reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Makaronka- dziękuję, tak przypuszczałam, ale lepiej to usłyszeć.
Z tego co widzę to jesteś szczęśliwie oczekującą mamusia, więc tym bardziej wydaje się to być całkiem normalne.

A tak na marginesie jak byłam w ciąży z moją Julcia to też miałam takie napady głodu dokładnie co dwie godziny, co gorsza z łóżka rano też nie mogłam wstać póki czegoś nie łyknęłam. Ale nie martw się po połowie będzie lepiej. Trochę mniej będziesz jeść i troszkę więcej tyć - tak to natura dziwnie urządziła.

reklama
A wy pewnie działacie nad chłopcem to może podasz mi przepis na dziewczynkę:-):-):-):-):-):-):-):-)

Przepisu nie znam - niestety, bo sami byśmy go zastosowali. M chciał chłopca za pierwszym razem i jak się dowiedział, że to dziewczynka to był rozczarowany, ale teraz, jak już wie jakie są dziewuszki powiedział że chce znów dziewczynkę.

Ale tak na prawdę jest to nam zupełnie obojętne- sztuka jest sztuka!
BYLE ZDROWE!!!

Podejrzewam że Wy nad dziewczynką pracujecie tak??

:-)

Zbinio- No to nieźle ( z tymi naszymi bomblami), a skoro tu jesteś to śmiem podejrzewać,że myślicie o drugim bomblu. Może znowu wypadną w podobnym wieku.

A jeśli chodzi o te bóle, to powiedz zawsze tak miałaś, czy dopiero po ciąży?

Wiadome że Zdrowe my mamy także spokojnego chłopca a znam nie jedną małą diablicę dziewczynke ale parke fajnie by było trafić w moim przypadku M chce chłopce

Wiadome że Zdrowe my mamy także spokojnego chłopca a znam nie jedną małą diablicę dziewczynke ale parke fajnie by było trafić w moim przypadku M chce chłopce

A jak długo już tak ciężko pracujecie:-D, by ten chłopiec się udał??

Bo my się męczymy już 6cykl, a od urodzenia Julci żadnych zabezpieczeń, więc troszkę już jesteśmy wystraszeni czy aby wszystko ok.

Przepisu nie znam - niestety, bo sami byśmy go zastosowali. M chciał chłopca za pierwszym razem i jak się dowiedział, że to dziewczynka to był rozczarowany, ale teraz, jak już wie jakie są dziewuszki powiedział że chce znów dziewczynkę.

Ale tak na prawdę jest to nam zupełnie obojętne- sztuka jest sztuka!
BYLE ZDROWE!!!

Podejrzewam że Wy nad dziewczynką pracujecie tak??

:-)

Nad dziewczynką pracujemy juz 5 cykl ale od urodzenia Zbyszka to się BARDZO pilnowaliśmy i teraz żałuję

Nad dziewczynką pracujemy juz 5 cykl ale od urodzenia Zbyszka to się BARDZO pilnowaliśmy i teraz żałuję

My się w ogóle nie pilnowaliśmy, a to i tak nie dało nam kolejnego brzuszka - ale Ja WIEM , że ten cykl to jest TEN i się uda - MUSI, bo inaczej mi zacznie odbijać. Choć tak szerze powiedziawszy to nie wiem czy już aby wszystko pod kopułką u mnie ok:-D.

My wszystkie tu chyba mamy z tym problem i tu wpadamy by nas ktoś przytulił:sorry2:- prawda!?

My się w ogóle nie pilnowaliśmy, a to i tak nie dało nam kolejnego brzuszka - ale Ja WIEM , że ten cykl to jest TEN i się uda - MUSI, bo inaczej mi zacznie odbijać. Choć tak szerze powiedziawszy to nie wiem czy już aby wszystko pod kopułką u mnie ok:-D.

My wszystkie tu chyba mamy z tym problem i tu wpadamy by nas ktoś przytulił:sorry2:- prawda!?

Zgadzam się musimy sie potulić
Ja zmykam ide z synkiem do lasu na spacer i na zakupki papapa miłego dzionka wszystkim BB

reklama
Do góry