reklama
asiq83
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki :-) Dobre masz oko Bernadko :-) Wpadłam tradycyjnie z rana podejrzeć, co od wczoraj naskrobałyście i lecę do pracy. Tzn, co prawda, jeszcze nie pracować, tylko kończyć urządzanie przedszkola, ale już niewiele nam zostało i wszystko już tak ładnie wygląda :-) Uwielbiam te dziecięce mebelki, małe stoliczki i krzesełeczka 

A u mnie w porządku. Czekamy z M na czas testowania z ogromną nadzieją, że tym razem się uda.
Jak wrócę z przedszkola, to się wproszę na kawkę :-)
A teraz zmykam. Buziaczki :****

A u mnie w porządku. Czekamy z M na czas testowania z ogromną nadzieją, że tym razem się uda.
Betka85
Cześć Dziewczynki :-) Dobre masz oko Bernadko :-) Wpadłam tradycyjnie z rana podejrzeć, co od wczoraj naskrobałyście i lecę do pracy. Tzn, co prawda, jeszcze nie pracować, tylko kończyć urządzanie przedszkola, ale już niewiele nam zostało i wszystko już tak ładnie wygląda :-) Uwielbiam te dziecięce mebelki, małe stoliczki i krzesełeczka

to w takim razie zyczę ci miłego dzionka i oby szybko nadszedł dzień testowania i @ nie przyszła czyli zeby fasolka była

witajcie babeczki
Zaczelam dzien od dwoch tabletek luteiny, bo od rana kluje mnie w podbrzuszu (okolo 10 cm ponizej pepka po prawej) - a to chyba nie za dobrze... Postaram sie siedziec dzisiaj w lozku, tylko, ze jak zawsze mam ten sam dylemat - czy 'lezec w lozku' znaczy LEŻEĆ, czy mozna SIEDZIEĆ?
Bernardka jak zwykle spac nie mozesz? ;-);-)
asiq83 kiedy testujesz????

Betka85
Witaj Olapolap:-)witajcie babeczkiZaczelam dzien od dwoch tabletek luteiny, bo od rana kluje mnie w podbrzuszu (okolo 10 cm ponizej pepka po prawej) - a to chyba nie za dobrze... Postaram sie siedziec dzisiaj w lozku, tylko, ze jak zawsze mam ten sam dylemat - czy 'lezec w lozku' znaczy LEŻEĆ, czy mozna SIEDZIEĆ?
ja ci nie pomogę bo nie wiem czy trzeba leżeć czy można siedzieć ale w każdym razie uważaj na siebie
ja wstałam o 7 bo maż wychodził i tak już nie poszłam spać tylko cos mnie glowa zaczyna boleć wiec mogłam jeszcze sobie pospać

Witaj Olapolap:-)
ja ci nie pomogę bo nie wiem czy trzeba leżeć czy można siedzieć ale w każdym razie uważaj na siebie
ja wstałam o 7 bo maż wychodził i tak już nie poszłam spać tylko cos mnie glowa zaczyna boleć wiec mogłam jeszcze sobie pospać![]()
Glowa boli, a Ty przed monitorem? No ladne rzeczy

Betka85
siedzę przed kompem bo nie mam co robic ale juz za niedługo bo musze zrobić sałatkę z ogorków na zimę
Glowa boli, a Ty przed monitorem? No ladne rzeczya tak z innej beczki, kiedy wyszlas za maz?
a szczesliwą żoneczką jestem od 5 lipca zeszłego roku a dlaczego pytasz??
siedzę przed kompem bo nie mam co robic ale juz za niedługo bo musze zrobić sałatkę z ogorków na zimę
a szczesliwą żoneczką jestem od 5 lipca zeszłego roku a dlaczego pytasz??
Juz teraz o zimie myslisz? Ostro

Wlasnie wydawalo mi sie, ze mialas kiedys suwaczek zw. ze slubem i byla tam data 5 lipca

reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Cześć ............. ratujcie zaczynam sie nakrecac!!!!!!!!!!!!!!! ehhh.... ja to ja ale moj M. dzisiaj nazwal mnie mamuska! 

