Czesc dziewczynki:-)
znow o was zapomnialam soory..
ale ladna pogoda to na dworze duzo siedzimy,w niedziele nad jeziorkiem caly dzien bylismy
maz pozyczyl domek od kumpla to grilowalismy ze znajomymi i tak zlecialo...
dzis sloneczniea w nocy byla burza i ulewa ale sie balam bo m na nocki teraz chodzi to ja sama...
zaraz mykam z dzieciakami na dwor i jakies zakupy obiadowe oj jak nie chce mi sie nic robic mam lenia giganta hehe...
a co u Aniki wie ktos? bo cos dlugo jej tu nie widac nie zaglada wcale...
Dla paulinki wszystkiego najlepszego zdrowka szczescia usmiechu na codzien i wspanialej zabawy ...:-)
uciekam i zycze mileo dzionka !!:-)
jak ktoras ma ochote obejrzec nasze foto tak dla przypomnienia to zapraszam :-)
Bobasy - Magdamir1 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów
znow o was zapomnialam soory..
ale ladna pogoda to na dworze duzo siedzimy,w niedziele nad jeziorkiem caly dzien bylismy

maz pozyczyl domek od kumpla to grilowalismy ze znajomymi i tak zlecialo...
dzis sloneczniea w nocy byla burza i ulewa ale sie balam bo m na nocki teraz chodzi to ja sama...

zaraz mykam z dzieciakami na dwor i jakies zakupy obiadowe oj jak nie chce mi sie nic robic mam lenia giganta hehe...

a co u Aniki wie ktos? bo cos dlugo jej tu nie widac nie zaglada wcale...

Dla paulinki wszystkiego najlepszego zdrowka szczescia usmiechu na codzien i wspanialej zabawy ...:-)
uciekam i zycze mileo dzionka !!:-)
jak ktoras ma ochote obejrzec nasze foto tak dla przypomnienia to zapraszam :-)
Bobasy - Magdamir1 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów