reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

jak na razie to nie miałam jak porozmawiać z ni o tych wynikach wie tylko ze nie jest najlepiej ale dopiero teraz siądziemy i porozmawiamy ale widzę po nim ze go to troszke gryzie

też mam nadzieje ze witaminki pomogą choć On już od 3 miesięcy łyka salfazin tak ze nie wiem czy za bardzo pomogą te witaminy na ruchliwosc i budowa też nie do końca prawidłowa jest niestety

Bernadko - ja wiem, że rozmowa będzie trudna, ale też myślę, że Was zbliży:tak:
Dasz radę - trzymam kciuki:-)

reklama
Bernadko - ja wiem, że rozmowa będzie trudna, ale też myślę, że Was zbliży:tak:
Dasz radę - trzymam kciuki:-)
dziękuje kochana mam nadzieje ze znajdziemy sily zeby przez to wszystko przebrnąć tym bardziej że narobilam sobie nadziei bo pęcherzyk ma 19mm i gin powiedział że w środe mamy sie starac a w czwartek mam podglądanko i zobaczymy czy pękł czy jeszcze dojrzewa

jak na razie to nie miałam jak porozmawiać z ni o tych wynikach wie tylko ze nie jest najlepiej ale dopiero teraz siądziemy i porozmawiamy ale widzę po nim ze go to troszke gryzie

też mam nadzieje ze witaminki pomogą choć On już od 3 miesięcy łyka salfazin tak ze nie wiem czy za bardzo pomogą te witaminy na ruchliwosc i budowa też nie do końca prawidłowa jest niestety
pewnie go gryzie, bo tak sie wymadrzal i zapieral kiedy mu probowalas przemowic co do alkoholu i papierosów, ze teraz pewnie mu glupio..... ale dacie sobie rade:tak:
jak to mowila lolitka trzeba duzo warzyw i owoców na ruchliwosc jesc....:tak: a co jeszcze to sama nie wiem :sorry2: moj łyka salfazin, l-karnityne i kanapki mu z papryka od tygodnia robie:-D no i ten omega 3 chce jeszcze mu kupic :tak: i ma sie udac!:-)

Pojawiam się wieczorkiem na chwilkę- słuchajcie, sama nie wiem czy to możliwe....Całe popołudnie czuję w jednym miejscu takie przelewanie w brzuchu....Ja znam to uczucie, tak na początku czuje się ruchy dzidzi. Ale tak wcześnie???? Jutro 13 tydzień.

Rozmawiacie o Jastrzębskim widzę. Dobry lekarz. Ma dużo pacjentek. Tylko niestety kasę bardzo lubi. Nawet przez wypisanie ciążowego L4 wizyta była droższa o 10 zł:szok:

Marzenko - uda się - w końcu kiedyś musi:tak:

Bernadko - powodzenia w rozmowie i w starankach;-)

Ja zmykam do M;-)

Życzę STOSUNKOWO udanej nocy;-)

pewnie go gryzie, bo tak sie wymadrzal i zapieral kiedy mu probowalas przemowic co do alkoholu i papierosów, ze teraz pewnie mu glupio..... ale dacie sobie rade:tak:
jak to mowila lolitka trzeba duzo warzyw i owoców na ruchliwosc jesc....:tak: a co jeszcze to sama nie wiem :sorry2: moj łyka salfazin, l-karnityne i kanapki mu z papryka od tygodnia robie:-D no i ten omega 3 chce jeszcze mu kupic :tak: i ma sie udac!:-)
oj na pewno jest tak jak mowisz

a przypomnij mi i wybacz ze nie pamietam jakie Twojemu M wyniki wyszły czy też problem z ruchliwością jest??

Nasza Loree była u niego - co prawda raz i wróciła zafasolkowana - ale opinie słyszałam o nim dobre - też już o nim myślałam, ale chyba jednak skuszę się na klinikę - ja mam chora tarczycę, mój M ma cukrzycę i każdy nowy lekarz to dodatkowe czekanie:tak:

Teraz byłam u niego 2 razy, ale prowadził całą moją poprzednią ciążę. Nie mogę nic złego o nim powiedzieć. Mogłam do niego dzwonić i pytać o każdy szczegół. Teraz minusem jest to,że ma tyle pacjentek,że czeka się na wizytę około 3 godzin:szok:
W ciąży, zwłaszcza zaawansowanej to mało wygodne. Zwłaszcza jeśli coś jest z ciążą nie tak...

oj na pewno jest tak jak mowisz

a przypomnij mi i wybacz ze nie pamietam jakie Twojemu M wyniki wyszły czy też problem z ruchliwością jest??
tak kochana troszke z ruchliwoscia, ale ponoc ogolnie wyszly dobrze.... tak gin mówił..... dziwne troche ze ja nie mam az tak dokladnych wyników..... teraz jak bede u gina jakos w piatek to sie dopytam dokladnie..... nie mam np napisane w procentach ile jest zywych.....
no ale ogolnie ponoc dobre, wiec tego sie trzymam.... a ty nie masz na wynikach napisanie jakie jest rozpoznanie?? ja mam na samym koncu wyników: ROZPOZNANIE- NORMOSPERMIA..

ANDZIU DZIEKI :****

reklama
Do góry