reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

prawie same dobre wiadomosci tylko czemu ty mi kobieto na posty nie odpisujesz????????????? :no:
ja tez mam arytmie (napadowe) jestem na lekach i powiedz w koncu co to za wada serca ???????? :confused2: co ci lekarze powiedzieli i o jakich lekach mowili ??? ja biore Sotahexal 80 2x po 1/2 dziennie i kardiolog powiedziala zebym brala to mimo ciazy prawie do konca 1 trymstra! potem pewnie na Isoptin przejde!
jak mi nie odp. to sie tam do ciebie pofatyguje!!!!!! :-)

OK SPADAM DALEJ SPRZATAĆ! :confused2:
A TAK BYM SPAC POSZLA!!!!

Eve przepraszam bardzo, ale nie doczytałam:zawstydzona/y:
Już piszę ;-) ogólnie to się nazywa wypadanie płatka :-)tak ładnie:-)czyli niedomykalność lewej zastawki, która prowadzi do niedotlenienia mózgu no i która prowadzi do bardzo częstych omdleń i migren:wściekła/y:a nie leczona do zawału mnęśnia sercowego no i ta arytmia. Mi przepisała na próbę betabloker o nazwie Betaloc - miałam przez pierwsze trzy dni po 1/2 tabl zobazyc, czy zbytnio mi cisnienie nie obnizy a jak sie czułam po nim dobrze to zwiększyć do jednej niestety do końca życia. No, ale niestety podobno podczas ciąży to się pogłębia, ze względu na zatrzymacie wody w organizmie i takie tam :-) ale lekarka powiedziała, ze nie bedzie chciała zaszkodzic dziecku , a mi pomóc :-)

Zaniepokojona co do luteiny to weź ją ja sama teraz biorę, a przetrzymałam się bo teraz jestem w 21 dc, a sądzę, że mimo, że wykres pokazuje , że niby owulka była, to sądzę, że jej jednak nie było:-( bo dopiero teraz mam typowe objawy, które zawsze mam przy owulce, tzn. śluz płodny, rwanie prawej nogi i bóle piersi.Ale lutke wezme jutro bo inaczej wszystko mi sie przestawi.

reklama
Przebrnęłam - i przeczytałam wszystko ze zrozumieniem:tak: chyba;-)

oszalałyście dziewczęta dzisiaj:szok:

nie cytowałam bo bym nie dobrnęła dziś do końca - odpowiem na to co pamiętam:tak:

miałam do tego nie wracać, ale się nie da - Agniesiak przesadziła już wczoraj, ale dzisiaj to po prostu wq....ła mnie na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i teraz nie dość, że jestem wybrakowana, to jeszcze sfrustrowana, nadufana (cokolwiek to znaczy) i wqr....:wściekła/y:

Szafirku - dobre z tymi bombkami, a raczej C... co je strzela:-D

Lilu - pewnie M się oczka zaświeciły jak tyle zielonego zobaczył;-) super wieści o Tacie:tak:

Badaicka - mam nadzieję, że to juz koniec problemów Mamy i usunięcie tego polipa pomogło:tak:

Kroptusiu - nie wiem, co napisać... tak mi przykro, że musisz przez to przechodzić:-( przytulam

Loree tak sie cieszę, że wszystko u Was ok - normalnie banan mam na twarzy jak to czytam - a co do kliniki - ja jeszcze się waham - byłam dziś u koleżanki popytać o Mysłowice - jestem zdecydowana na klinikę, ale na jaką to decyzję podejmę po telefonie - gdzie będzie szybciej:tak:
wiem jedno - prawdopodobnie HSG jest podstawowym badaniem w klinikach:szok:

Kaprycha - jak to sama na imprezę uciekasz:szok: - a ja:wściekła/y: - kiedy się ze mną napijesz - czyżby jutro:rofl2:;-)

Bernadko - a możliwe, że jak wczoraj serduszkowaliście to owu była np dziś rano i się udało:tak:

Pajkaa - w sumie to nie wiem czy mam gratulować:sorry: z jednej strony dobre wiadomości, z drugiej nieciekawe z tym Twoim sercem - trzymaj się:tak:

właśnie przyszedł M i zaczęłam z nim gadać o klinice w trakcie pisania postu, oczywiście sie poryczałam ze wzruszenia:zawstydzona/y: i zapomniałąm co miałam pisać:zawstydzona/y::sorry:
jak sobie przypomnę to napiszę:tak:

Pajkaa - w sumie to nie wiem czy mam gratulować:sorry: z jednej strony dobre wiadomości, z drugiej nieciekawe z tym Twoim sercem - trzymaj się:tak:

Andzia najważniejsze, to że u mojego M wszystko spadło :-) wiesz a u mnie to tylko tyle, że nie moge zbytnio sie przemeczac pić muszę dużo wody, no i mam leki, a przy nich myślę, że bedzie ok :-)

OKi wciagnelam juz pizzunie raczki wolne wiec moge z wami czatowac:-)
Wczoraj pisalam o wyjezdzie Jarka i takie glupoty mi sie snily ze:szok: Otoz nie wiem jak i dlaczego ale mialam swiadomosc ze jestem SAMA (jak panna), wiec moi znajomi wpadli na pomysl, ze powinnam zaczac chodzic znowu na randki :-D i umowili mnie z facetem (nawet go nie znam a mi sie przysnil) A ja do niego prosto z mostu "Ja nie uprawiam sexu na pierwszej randce" :-D:-):-D Skad mi sie to wzielo :szok:
Jak powiedzialam to Jarkowi to zrywal boki, a moze to wszystko przez to ze nie ma biletu powrotnego, w razie czego gdyby wracal samochodem, a ja sie z nim draznie ze to pewnie dlatego ze nie chce do mnie wrocic i ze znajdzie sobie jakas sexi Hiszpaniche :-D
Ale mam nasr.....ne;-)

Już wiem:tak:

Makaronka - nie daj się - Polacy twardy naród:tak:;-)

Kasiulec - czas zakupy wdrożyć na kolejny etap - znaczy z ciuszków przejść do sprzętu:tak:

Olapolap - humor to Ci widzę dopisuje - dobry objaw:tak: z karaoke się uśmiałam:-D ale mój M nie będzie szczęśliwy jak zacznę wyć codziennie do monitora:-):-D:-D:-D

OlaPM - doszłaś juz do siebie po powrocie??? chyba nie bo jakaś cicha jesteś:szok:

Eve - trzymam kciuki aż do wtorku:tak:

Romka - czy Ty dziś zatestowałaś czy nie????? bo się pogubiłam:sorry:

Zbinio - wdrożysz się - cierpliwości - tylko trzeba się nauczyć przekrzykiwać, bo dziewczyny nadają czasami jak przekupki na targu:tak:

Martynka, Marzenixx, Kropeczko, Asiq, Nektarynko, Olesia, Wikulaa, Zajączku, Olica - a dla Was buziaki***
i Marzenka ma rację - ja też pamiętam, że Karola ma jutro ślub:tak:

Wczoraj pisalam o wyjezdzie Jarka i takie glupoty mi sie snily ze:szok: Otoz nie wiem jak i dlaczego ale mialam swiadomosc ze jestem SAMA (jak panna), wiec moi znajomi wpadli na pomysl, ze powinnam zaczac chodzic znowu na randki :-D i umowili mnie z facetem (nawet go nie znam a mi sie przysnil) A ja do niego prosto z mostu "Ja nie uprawiam sexu na pierwszej randce" :-D:-):-D Skad mi sie to wzielo :szok:
Jak powiedzialam to Jarkowi to zrywal boki, a moze to wszystko przez to ze nie ma biletu powrotnego, w razie czego gdyby wracal samochodem, a ja sie z nim draznie ze to pewnie dlatego ze nie chce do mnie wrocic i ze znajdzie sobie jakas sexi Hiszpaniche :-D
Ale mam nasr.....ne;-)

Czesc Olesiu ;-)
czasami nam się takie głupoty śnią, że szok. Moj M miał sen, ze wypadam z autobusu i mnie trzyma i próbuje wciągnąć do niego, a ja wypadam. A co się okazało, że szarpał się ze mną kołdrą, a jak mu się udało "wciągnąć" mnie do autobusu = wyrwanie mi kołdry :-D:-D

Ale mam nasr.....ne;-)
Oj wyobraźnie to Ty masz naprawdę szaloną!!! A Jarek na pewno do Ciebie wróci, bo przecież sama wiesz o tym, że On Cię strasznei kocha. Takie rozstania zawsze są trudne, ale trzeba to jakoś przetrwać. Mi łatwo pisać bo mnie to nie dotyczy, ale w Ciebie naprawdę wierzę, dasz sobie radę:tak::tak: Czas szybko zleci i znowu będziecie razem!!!

reklama
Do góry