reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Czesc dziewczynki:-)
znow o was zapomnialam soory..
ale ladna pogoda to na dworze duzo siedzimy,w niedziele nad jeziorkiem caly dzien bylismy:tak:
maz pozyczyl domek od kumpla to grilowalismy ze znajomymi i tak zlecialo...
dzis sloneczniea w nocy byla burza i ulewa ale sie balam bo m na nocki teraz chodzi to ja sama...:wściekła/y:
zaraz mykam z dzieciakami na dwor i jakies zakupy obiadowe oj jak nie chce mi sie nic robic mam lenia giganta hehe...:happy:

a co u Aniki wie ktos? bo cos dlugo jej tu nie widac nie zaglada wcale...:no:

Dla paulinki wszystkiego najlepszego zdrowka szczescia usmiechu na codzien i wspanialej zabawy ...:-)

uciekam i zycze mileo dzionka !!:-)

jak ktoras ma ochote obejrzec nasze foto tak dla przypomnienia to zapraszam :-)

Bobasy - Magdamir1 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

reklama
czesc wszystkim!!!!
u nas dzis srednia pogoda raz goraco a raz chlodno :baffled:jednym slowem nijak:nerd:
u nas tez rano zagrzmialo az!!!dwa razy i maly deszczyk przelecial:tak:my jeszcze w domku bo trzeba jakis obiadek stworzyc bo zapasy sie skonczyly;-)i chalupke ogarnac bo wnet zarosniemy;-)

Magda fajnie ze wypad nad jeziorko sie udal:-)a u Aniki no coz pracuje pracuje i jeszcze raz pracuje i o nas to juz zapomniala na dobre:szok:chociaz czesto mozesz ja spotkac na gg lub nk:rofl2:

uciekam teraz do roboty i do pozniej papa

czesc Asiu!!!
to fajnie ze Emilek zadowolony z przejazdzki moj maly sie troche boi i nici z wycieczek

i znow my obie na posterunku ech....a na -------> cisza

No jaki był zadowolony,tylko mi w plecaku grzebał i się śmiał gadek jeden.
Jak byliśmy u mojej mamy to koło nich jest zrobiony super plac zabaw z alejkami rowerowymi,boiskiem,skytepark,itd.no i Maciuś poszedł na alejki pojeździć,sam poszedł bo to jest za domem rodziców z tyłu,i jak stane na schodach to widzę co i jak.
Po godzince zaczęłam się niepokoić bo go coś długo nie było,wsiadłam na rower objeżdziłam pół osiedla a jego nie ma.Pojechałm do domu,pytam mamę nie ma go.To znowu rundka,ja jadę a ten jeździ w najlepsze.Pytam gdzie był a on mówi że oglądał na boisku mecz jak chłopaki grali.Myślałam że go zatłuke.,ale dostał tylko szlaban na rower i bajki.
Wiem zaglądałam pustki....

no to sie musialas nie zle przestraszyc wierze ci ja to bym chyba jak glupia tam i spowrotem latala a moj mlody tez mi takie numery wycina gnojek jeden raz to sie cholera tak schowal ze myslalam ze go ktos zawinal czy jak a on stoi przyklejony do siatki ogrodzeniowej i sie smiejae a my biegamy szukamy wolamy a wez i spusc tu z oka dziecko....

reklama
no to sie musialas nie zle przestraszyc wierze ci ja to bym chyba jak glupia tam i spowrotem latala a moj mlody tez mi takie numery wycina gnojek jeden raz to sie cholera tak schowal ze myslalam ze go ktos zawinal czy jak a on stoi przyklejony do siatki ogrodzeniowej i sie smiejae a my biegamy szukamy wolamy a wez i spusc tu z oka dziecko....

no to mi Maciek jak był mały wlazł do szafy i usnął,pół bloku go szukało:-DA gad wstał i pyta cio sie śtało

Do góry