reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

a ja niesetty do tej pory dupa....:-(
Witaj!!!!!zadna dupa,prosze tak nie pisac, wszytsko w swoim czasie.Ja tez nie jestem optymistka ostatnio byly badania i endokrynolog, oby tym razem sie bez tego wszystkiego obeszlo,bo nie mam czasu i kasy na to wszystko,zobaczymy
Witam Laseczki ja z rańca bo mam dylemata :-) mierzyłam tempkę. Mylnełam se termometr i wzięłam rtęciowy i pokazał 36,9 a potem bez wstawania stwierdziłak ok to zmierze jeszcze tym elektronicznym. I cio na drugim 36,2:szok:I albo mam do dupy termometr elektroniczny:wściekła/y:a jak tak to bede miała 3 ostatnie pomiary zakłócone :wściekła/y:juz nie wiem co mam o tym myśleć, ale wreszcie przestał mnie brzuch boleć:-)Bede wieczorkiem ciao. Może Wam się coś nasunie :-)
nie znam sie na tempkach,ale ja bym bardziej wierzyla temu rteciowemu:tak::-):-)Powodzenia

Witajcie Dziewczynki:-)

Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....

torcikjx5.jpg
Wszystkiego najlepszego!!!!tort super-uczta dla oczu:-)
Cześć babeczki :-)
Witaj Eve co u Ciebie????
jak bym teraz zaszła to było by 4 lata a wydaje mi się że to sporo a jak nie zajdę od razu to będzie jeszcze więcej .od 2 dni mam bóle głowy mam mdłości i bolą mnie nieco piersi okres miałam tydzień temu i mam takie dziwne skurcze czasami pod brzuchem ,pewnie wmawiam sobie te objawy bo tak bardzo chce 2 dzidzie że o niczym innym nie myśle a moze to oznaki ciąży??
moz-screenshot-1.jpg
moz-screenshot.jpg
nie piszesz do siebie!!!!!! kazda roznica jest dobra rodzenstwo to rodzenstwo!!!! a jak bedzie duza roznica to dogadaja sie po jakim czasie ale sie dogadaja.

reklama

Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale..​

KASIU

jak bym teraz zaszła to było by 4 lata a wydaje mi się że to sporo a jak nie zajdę od razu to będzie jeszcze więcej .od 2 dni mam bóle głowy mam mdłości i bolą mnie nieco piersi okres miałam tydzień temu i mam takie dziwne skurcze czasami pod brzuchem ,pewnie wmawiam sobie te objawy bo tak bardzo chce 2 dzidzie że o niczym innym nie myśle a moze to oznaki ciąży??
Łoj kobito to żeś się nakręciła.
Musisz troche ochłonać,wyluzować bo na siłe to z tego nic nie bedzie :baffled:

Witam się Baboki moje Kochane????
Tęskniłyście za mną???????????????????????????? Ja za Wami bardzo;-)
Ale odpoczęłam, wybyczyłam się, i pięknie opaliłam:-) Akumulatory naładowane:-)
A teraz bardzo Was proszę o jakiś skrót tego co się działo, kto ma fasoleczki bo ja nie dam rady nadrobić prawie 300 stron:-:)-(
Witaj Justynko :-D
Własnie wczoraj sobie myslałam czy to juz dziś wracasz z urlopu :-D:-D:-D
SUPER,że juz jesteś :-):-):-):-)
Ja Ci nie streszczę nic bo słaba w tym jestem :-(

gdzie jest kropeczka?
Odpoczywa po wyjeździe do Kornwalii :-D

Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....

torcikjx5.jpg

Wszystkiego Naj Kochana... 100 lat 100 lat niech zyje zyje nam... duzo zdrowka...

a tak na marginesie to swietny tort :-):-):-D:-D na slub chyba sobie taki zalatwie :-D:-D buhahah jak ja bym zamowila taki tort to moj tz zmienilby zaraz na to ze ja leze a on na torcie :-D:-D:-D:-D hihihihih