zrobilam progesteron jutro wyniki ... jajo zniose do tego czasu
co najsmieszniejsze jak czekalam w labolatorium na swoja kolej kiszki mi tak marsza zagraly ze na cale labolatorium bylo slychac! nie mialam tak od dobrych paru lat!!!!!
rano to bym zjadla konia z kopytami a jak juz jem to mi nie smakuje! 

i gratulacje z okazji II trymsetra! :-)
a pytanie nr 1 co lekarz na to
pyt. 2 jakies badania porobione?
) do tego dziwnie sie czuje ... ale tak czy inaczej jeszcze 6 dni czekania
a tobie malpa przylezie jak chcesz to i dzisiaj bo ja tak mowie
a ty a moze nie przyjdzie jednak??????????

zrobilam progesteron jutro wyniki ... jajo zniose do tego czasu

aaa na dzialeczke sie pojechało na dluzszy weekendWitaj Eve - gdzie Ty byłaś, jak Ciebie nie było![]()

ej no co ty chcesz od zdjecia!Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo sama je sobie robiłam![]()

a no witam! i zycze szybkiego zafasolkowaniawitam:-)
jestem tu nowa,trafilam na ten watek za namowa jednej dziewczyna ktore tez jest aktywna na tym forum.
Tak wiec jestem jedna z was czyli staraczka,staramy sie od blizej nie okreslonego czasu,po prostu zawsze liczylismy na szczescie a jakos sie nie udalo:-(

pyt. 2 jakies badania porobione?
a coz to za wada???????????? dawaj szczegoly bo ja tyż sercowiec! (po mamusi) ;-)A ja zapomniałam Wam powiedziec, ze byłam dzisiaj u kardiologa i okazało się, że mam wade serca:-( musze brac leki i nietety na 99 % jeżeli uda mi sie zajsc w ciążę to skończę cesarką :-(Nie jestem z tego faktu zadowolona, ale cóż:-(
Na dodatek dzisiaj jechałam autobusem rano i musiałam jeden przestanek wysiąść wcześniejbo myślałam, że zwymiotuję:-(nie wiem co dzisiaj jest chyba się czymś strułam wczoraj , może jakaś skórka od pomidora mi siadła, ale cały dzień mi jest niedobrze
![]()
u was w zasadzie glowny problem to ruchliwosc slyszalam ze dobry sposob to dać kopa armii przed przytulankami np kawą!!! :-):-):-) itp bedzie dobrze! ;-)jak na razie to nie miałam jak porozmawiać z ni o tych wynikach wie tylko ze nie jest najlepiej ale dopiero teraz siądziemy i porozmawiamy ale widzę po nim ze go to troszke gryzie
też mam nadzieje ze witaminki pomogą choć On już od 3 miesięcy łyka salfazin tak ze nie wiem czy za bardzo pomogą te witaminy na ruchliwosc i budowa też nie do końca prawidłowa jest niestety
dobra plan wprowadzilam w zycie Progesteron rano machnelam (bolalo tym razem baba nie umialam sie ladnie wkucidziemy leb w lebja teraz czekam na 3 cykl,bo drugi tez bezowulacyjny...tylko ta cholerna @ nie chce przyjsc
i tez musze zbadac progesteron w nastepnym cyklubo fl 11 dni.
Tak wiec...jest plan!
Ty robisz progesteron,wychodzi baaaaaardzo wysoki,okazuje sie,ze to fasolka,a potem ja w 3 cyklu robie porgesteron i wychodzi tak samo jak u Ciebie
Tylko pamietaj!musimy trzymac sie planu!!
[..] poza tym i tak chodze wsciekla,wiec M sie oberwalo,no i wpieprzam slodycze jak glupia,dupa mi rosnie...niech ta cholerna @ juz przyjdzie.
Chce byc juz w ciazy,czekac na dzidziusia...![]()

Podziel się: