reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
A propo mnie dzis sobie zbadalam cukier i po 16 mam miec wyniki.. obawiam sie ze moge miec cukrzyce w sensie ostatnio badalam u dziadka i wyszlo mi 130 a norma chyba do 120.. ale to było popołudniu.. teraz dla swietego spokoju zbadalam sobie w lab.. i zobaczymyco z tego wyjdzie..
Nie martw się na zapas, mój dziadek też miał cukrzycę - ale dzieki bogu jak na razie mnie to omija i oby tak dalej

Ja w piętek odebrałam za to wyniki na PRL, TSH i morfologię troszkę się bałam, ale wszystko jest w normie i to w samym środeczku:-)- jak się cieszę. Mam nadzieję, że teraz troszkę uspokojona, przytulę się do M i .............
Zajączek81
Fanka BB :)
Ale masz fajnieZgadzam się musimy sie potulić
Ja zmykam ide z synkiem do lasu na spacer i na zakupki papapa miłego dzionka wszystkim BB
Kroptusia, normalnie chłop jak dąb:-) super, zwłaszcza po tym co przeszliście.Hey Dziewczynki,
Wpadlam na chwile, jestem po wizycie...maly wazy 3600 ale na swiat sie nie pcha, nie ma nawet mini rozwarcia, wsio zamkniete...Wszystko obgadalismy co do porodu, jak odejda wody jechac od razu przy skurczach przy 2 porodzie jak sa co 10min....
Ze zlych wiesci to to, ze pokazalam mu te moje nogi, wczoraj spuchly jak balony i wysypalo je tak ze cale czaerwone az sine z lydkami wlacznie nie moglam auta prowadzic bola, pieka i nie moge chodzic...i juz napewno wiadomo ze to zadne uczulenie jak mi wciskaja od 3 lat ! zadne AZS tylko problemy z krazeniem, powiedzial ze b. zle to wyglada, dostalam juz leki i lezenie a przy porodzie mam to zglosic i dostane silne leki jak tylko urodze i konsultacje z chirurgiem naczyniowym .... narazie leki 4xdziennie i musze wytrzymac bo bol przy chodzeniu lezeniu niemilosierny piecze i swedzi....
Cholera jakbym miala malo innych zmartwien....Buziole .....
Co do nóżek, bardzo dobrze że w końcu coś konkretnego wiesz!!!! grunt to poprawna diagnoza. Szkoda że tak późno, ale jak to mówią: lepiej późno niż wcale:-)
CO do zmartwień..... Wiesz że gdybym tylko mogła Ci pomóc....Buziak ogromny
Zdezerterowałaś znaczy sięJestem. Tak mnie głowa dzisiaj boli, że nie wytrzymałam do 11:00 i pojechałam wcześniej do domu. A jeszcze jak na złość dzisiaj szefowa przyjechała chwilę po moim wyjeździe..

Jest takie powiedzenie: na ból głowy -stosunek płciowy;-)
Czekamy na fotki:-)WITAM:-)
U mnie plany co do wizyty i usg się nieco zmieniły;-)jedziemy w ten czwartek czyli 20 sierpnia bo mojemu M lepiej pasujetak więc szybciej zobacze maluszka :-)
Zobaczymy, jak juz będziesz wiedziała to przynajmniej będziesz mogła stosowac odpowiednia dietkęA propo mnie dzis sobie zbadalam cukier i po 16 mam miec wyniki.. obawiam sie ze moge miec cukrzyce w sensie ostatnio badalam u dziadka i wyszlo mi 130 a norma chyba do 120.. ale to było popołudniu.. teraz dla swietego spokoju zbadalam sobie w lab.. i zobaczymyco z tego wyjdzie..
Zajączek81
Cześc Romka
ty nadal się byczysz na urlopie
Betka85
ja niestety nie miałam nigdy takich dolegliwosci to nie pomogęHallo!!
Pomóżcie, czy na prawdę żadna z was nie męczyła się z takimi naprzemiennymi bólami jak ja. Bo zaczynam się martwić czy wszystko ok.
Jeśli to jajko to chyba strusie a nie ludzkie ha, ha..........
super ze już plamienia ustały i teraz to tylko czekac aż maluszek sie ładnie rozwinie i przyjdzie na swiatCzuje sie dobzre, dziekue. Lezenie mnie dobija ale za kilka dni ide do kontroli i mam nadzieje ze bedzie odwolany alarm bo juz w zasadzie nie plamie. Mecze sie strasznie bo mam doslownie napady godu co 2 godziny, jak nie podjem to mam mdlosci, najgorsze to jest w nocy kiedy wstaje czesto na siusiu i mdli mnie tak ze nie moge zasnac i musze duzo pic zeby oszukac glod, wiec siusiam jeszcze wiecej (6-7 razy w ciagu nocy). Niestey apetyt tez mi juz przechodzi, nie chce mi sie jesc a musze bo mnie wzywa moja czarna dziura w zoladku. Strasznie to meczace ale lepsze to niz wymioty.;-)
.