Mam dziwne wrażenie że zawsze piszę do siebie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
No coś TY. Musisz się po prostu uzbroic w cierpliwość i najważniejsze nie obrażać się jak nie dostaniesz odpowiedzi bo nas tu jest dużo i czasem coś umyka:-)
A tak w ogóle witam na BB:-)
justynko witaj! super ze sobie odpoczelas i wrocilas do nas naladowana energia!!! jakies foty nam tu szybko dawaj!!!!! pewnie zbroiliscie tam na wczasach małego zajączka co?? buziolki :*******
Odpoczęłam odpoczęłam. Foty dam jak kumpel mi odda czytnik kart. Mam nadzieję że dziś. Nie zbroiliśmy bo lekarz odradził na razie w ogóle przytulanka (albo ograniczyc do minimum - i tą opcję wybraliśmy ;-)). Przed wyjazdem poszłam do szpitala odebrać wynik Bety tej co mi robili. I wysłali mnie w sekretariacie do ordynatora. A ordynator - ooo , jest Pani, ma Pani rzeczy osobiste?? Kładziemy się i zrobimy usg, badania wszystkie i jakby co to jutro zabieg!!!!!!! Ja w panikę... Ale z drugiej strony chciałam zostać żeby zrobić badania. w zwiaku z tym od srody do czwartku rano byłam jeszce w szpitalu. ALe zabiegu nie było, bo powiedziałm że wyjeżdżam że już nie krwawię. Beta była tylko 2 z haczykiem więc fasolka sobie poszła. :-:)-:)-( Pogodziłam się z tym ale jak myślę że mogłabym już... to mi bardzo smutno:-(
Na Usg miałam troche powiększone endomedrium (czyli cosik tam było) ale jeden z lekarzy który mnie badał powiedził że on by nie robił. Po następnej @ powinno byc wsio ok.
nooo:-):-)

Witak Kobietki
Oficjalnie otwieram u mnie nowy sezon staranek :)
cykl nr 1 własnie się rozpoczoł
Witaj Słonce super ze staranka na nowo rozpoczete ja trzymam kciuku za 1 i ostatni cykl trwajacy 9 miesiecy :-)
Czesc Dziewczynki,

Nie bylo mnie jakis czas bo mialam pieklo na ziemi....
O matko ..... co to moglo sie stać! Kochana na bank bedzie lepsze jutro zobaczysz! mam nadzieje ze juz jest lepiej! :sorry2: mocno przytulam i wierze ze sie wszystko ulozy!
Eve - witaj, jakos takie pustki byly w ten weekend - chyba nic takiego sie nie dzialo...
no wlasnie uadlo mi sie po lepkach ogarnac te 45 str. :-D dzieki za info!
Witam się Baboki moje Kochane????
Tęskniłyście za mną???????????????????????????? Ja za Wami bardzo;-)
no jasne ze tesknilysmy! :-):-):-):-):-)
Mam dziwne wrażenie że zawsze piszę do siebie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
a bo formalnosci za malo bylo! najpierw walnij posta powitalnego z 1 akapitem wychwalajacym ksiezna Hanke! + flacha na powitanie! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witaj Eve co u Ciebie????
:-D:-D Ale jazda! Rudenko Słonce jak dobrze cie znowu widziec! no ja mam w zasadzie za soba 3 cykl pelnych staranek tzn czekam teraz na efekty 3 cyklu :-) jeszcze jakies 5 dni czekania! ehhhh.... niestety 2 cykl jak sie okazalo byl bezowulacyjny wiec w zasadzie to jest 2 ;-) chyba zakrecilam! :-D

ale mi sie pracowac nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i juz zerzarlam 3/4 czekolady! :dry:

Witaj mari trzymam kciuki za tescik!;-)
badaicko to chyba mamy te same mysli bo ja tez wczoraj o zajączku myslalam :tak:
Justynko skoro lekarz tak zalecil i tak zdecydowaliscie to dobrze, grunt to miec dobre nastawienie i plan...:tak: co ma byc to bedzie:tak:
a tak swoja drogą to jak bylam u gina i sie spytalam czy w miesiącu kiedy sie hsg robi mozna sie starac , to powiedzial ze w tym co ma sie zabieg nie wolno ! bo cos tam jest niezagojone czy cos nie pamietam dokladnie co powiedzial ale ze zazwyczaj sie ciąża nie utrzymuje...... dopiero w kolejnym cyklu mozna sie starac........ :***

Hej dziewczynki,

bylam dzisiaj u gin i wlozyl mi wziernik, powiedzial, ze szyjka ok, potem pomacal reka i powiedzial, ze macica moze i troche powiekszona, ale nie jakos bardzo :baffled: Dal skierowanie na usg i mam sie stawic za 2-3 tygodnie... Powiedzial zebym sie traktowala jakbym byla w ciazy, ale on na razie potwierdzic nie moze :dry::-(

Az pojde sobie zrobic jeszcze jednego testa
:baffled:

a tak swoja drogą to jak bylam u gina i sie spytalam czy w miesiącu kiedy sie hsg robi mozna sie starac , to powiedzial ze w tym co ma sie zabieg nie wolno ! bo cos tam jest niezagojone czy cos nie pamietam dokladnie co powiedzial ale ze zazwyczaj sie ciąża nie utrzymuje...... dopiero w kolejnym cyklu mozna sie starac........ :***

A mi moja gin mowila, ze po hsg trzeba jak najszybciej zachodzic w ciaze - wiec starania KONIECZNIE jeszcze w cyklu z hsg!

reklama
Do góry