reklama
asiq83
Fanka BB :)
Andziu, dziękuję, że pytasz. Z głową tragedia. Właśnie wpadłam zapytać, czy znacie jakieś domowe sposoby na ból głowy... Czytałam, że melisa pomaga - wypiłam i nic. Teraz pora na miętę. Mam nadzieję, że pomoże.
Tak więc dzisiaj jestem z doskoku, co się zwlokę z kanapy, to zaglądam. Nawet "Przyjaciele" mnie dzisiaj nie bawią
Madziu, wszystkiego naj z okazji rocznicy :-)
Tak więc dzisiaj jestem z doskoku, co się zwlokę z kanapy, to zaglądam. Nawet "Przyjaciele" mnie dzisiaj nie bawią

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Andziu, dziękuję, że pytasz. Z głową tragedia. Właśnie wpadłam zapytać, czy znacie jakieś domowe sposoby na ból głowy... Czytałam, że melisa pomaga - wypiłam i nic. Teraz pora na miętę. Mam nadzieję, że pomoże.
Dziękuje asiq;-)Napewno Ci mina te bóle głowy.Trzymaj sie Kochana:-)
madzia84
A ja chwilke drzemne,pózniej do Was zaglądne.Buziaki dla wszystkich
;-):-)

Zajączek81
Mam nadzieję że się w końcu rzuci na mnie. W końcu sobie zaplanowałam że się urodzi jak mamusia w wakacje. Kolejnego roku nie mam zamiaru czekać:-)Wiem, wiem że się urlopowałaś:-)
Należało Ci się i jak widziałam na fotkach dobrze się bawiłaś!
A fasolka sama wybierze sobie jakąś okazję i się pojawi:-)
Pewnie już czyha za rogiem:-)
Kotecek, mnie pomaga po prostu sen.Andziu, dziękuję, że pytasz. Z głową tragedia. Właśnie wpadłam zapytać, czy znacie jakieś domowe sposoby na ból głowy... Czytałam, że melisa pomaga - wypiłam i nic. Teraz pora na miętę. Mam nadzieję, że pomoże.
uciekam Kobiałki. Dzisiaj mam gości musze zakupy zrobić
papa
Nektarynka
hej Laseczki
juz mam wyniki cukru.. wynik 74 dl/mg (norma 60-110 dl/mg) takze wszystko u mnie w porzadeczku..
juz mam wyniki cukru.. wynik 74 dl/mg (norma 60-110 dl/mg) takze wszystko u mnie w porzadeczku..
reklama
madzia84
hej Laseczki
Hejka;-)To super,tylko sie cieszyć

Podziel się: