reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dobrze dziewczynki...mogę się pochwalić że na dzisiejszym podglądaniu wyliczyliśmy 18 pęcherzyków narazie małe ale ....jest dobrze...muszę zmniejszyć troszkę dawkę leków...w sobotę kolejne podejrzenie i dostanę kolejne zastrzyki czyli drugi etap stymulacji ....
A zastrzyki nie są straszne!

Uwazaj :) pewna babka gdzieśtam oczekuje 12-storaczków wiec wiesz... 18-nastka na start :D

reklama
Uwazaj :) pewna babka gdzieśtam oczekuje 12-storaczków wiec wiesz... 18-nastka na start :D
a propo slynnych 12-sto raczków.. babka była i zapadła sie pod ziemie..
34-latka kłamała w sprawie mnogiej ciąży- Onet.pl - Wiadomości -19.08.2009

może być jeszcze więcej....
A tak serio przy stymulacji uzyskuję się ok 10-12 pęcherzyków bo wiecie nie wiadomo czy wszystkie komórki będą się nadawały do zapłodnienia...i ile się zapłodni...więc im więcej tym większe szanse!

dobra dobra 18 to i tak zbyt wiele dla mmych oczkow..

Dziewczyny teraz to ja się wku....łam cytuję nasz zjaebistą katechetkę (Agniesiak85 ...ku...:

Makaronka: "No i moze tak bedzie lepiej skoro jestesmy (nie pisze tu o tych co nie moga zaciazyc ale o tych co sie dobzre odnajduja na tym watku, wszytskie razem jestesmy sfrustrowane dla tych co nie grzesza przesadna inteligencja i maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem i wyciaganiem "samodzielnych " wnioskow a nie powtarzaniem opini jednej czy dwoh kolezanek) dla Was sfrustrowane i nadete. ja osobiscie z mojej strony zegnam i pozdrawiam."

Agniesiak85 :Ale mnie ta pipa zdenerwowała

oczywiście chodzi mi o ostatnie zdanie...:angry::angry::no::wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

dziś mam 18dc i zapomniałam zapytać gina czy mam brać bo jak idę do niego do szpitala to on zawsze ma mało czasu dla mnie i nie zapytałam z tego wszystkiego czy mam brać czy jeszcze nie a pierwotnie miałam brać od 16dc ale że owulki nie bylo to kazał od 21 a jeszcze wcześniej miałam od 17dc brac i tak brałam
A nie masz do niego nr tel to mogłabys zadzwonic i zaptyać

z jednej strony wcale sie nie smuce, jelsi owu byla 11-12dc , bo serduszka są chyba dobre :tak: a pozatym cykl bedzie krotszy i we wrzesniu zalapie sie na owulke zanim wyjade do siostry :-) ale ja nigdy nie mialam tak wczensie owulki! a pozatym wkurza mnie to ze jesli byla to ja jej nie zauwazylam! wprawdzie bolal mnie dwa dni temu okropnie jajnik ale wydaje mi sie ze to bylo rosnięcie pecherzy! a moze pekanie:eek: juz zgłupiałam......
No widzisz Ty głupku zawsze musi byc ten pierwszy raz ;-);-);-);-) zobacz zobacz co ta solara z Tobą robi :-D(to zart oczywiście coby afery zaraz nie było-z reszta Marzenka Ty wiesz co*** ;-))
Witam!
I pozdrawiam z krzaczorów...zadufana starająca się ja!:-D
;-)
Sie masz Lachonie.
jeszcze Cie te krzaki nie kłuja w dupke? ;-)

jestem...bo nie wiem czy zauwazono, ale mnie nie bylo...jakas chwile:-p:-D:-p

Badaicka...co ja tam mialam...nie pamietam:-) ***

I czy ktos ma wiesci od Karoli De...kiedy jej wielki dzien, pamietacie moze? i od Qcz?
Ja zauważyłam, juz myslałam że poszłaś na impreze do Justynki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Badaicka się zapytowuje-co?no,co? skleroza w tym wieku? za dużo masła jesz kochana ;-):no:
Ja nie wiem,no musze się chyba wziaść ostro za Ciebie :-D
no własnie Karola to juz wieki nie zagladała ale jak ma w sobote ten wielki dzięn to może lada chwila sie pojawi i zda relacje jak było i zarzuci nas fotkami.
Qcz pewnie maluje meble ;-) ale fakt nie odzywała sie dosć dawno

Dobrze dziewczynki...mogę się pochwalić że na dzisiejszym podglądaniu wyliczyliśmy 18 pęcherzyków narazie małe ale ....jest dobrze...muszę zmniejszyć troszkę dawkę leków...w sobotę kolejne podejrzenie i dostanę kolejne zastrzyki czyli drugi etap stymulacji ....
A zastrzyki nie są straszne!
O Lord :szok:
Ale to chyba dobrze im wiecej tym lepiej oby wiekszosc sie nadawała do zabiegu :tak:

A ja mam pare dobrych wiadomości :-)
Po pierwsze mój M zrobil badania cholesterolu i trojglicerydów i cholesterol z 280 spadł do 170 i jest juz w normie :szok::eek: a trójglicerydy z 700 spadły na 400 ;-) więc jest super więc można licyć też na to, że armia będzie lepsza :cool:
Po drugie - wczoraj miałam bardzo mocne bóle brzucha więc myślę, że owulka była dopiero wczoraj, a nie tak jak pisze wykresik, a dzisiejsza tempka jest zakłócona bo spałam tylko 3 h :wściekła/y:no chyba, że to było coś innego:eek: ale śluzu mam hohoho aż nadmiar;-)
Po trzecie badania w szpitalu , jak to określiła pani doktor, są w porządku potwierdzila wadę serca :-( (to ta smutniejsza część) waz z arytmią serca :-(, ale powiedziała, że na szczęście nie ma miażdżycy:-)
No kochana to dobre wiadomosci przynosisz :happy:
Co do tej wady serca to chyba da się z nią życ,co skoro az tak Cie nie straszą

a propo slynnych 12-sto raczków.. babka była i zapadła sie pod ziemie..
34-latka kłamała w sprawie mnogiej ciąży- Onet.pl - Wiadomości -19.08.2009

dobra dobra 18 to i tak zbyt wiele dla mmych oczkow..
hmmmm we wcześniejszym artykule informujacym o tym cos mi mykneło,że lekarze sami stwierdzili ta mnoga ciąże-no chyba że nie umiem czytac ze zrozumieniem :baffled:

wyjasniam bo może w nerwach źle napisałam Agniesiak85 nazwał Makaronkę pipą...jej ku..wa dam ...zaraz im wejdę na wątek
Martyna nie denerwuj sie nie wolno Ci teraz :wściekła/y: zabraniam Ci,bo sie kursde spakuje i pojade do Ciebie :-D

Cos mi forum nie działa tak jak powinno-nie moge zmienić koloru i czcionki:angry: :wściekła/y:

reklama
Kamilko mozesz mi po ludzku wytłumaczyć co to trzeba usunac coby mi sie komp nie mulił?
a i powiedz mi czy po tym jak załapałam trojana i zrobiłam reinstalke to jest szansa że odzyskam jeszcze fotki które mi znikneły po tym(nie mam ich zapisanych na dysku C tylko na innym) zniknęły mi podfoldery i to mnie dziwi np moje z brzuszkiem czy z Pawła urodzin :crazy:
Kamilko bo może nie doczytałaś-plizzz HELP
O :szok: juz działa:eek:

Do góry