pyciolek87
Mama Alexa:*
a kto to jest laputia????????????![]()
LAPUTITA...- kobieta ktora w domu zamiast masla w lodowce chowa kosmetyki,uzywajac ich z nadmierna intensywnoscia

pojecie mojego niemezowego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kto to jest laputia????????????![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TO JA CALE SZCZESCIE MAM JESZCZE MASLO W LODOWCELAPUTITA...- kobieta ktora w domu zamiast masla w lodowce chowa kosmetyki,uzywajac ich z nadmierna intensywnoscia
pojecie mojego niemezowego![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TO JA CALE SZCZESCIE MAM JESZCZE MASLO W LODOWCE![]()
no wiesz maslo to moze i trzymam w lodowce ale troche zaprawy do twarzy to tez mam ale trzymam ja w lazience:-d:-d:-d:-d:-d:-dulzylo mi tygrys bo nie chcialam bym na nastepnym spotkaniu przed daniem ci buziaka nosic ze soba szpachelki co by troche odslonic twoja prawdziwa twarz:-d
no wiesz maslo to moze i trzymam w lodowce ale troche zaprawy do twarzy to tez mam ale trzymam ja w lazience:-d:-d:-d:-d:-d:-d
OK OK SPECJALNIE DLA cIBIE PRZESTANĘ SIE TYNKOWAĆno to z umiarek Tygrys z umiarem...nie chce sie nabawic jakies pylicy![]()
OK OK SPECJALNIE DLA cIBIE PRZESTANĘ SIE TYNKOWAĆ![]()
a mi po ciąży szkoda trochę mordeczki niszczyć i maluje sie tylko okazjonalnie, ewentualnie jak coś mi się zadzieje i cem to zamaskować.dziewczyny malujecie sie na codzien...??
tzn nie chodzi mi o rzesy czy blyszczyk tylko o pudry,podklady...
ja uzywam teraz tylko kulek brazujacych i tak juz od zajscia w ciaze...szkoda mi cery jakos...a wy?
Ja tynkowac sie nie tylkuje jako na twarz to uzywam tylko wlasnie brazujacych i to tylko troche na policzki. Moze dlatego ze ja mam cyganska karnacje
Za to podstawa dla mnie jest okomalnięte
ewentualnie jakis blyszczyk na wargi i wsio