zielona.wampirzyca
mamusieńka
robaczku dziekuje za zaproszenie do przyjaciół:-)Zapraszam na nk:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też tak sądze, maj musi być i koniec!!!!!!!!!!!i tam się w brzuszku proszę słuchać!!!!!!
Kochana ja też nie mogę wysłać, ale podaję dane Logowanie do nasza-klasa.pl
czlowiek niestety ma taka glupia nature ze jeszcze sie ludzi ze moze za wczesnie zrobilam bete ale prawda jest taka ze ona w tym momencie nie moze klamac...ja w najoptymistycznej wersji robilam ja jakies 8-9 dpo wiec powinna byc jak najbardziej wiarygodna.zreszta juz nie raz sie ludzilam a @ moge dostac na dniach.Z tym ze do tej pory jednego nie rozumiem.skoro zarodek zagniezdza sie od 7 do 10 dni a hormon rosnie po 1-2 dniach to czemu mowi sie ze bete mozna po 7 dniach robic?to tylko takie naiwne myslenie.co do temperatury to ja zawsze mam w drugiej fazie ladna a potem i tak spada.jak na razie kontroluje czy mam @.Mysle ze do weekendu powinnam dostac.a do nl jade jutro ranoNo wlasnie
Eijfi sliczna tempka, (wiem wiem co beta wykazala) ale ja i tak przy swoim dopoki nie ma @ to wszystko jest mozliwe
A Wisience poprawy nastroju zycze
Ja zmykam do tej mozjej kolezanki bo jej obiecalam a dzis nadaja u nas 35 C wiec zbieram sie juz teraz nie chce 40 minut w pelnym sloncu jechac
Wpadne po poludniu zrobic porzadek w suwaczkach.
Dziewczynki milego dnia.
Eijfi jedziesz jutro czy dzis do NLjak dzis to szerokiej drogi i szczesliwej podrozy bo to jednak kawalek
.