Własnie wczoraj sobie myslałam czy to juz dziś wracasz z urlopu :-D:-D:-D
SUPER,że juz jesteś :-):-):-):-)
Ja Ci nie streszczę nic bo słaba w tym jestem :-(
cześć Madziu!!!!! Jak tam zdróweczko i starania?? M nie uciekł znowu z sypialni bo za bardzo go molestujesz???:-)
Buziaki

no jasne ze tesknilysmy! :-):-):-):-):-)
a bo formalnosci za malo bylo! najpierw walnij posta powitalnego z 1 akapitem wychwalajacym ksiezna Hanke! + flacha na powitanie! :-D:-D:-D
:-):-):-) dobre. To jest najlepszy przepis na zaistnienie:-D:-D
cześć Evuniu, fajnie że tęskniliscie:-)
WIdze że niedługo u Ciebie testowanko....Trzymam kciuki mocno!!!
badaicko to chyba mamy te same mysli bo ja tez wczoraj o zajączku myslalam :tak:
Justynko skoro lekarz tak zalecil i tak zdecydowaliscie to dobrze, grunt to miec dobre nastawienie i plan...:tak: co ma byc to bedzie:tak:
a tak swoja drogą to jak bylam u gina i sie spytalam czy w miesiącu kiedy sie hsg robi mozna sie starac , to powiedzial ze w tym co ma sie zabieg nie wolno ! bo cos tam jest niezagojone czy cos nie pamietam dokladnie co powiedzial ale ze zazwyczaj sie ciąża nie utrzymuje...... dopiero w kolejnym cyklu mozna sie starac........ :***
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zaczerwieniłam się;-) ale strasznie miło wiedzieć ze ktoś o mnie myślał:-)
a co do HSg.... szkoda że mnie nikt tego nie powiedział:-:)-:)-( tak musimy zrobic przymusowa przerwę:( a kto wie czy własnie ten cykl w którym jestem juz po owu nie byłby tym własnie najszczęśliwszym. Ja chciałam się starać mimo tego że postanowilismy wyjechać - dziecko na pierwszym miejscu. No ale nam lekarz odradził. siła wyższa:-(

Wracam ponownie na watek staraczkowy:-) dawno mnie tu nie bylo,ale widze kilka znajomych osóbek:tak: pozdrawiam Was serdecznie

Witaj Kochana, milo Cie widziec na staraczkach :tak: Powodzenia :-D

Witajcie Dziewczynki:-)

Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....

torcikjx5.jpg

tort poprostu :-D:-D:-D:-D:-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA :-)

To ile masz czekac na to usg? Ja bym chyba poleciała prywatnie.
I spoko maroko mnie tez 1 lekarz nie potwierdził ciazy :-D a dzis ta fasolka ma trzecie urodziny :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie wiem jeszcze kiedy bede miala usg, zaraz zadzwonie i sie umowie (w luxmedzie - mam abonament). Moze po prostu ciezko wymacac czy macica jest powiekszona czy nie, skoro sie nie wie jaka byla wczesniej ;-)

szkoda kasy na testa lec na bete na to nie potrzeba skierowania! :sorry2::sorry2::sorry2:

ja jutro dziewczynki na progesteron lece wiec trzymajcie juz kciuki! :sorry2:

Ja mam w domu ze trzy testy, wiec juz kiedys te kase wydalam ;-) Zreszta zrobilam przed chwila jeden - druga kreska pojawila sie jak tylko plytka zaczela sie robic mokra, dopiero pozniej pokazala sie kreska kontrolna i, o dziwo, jest slabsza od testowej :-D Wiec chyba jednak wszystko ok :-D

Hej dziewczynki,
Cześć Olu:-):-):-) Słyszałam że u ciebie groszek sie pojawił!!! Gratulacje:-)

A mi moja gin mowila, ze po hsg trzeba jak najszybciej zachodzic w ciaze - wiec starania KONIECZNIE jeszcze w cyklu z hsg!
:baffled::baffled::baffled:
o masz!!!! i badz tu qrwa mądry człowieku jak kazdy lekarz gada co innego!! szok!!!:angry: a ty lepiej bete sobie zrób a nie testa:tak:
No własnie. Ja juz też słyszałam różne opinie.... ale widzisz, patrząc na mój przypadek...chyba lepiej się wstrzymać.:-(

Ucałuj ta trzyletnią fasolkę od cioci Justynki:-):-):-)

Pamięta mnie ktos jeszcze??
Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....
STO LAT STO LAT .. NIECH ŻYJE ŻYJE NAM !!!!!!!!
wszystkiego dbrego Kasiu dużo miłości w życiu i szczęsliwego rozwiazania

Odpoczęłam odpoczęłam. Foty dam jak kumpel mi odda czytnik kart. Mam nadzieję że dziś. Nie zbroiliśmy bo lekarz odradził na razie w ogóle przytulanka (albo ograniczyc do minimum - i tą opcję wybraliśmy ;-)). Przed wyjazdem poszłam do szpitala odebrać wynik Bety tej co mi robili. I wysłali mnie w sekretariacie do ordynatora. A ordynator - ooo , jest Pani, ma Pani rzeczy osobiste?? Kładziemy się i zrobimy usg, badania wszystkie i jakby co to jutro zabieg!!!!!!! Ja w panikę... Ale z drugiej strony chciałam zostać żeby zrobić badania. w zwiaku z tym od srody do czwartku rano byłam jeszce w szpitalu. ALe zabiegu nie było, bo powiedziałm że wyjeżdżam że już nie krwawię. Beta była tylko 2 z haczykiem więc fasolka sobie poszła. :-:)-:)-( Pogodziłam się z tym ale jak myślę że mogłabym już... to mi bardzo smutno:-(
Na Usg miałam troche powiększone endomedrium (czyli cosik tam było) ale jeden z lekarzy który mnie badał powiedził że on by nie robił. Po następnej @ powinno byc wsio ok.
nooo:-):-)
to super wiadomosci nam przynosisz po urlopiku i dobrze ze juz od nastepnego cyklu mozecie sie zaczac starać
a fotki z urlopu dawaj koniecznie :tak::-)
Hej dziewczynki,

Az pojde sobie zrobic jeszcze jednego testa
jakto nie rozumiem w 6 tygodniu ciaży nie widac??

reklama
Do góry