reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Cześć Dziewczynki :-) Dobre masz oko Bernadko :-) Wpadłam tradycyjnie z rana podejrzeć, co od wczoraj naskrobałyście i lecę do pracy. Tzn, co prawda, jeszcze nie pracować, tylko kończyć urządzanie przedszkola, ale już niewiele nam zostało i wszystko już tak ładnie wygląda :-) Uwielbiam te dziecięce mebelki, małe stoliczki i krzesełeczka :-D:-D:-D
A u mnie w porządku. Czekamy z M na czas testowania z ogromną nadzieją, że tym razem się uda.
Jak wrócę z przedszkola, to się wproszę na kawkę :-)
A teraz zmykam. Buziaczki :****

Cześć Dziewczynki :-) Dobre masz oko Bernadko :-) Wpadłam tradycyjnie z rana podejrzeć, co od wczoraj naskrobałyście i lecę do pracy. Tzn, co prawda, jeszcze nie pracować, tylko kończyć urządzanie przedszkola, ale już niewiele nam zostało i wszystko już tak ładnie wygląda :-) Uwielbiam te dziecięce mebelki, małe stoliczki i krzesełeczka :-D:-D:-D
A u mnie w porządku. Czekamy z M na czas testowania z ogromną nadzieją, że tym razem się uda.
Jak wrócę z przedszkola, to się wproszę na kawkę :-)
A teraz zmykam. Buziaczki :****
:-D:-D:-D:-D ja zawsze kogoś wypatrze
to w takim razie zyczę ci miłego dzionka i oby szybko nadszedł dzień testowania i @ nie przyszła czyli zeby fasolka była :tak::-):-D

witajcie babeczki :tak: Zaczelam dzien od dwoch tabletek luteiny, bo od rana kluje mnie w podbrzuszu (okolo 10 cm ponizej pepka po prawej) - a to chyba nie za dobrze... Postaram sie siedziec dzisiaj w lozku, tylko, ze jak zawsze mam ten sam dylemat - czy 'lezec w lozku' znaczy LEŻEĆ, czy mozna SIEDZIEĆ?

Bernardka jak zwykle spac nie mozesz?
;-);-)

asiq83 kiedy testujesz????

witajcie babeczki :tak: Zaczelam dzien od dwoch tabletek luteiny, bo od rana kluje mnie w podbrzuszu (okolo 10 cm ponizej pepka po prawej) - a to chyba nie za dobrze... Postaram sie siedziec dzisiaj w lozku, tylko, ze jak zawsze mam ten sam dylemat - czy 'lezec w lozku' znaczy LEŻEĆ, czy mozna SIEDZIEĆ?

Bernardka jak zwykle spac nie mozesz?
;-);-)

asiq83 kiedy testujesz????
Witaj Olapolap:-)
ja ci nie pomogę bo nie wiem czy trzeba leżeć czy można siedzieć ale w każdym razie uważaj na siebie
ja wstałam o 7 bo maż wychodził i tak już nie poszłam spać tylko cos mnie glowa zaczyna boleć wiec mogłam jeszcze sobie pospać :tak:

Witaj Olapolap:-)
ja ci nie pomogę bo nie wiem czy trzeba leżeć czy można siedzieć ale w każdym razie uważaj na siebie
ja wstałam o 7 bo maż wychodził i tak już nie poszłam spać tylko cos mnie glowa zaczyna boleć wiec mogłam jeszcze sobie pospać :tak:

Glowa boli, a Ty przed monitorem? No ladne rzeczy
:-p a tak z innej beczki, kiedy wyszlas za maz?

siedzę przed kompem bo nie mam co robic ale juz za niedługo bo musze zrobić sałatkę z ogorków na zimę
a szczesliwą żoneczką jestem od 5 lipca zeszłego roku a dlaczego pytasz??

