rudka
Mama lipcowa '08
Witaj!!!!!zadna dupa,prosze tak nie pisac, wszytsko w swoim czasie.Ja tez nie jestem optymistka ostatnio byly badania i endokrynolog, oby tym razem sie bez tego wszystkiego obeszlo,bo nie mam czasu i kasy na to wszystko,zobaczymya ja niesetty do tej pory dupa....:-(
nie znam sie na tempkach,ale ja bym bardziej wierzyla temu rteciowemuWitam Laseczki ja z rańca bo mam dylemata :-) mierzyłam tempkę. Mylnełam se termometr i wzięłam rtęciowy i pokazał 36,9 a potem bez wstawania stwierdziłak ok to zmierze jeszcze tym elektronicznym. I cio na drugim 36,2I albo mam do dupy termometr elektroniczny
a jak tak to bede miała 3 ostatnie pomiary zakłócone
juz nie wiem co mam o tym myśleć, ale wreszcie przestał mnie brzuch boleć:-)Bede wieczorkiem ciao. Może Wam się coś nasunie :-)

Wszystkiego najlepszego!!!!tort super-uczta dla oczu:-)Witajcie Dziewczynki:-)
Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....
![]()
Witaj Eve co u Ciebie????Cześć babeczki :-)
nie piszesz do siebie!!!!!! kazda roznica jest dobra rodzenstwo to rodzenstwo!!!! a jak bedzie duza roznica to dogadaja sie po jakim czasie ale sie dogadaja.jak bym teraz zaszła to było by 4 lata a wydaje mi się że to sporo a jak nie zajdę od razu to będzie jeszcze więcej .od 2 dni mam bóle głowy mam mdłości i bolą mnie nieco piersi okres miałam tydzień temu i mam takie dziwne skurcze czasami pod brzuchem ,pewnie wmawiam sobie te objawy bo tak bardzo chce 2 dzidzie że o niczym innym nie myśle a moze to oznaki ciąży??![]()
![]()