reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
też tak sądze, maj musi być i koniec!!!!!!!!!!!i tam się w brzuszku proszę słuchać!!!!!!

No wlasnie:tak::tak::tak:

Eijfi sliczna tempka:tak:, (wiem wiem co beta wykazala) ale ja i tak przy swoim dopoki nie ma @ to wszystko jest mozliwe:tak: A Wisience poprawy nastroju zycze:tak:

Ja zmykam do tej mozjej kolezanki bo jej obiecalam a dzis nadaja u nas 35 C wiec zbieram sie juz teraz nie chce 40 minut w pelnym sloncu jechac:sorry2:

Wpadne po poludniu zrobic porzadek w suwaczkach.

Dziewczynki milego dnia.

Eijfi jedziesz jutro czy dzis do NL:confused: jak dzis to szerokiej drogi i szczesliwej podrozy bo to jednak kawalek:sorry2:.

No wlasnie:tak::tak::tak:

Eijfi sliczna tempka:tak:, (wiem wiem co beta wykazala) ale ja i tak przy swoim dopoki nie ma @ to wszystko jest mozliwe:tak: A Wisience poprawy nastroju zycze:tak:

Ja zmykam do tej mozjej kolezanki bo jej obiecalam a dzis nadaja u nas 35 C wiec zbieram sie juz teraz nie chce 40 minut w pelnym sloncu jechac:sorry2:

Wpadne po poludniu zrobic porzadek w suwaczkach.

Dziewczynki milego dnia.

Eijfi jedziesz jutro czy dzis do NL:confused: jak dzis to szerokiej drogi i szczesliwej podrozy bo to jednak kawalek:sorry2:.
czlowiek niestety ma taka glupia nature ze jeszcze sie ludzi ze moze za wczesnie zrobilam bete ale prawda jest taka ze ona w tym momencie nie moze klamac...ja w najoptymistycznej wersji robilam ja jakies 8-9 dpo wiec powinna byc jak najbardziej wiarygodna.zreszta juz nie raz sie ludzilam a @ moge dostac na dniach.Z tym ze do tej pory jednego nie rozumiem.skoro zarodek zagniezdza sie od 7 do 10 dni a hormon rosnie po 1-2 dniach to czemu mowi sie ze bete mozna po 7 dniach robic?to tylko takie naiwne myslenie.co do temperatury to ja zawsze mam w drugiej fazie ladna a potem i tak spada.jak na razie kontroluje czy mam @.Mysle ze do weekendu powinnam dostac.a do nl jade jutro rano

reklama
Ja jakos w tym cyklu sie nie łudzę... Jakoś straciłam nadzieję...Porobie testy żeby sie powoli psychicznie przygotować na @ bo nie wierzę, że się udało...
Może przeddę się wcześniej do gina... Jak robiła mi usg to wszystko było ok. Cukier mam w normie, tsh i t4 tez ok, morfologia ok. Cykle mam regularne 28 dni, owu w 14dc,faza lutealna 14 dniowa. Niby wszystko ok.wiec dlaczgo się nie udaje????

Do góry