reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

wow doczytałam weekendowe zaległości :tak: na tym wątku tylko:zawstydzona/y:

tak w ogóle to witam babeczki
my po szczepieniu, młody przy pierwszej - pneumokoki nawet nie pisknął, przy drugiej - III dawka trochę pojęczał, ale zniósł mega dzielnie, piguła była w szoku. Potem 2 h spanka, więc miałam czas coś porobić - pranko, sprzątanko, potem spacerek z młodym i zakupki, także od rana czuje jakiegoś powera:tak:;-)

Asia100 gratuluję ząbków, kurcze dwa naraz... ale się zebrały :-D u mnie najpierw lewa dolna jedynka, a potem prawa w kolejności ;-)
Madzia co ta twoja lekarka.... głupia jakaś? mój młody dziś przed szczepieniem był ważony i mam 8, 700 kg i 70 cm szczęścia, ale jest proporcjonalny, więc nie jest gruby, tylko duży, wygląda na 6 miesięcy - tak go oceniają znajomi i lekarka, od ostatniego razu - tydzień temu szczepienie nam odroczyła ze względu na antybiotyki szpitalne, przybrał 200 gr, więc ok, w siatkach się mieści - fakt że górne granice :-D, ale się mieści :tak:
Bluebell... mnie rozśmieszyłaś... od takich rzeczy się nie umiera.
Margaret, ciesze się że z Tolą już ok:tak:
Kurcze ja też chyba się wybiorę z młodym do naszego aqua parku - nesa ty byłaś u nas w Krk, nie?

A mi to mieszkanie, które wczoraj oglądaliśmy nie daje spokoju... aż puściłam totka:-D

Wy już wszystkie wprowadzacie maluchom coś do diety, czy tylko ja taka sierota zostałam:zawstydzona/y:? Muszę doczytać, ale z tego co kojarzę, to na 5 miesiąc, czyli u nas za 10 dni, coś glutenowego się powinno podawać, zgodnie z tymi normami, no i zupkę jarzynową, a wy jakieś cuda wymyślacie, o których ja nie mam pojęcia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Wy już wszystkie wprowadzacie maluchom coś do diety, czy tylko ja taka sierota zostałam:zawstydzona/y:? Muszę doczytać, ale z tego co kojarzę, to na 5 miesiąc, czyli u nas za 10 dni, coś glutenowego się powinno podawać, zgodnie z tymi normami, no i zupkę jarzynową, a wy jakieś cuda wymyślacie, o których ja nie mam pojęcia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mi lekarka mówiła ze po skończeniu 4 miesiąca gluten się wprowadza.
Ja dziś zrobiłam małemu jabłuszko z manna. Krzywił się bo kwaśne ale buźkę otwierał i jadł. Zjadł całe małe jabłuszko.

no właśnie, po skończeniu 4, czyli na początku 5
No tak. Ja zrozumiałam ze ty chcesz podać gluten na początku 5 miesiąca czyli za 10 dni. A za dziesięć dni to twoja pociecha będzie miał skończone 5 miesięcy i zacznie 6. Czyli gluten według tej lekarki co mi mówiła mogła byś już wprowadzać 3 tygodnie temu.

łojjjj
ja po spacerze, kapucha ugotowana, ciasto ze śliwkami w piekarniku dochodzi, a tak mi sie nie chciało nic robic dzisiaj ze szok
w ogóle zła jestem bo mi pipa jeszcze tego wózka nie przysłała, a w czwartek miała pieniądze
za to jestem ciekawa czy dziewczyna która kupiła ode mnie kołyske dzis ją odbierze bo to za pobraniem a ona nie miała nawet jednego komentarza:baffled:
trzymta kciuki bo i tak do wysyłki dołożyłam:baffled::baffled::baffled:

spaaaaaaaać mi sie chce

No tak. Ja zrozumiałam ze ty chcesz podać gluten na początku 5 miesiąca czyli za 10 dni. A za dziesięć dni to twoja pociecha będzie miał skończone 5 miesięcy i zacznie 6. Czyli gluten według tej lekarki co mi mówiła mogła byś już wprowadzać 3 tygodnie temu.

kurcze marys masz rację, tak się zekręciłam z tymi skończonymi i zaczętymi miesiącami że szok, no żebym nie wiedziała ile ma moje dziecię :zawstydzona/y:

reklama
Do góry