dziękuję wszystko w porządku obgadalismy wszystko i bedziemy wytrwale walczyć o maluszkaBernardko - jak tam wczoraj rozmowa z M? wszystko ok?

o jaki duży chłopak :-)Hey Dziewczynki,
..
przytulam cie mocno kochana bo nie wiem co mogłabym jeszcze powiedzieć zeby cię pocieszyc
uswiadoił sobie ze musi sie postarac zeby sie udalo bo nie jest idealny pod tym wzgledemPowinien wiedziec że nie jest "byczkiem rozpłodowym" jak buchaj Hanki i wziąc się za siebie.CO do tego że Wam się uda naturalnie to nie ma wątpliwosci;-) ale im szybciej weźmie się za siebie tym szybciej będziecie miec dzidziusia:-)
Hsg nie bój się Słoneczko, i na prawdę nie czytaj tego wszystkiego na necie. Na pewno są kobiety które bardzo cierpiały przy tym badaniu (np Hania). Ja tez jechałam z dusza na ramieniu po tym co się naczytałam. Ze mną były dwie dziewczyny. I jeśli chodzi o każdą z nas - to wszystkie stwierdziłyśmy że najgorszy był....zastrzyk przeciwbólowy. Tylko pamiętaj popytaj o za i przeciw starania się o dzidzie od razu po HSG. Szanse na zajście bardzo duże (tak jak u mnie) ale sama wiesz jak się skończyło:-(
co do witaminek. Mój np. wolał łykać Androwit. Niby wychodzi drożej ale jakoś lepiej się czuł chyba.
A co do kawy - słyszałam że dla żołniezyków wypicie kawki przed jest korzystne:-) nie nadużywanie oczywiście:-)
Ja ci kiedyś nakopię do d* zobaczysz:-)
nie nakopiesz bo ci zwieję

dziękuje kochana za wyjaśninia ale mam nadzieje że HSG nie będzie potrzebne bo teraz nam sie uda

nie martw sie na zapas na pewno wynik wyjdzie w normieA propo mnie dzis sobie zbadalam cukier i po 16 mam miec wyniki.. obawiam sie ze moge miec cukrzyce w sensie ostatnio badalam u dziadka i wyszlo mi 130 a norma chyba do 120.. ale to było popołudniu.. teraz dla swietego spokoju zbadalam sobie w lab.. i zobaczymyco z tego wyjdzie..

Nektarynka
Nie martw się na zapas, mój dziadek też miał cukrzycę - ale dzieki bogu jak na razie mnie to omija i oby tak dalej![]()
Zobaczymy, jak juz będziesz wiedziała to przynajmniej będziesz mogła stosowac odpowiednia dietkę
nie martw sie na zapas na pewno wynik wyjdzie w normie:-)
poki co sie az tak nie martwie.. zobaczymy co bedziesz w sumie zrobilam badanie dla swietego spokoju aby nie myslec czy mam czy nie..
A propo Eve jestes w temacie masz aparacik na ząbki czy NFZ refunduje cokolwiek? bo ja mam krzywy zgryz a w zasadzie gorna nie nachodzi dobedze na dolna tzn sie stykaja i jednynki na gorze nie pokrywaja sie z tymi na dole (dolne lekko uciekaja w lewo) i dlatego mam podejrzenie choroby okluzyjnej.. i teraz staram sie umowic do ortodonty i cobaczymy co dalej..
Makaronka - przywracasz mi wiarę, że istnieją jeszcze ciężarne, które są głodne jedząmyślałam że jestem sama
jak jeszcze napiszesz, że waga Ci wzrasta to chyba padnę z zachwytu.....
:-);-) No na razie mam o.6 kg na plusie ale ja jestem dopiero w 8 tyg aniby prawidlowo to jest 1kg w 1szym trymestrze. Jak tak dalej pojdzie to 2kg beda na bank, nie ma bata. Jem i jem i jem i sikam i sikam i leze i leze. No to gdzie to zarcie ma isc jak nie w dupsko i uda ktore i tak juz sa masakrycznie pocellulitowane :-( ale wymyslilam sobie na prezent (ot tak bez okazji) rowerek i jak juz bede mogla to sobie chociaz w domku troche popedaluje.
Ja was kiedyś zamordujękto to słyszał żeby tyle pisać!!!!
Witam się Serdelecznie:-) Widze że od rana BB kwitnie, a ja musze tez kiedyz ś popracować;-)
Cześć Makaronie:-):-):-)jak się czujesz cieżarówko??
Leż i nie marudz!!!!!!!!!!! Uważaj na siebie bo się przejadę do ciebie i zostane miesiąc jak nie będziesz dbać o siebie:-):-):-)
Kropeczka, where are you??????????
Hanka też w krzaczorach, ech:-(
Badaicka, Też zaspałaś??:-)
Witam się serdecznie i pozdrawiam wszystkie bez wyjątku:-)
Czesc opalona Poziomko. Brakowalo tu Ciebie. No z tym przyjazdem to mnie tak nastraszylas, ze juz wracam do lozka i ogladne sobie kolejny odcinek Grey's Anatomy. tak powaznie to za 3 tyg pryjezdza w odwiedziny moja przyjaciolka z mezulem i 2 letnia coreczka. Mam nadzieje ze bede juz na chodzie bo planujemy wycieczke do Toskanii.
super ze już plamienia ustały i teraz to tylko czekac aż maluszek sie ładnie rozwinie i przyjdzie na swiat![]()
No tak, a jeszcze wczesniej egzamin na studia:-)
A w ogole gdzie jest Wiola???? hellooooo
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
chej kochane... co tam u was?? testowala ktoras dzisiaj??
ja wlasnie na necie ogladam sobie rysynki 3d na ulicy... wkleje wam kilka zdjec zebyscie iwedzialy o co mi chodzi