Juz teraz o zimie myslisz? Ostro
:-D:-D:-D:-D

Wlasnie wydawalo mi sie, ze mialas kiedys suwaczek zw. ze slubem i byla tam data 5 lipca :tak: A tak swoja droga to szybko sie zdecydowaliscie na slub, jesli Twoj obecny suwaczek mowi prawde, ze jestescie ze soba 2.5 roku
:-D

reklama
Cześć ............. ratujcie zaczynam sie nakrecac!!!!!!!!!!!!!!! ehhh.... ja to ja ale moj M. dzisiaj nazwal mnie mamuska! :szok::szok::szok::szok:
zrobilam progesteron jutro wyniki ... jajo zniose do tego czasu :no: co najsmieszniejsze jak czekalam w labolatorium na swoja kolej kiszki mi tak marsza zagraly ze na cale labolatorium bylo slychac! nie mialam tak od dobrych paru lat!!!!! :baffled: rano to bym zjadla konia z kopytami a jak juz jem to mi nie smakuje! :dry:
Witaj Eve - gdzie Ty byłaś, jak Ciebie nie było:szok::-D
aaa na dzialeczke sie pojechało na dluzszy weekend :sorry2:
Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.:confused:
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo sama je sobie robiłam:tak:
ej no co ty chcesz od zdjecia! :confused::-D i gratulacje z okazji II trymsetra! :-)
witam:-)
jestem tu nowa,trafilam na ten watek za namowa jednej dziewczyna ktore tez jest aktywna na tym forum.
Tak wiec jestem jedna z was czyli staraczka,staramy sie od blizej nie okreslonego czasu,po prostu zawsze liczylismy na szczescie a jakos sie nie udalo:-(
a no witam! i zycze szybkiego zafasolkowania :sorry2: a pytanie nr 1 co lekarz na to
pyt. 2 jakies badania porobione?
A ja zapomniałam Wam powiedziec, ze byłam dzisiaj u kardiologa i okazało się, że mam wade serca:-( musze brac leki i nietety na 99 % jeżeli uda mi sie zajsc w ciążę to skończę cesarką :-(Nie jestem z tego faktu zadowolona, ale cóż:-(
Na dodatek dzisiaj jechałam autobusem rano i musiałam jeden przestanek wysiąść wcześniej :szok:bo myślałam, że zwymiotuję:-(nie wiem co dzisiaj jest chyba się czymś strułam wczoraj , może jakaś skórka od pomidora mi siadła, ale cały dzień mi jest niedobrze:wściekła/y:
a coz to za wada???????????? dawaj szczegoly bo ja tyż sercowiec! (po mamusi) ;-)
jak na razie to nie miałam jak porozmawiać z ni o tych wynikach wie tylko ze nie jest najlepiej ale dopiero teraz siądziemy i porozmawiamy ale widzę po nim ze go to troszke gryzie
też mam nadzieje ze witaminki pomogą choć On już od 3 miesięcy łyka salfazin tak ze nie wiem czy za bardzo pomogą te witaminy na ruchliwosc i budowa też nie do końca prawidłowa jest niestety
u was w zasadzie glowny problem to ruchliwosc slyszalam ze dobry sposob to dać kopa armii przed przytulankami np kawą!!! :-):-):-) itp bedzie dobrze! ;-)
idziemy leb w leb :-D ja teraz czekam na 3 cykl,bo drugi tez bezowulacyjny...tylko ta cholerna @ nie chce przyjsc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i tez musze zbadac progesteron w nastepnym cyklu :tak: bo fl 11 dni.
Tak wiec...jest plan!
Ty robisz progesteron,wychodzi baaaaaardzo wysoki,okazuje sie,ze to fasolka,a potem ja w 3 cyklu robie porgesteron i wychodzi tak samo jak u Ciebie :tak::-D
Tylko pamietaj!musimy trzymac sie planu!!:-D:-D
[..] poza tym i tak chodze wsciekla,wiec M sie oberwalo,no i wpieprzam slodycze jak glupia,dupa mi rosnie...niech ta cholerna @ juz przyjdzie.
Chce byc juz w ciazy,czekac na dzidziusia...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobra plan wprowadzilam w zycie Progesteron rano machnelam (bolalo tym razem baba nie umialam sie ladnie wkuc :angry:) do tego dziwnie sie czuje ... ale tak czy inaczej jeszcze 6 dni czekania :no: a tobie malpa przylezie jak chcesz to i dzisiaj bo ja tak mowie :-D a ty a moze nie przyjdzie jednak??????????

Do góry