swietna sprawa...
i co myslicie?? jak dla mnie to jest swietne... chcialabym zobaczyc to na zywo

ja wlasnie na necie ogladam sobie rysynki 3d na ulicy... wkleje wam kilka zdjec zebyscie iwedzialy o co mi chodzi

i co myslicie?? jak dla mnie to jest swietne... chcialabym zobaczyc to na zywo

rudka
Mama lipcowa '08

PowodzeniaCześć ............. ratujcie zaczynam sie nakrecac!!!!!!!!!!!!!!! ehhh.... ja to ja ale moj M. dzisiaj nazwal mnie mamuska!![]()
zrobilam progesteron jutro wyniki ... jajo zniose do tego czasuco najsmieszniejsze jak czekalam w labolatorium na swoja kolej kiszki mi tak marsza zagraly ze na cale labolatorium bylo slychac! nie mialam tak od dobrych paru lat!!!!!
rano to bym zjadla konia z kopytami a jak juz jem to mi nie smakuje!
![]()
z dwoch tez sie moze uwalniac-stad czasem sa blizniaki dwujajowe:-):-)Witam babeczki!
Mam pytanko bo nie bardzo to kumam, zbliża mi się owulacja (a przynajmniej tak wynika z kalendarzyka) i co chwilę mnie tak kuje w boku, że szok aż się zwijam - tak od 3 dni. I nic w tym by nie było dziwnego, ale raz z prawej strony, a raz z lewej. Przecież w trakcie cyklu jeden jajnik uwalnia jajeczko a nie oba!?
ja tak jadlam na weselu w soboteoj ja pamiętam że też mi się jeść chciało jak cholera zanim się dowiedziałam, a dwa dni przed testem byłam na imprezie i jadłam po kolei wszystko co było na stolesłodkie, kwaśne itp
.:-)

ale glupoty naczytalas sie!!!! to bardzo dobrze ze sie rusza,pozniej nawet trzeba bedzie liczyc te ruchy,czy jest wymagane minimum czy jakos takGdzies czytalam, ze jak dzidzia zaczyna sie za bardzo wiercic to znaczy, ze sie poddusza i wtedy najlepiej wstac i troche pochodzic, to prawda?
mojego imienia nie nadają
trzymaj sie jestesmy z Tobą,najwazniejsze ze z malym wszytsko ok!!Hey Dziewczynki,
Wpadlam na chwile, jestem po wizycie...maly wazy 3600 ale na swiat sie nie pcha, nie ma nawet mini rozwarcia, wsio zamkniete...Wszystko obgadalismy co do porodu, jak odejda wody jechac od razu przy skurczach przy 2 porodzie jak sa co 10min....Dowiedzialam sie tez ze jak maly osiagnie wage 4kg to bede musiala miec cesarke bo macica nie wytrzyma i peknie po poprzedniej cesarce....
Dobrych wynikow zycze!!!A propo mnie dzis sobie zbadalam cukier i po 16 mam miec wyniki.. obawiam sie ze moge miec cukrzyce w sensie ostatnio badalam u dziadka i wyszlo mi 130 a norma chyba do 120.. ale to było popołudniu.. teraz dla swietego spokoju zbadalam sobie w lab.. i zobaczymyco z tego wyjdzie..
zwolnijcie troche az tyle czasu nie mam w preacy by wszytsko przeczytac!!!
reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
poki co sie az tak nie martwie.. zobaczymy co bedziesz w sumie zrobilam badanie dla swietego spokoju aby nie myslec czy mam czy nie..
A propo Eve jestes w temacie masz aparacik na ząbki czy NFZ refunduje cokolwiek? bo ja mam krzywy zgryz a w zasadzie gorna nie nachodzi dobedze na dolna tzn sie stykaja i jednynki na gorze nie pokrywaja sie z tymi na dole (dolne lekko uciekaja w lewo) i dlatego mam podejrzenie choroby okluzyjnej.. i teraz staram sie umowic do ortodonty i cobaczymy co dalej..
Jeśli chodzi o aparacik to bym nie liczyła na refundację, z tego co wiem nie bardzo jest to możliwe.
Podziel się: