reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Moi nie koniecznie, Julcia dopiero od dwóch tygodni daje sie namówić na odrobiną naleśniczka z jabłuszkiem i śmietaną.

Oboje są mięsożerni - zupełnie inaczej niż ja :-(

Ja uwielbiam kluchy, naleśniki, przyzy, pierodi itp.:-p
u mnie tylko w piątek na słodko bo tak to miecho na pierwszym miejscu M nauczył sie przy mnie jesc takie słodkie obiadki bo w domu mamusia nie nauczyła:no:

reklama
ja także cierpiałam na tą chorobę ale odkąd Zbysio sam na nogach i wszystko w jego zasięgu zaraz ulegało zniszczeniu to już sie przestałam tak przejmować powściekam sie ale to i tak już nic nie da a to tylko materialna rzecz
pewnie, ze tak...to tylko blat i tak trzeba bedzie go za pare lat wymienic bo sie tak czy inaczej zniszczy...ja jednak ciagle nie lubie jak mi sie cos tak psuje czy niszczy...

ale co z tym moim krwawieniem bo mi zadna nie odpowiedziala...wklejam jeszcze raz...:tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok:

nie wiem co bedzie w tym miesiacu ze starankami bo wlasnie dzis w 9dc po dwoch dniach juz plamienia znowu wrocilo krwawienie - moze to tylko takie chwilowe - zobaczymy ale pewnie ze staranek w tym cyklu beda nici bo pewnie macica nie jest gotowa...

Zbinio- tylko w tej kuchni nie utknij, i ściągnij te wałki, bo patrząc na twój suwaczek to od jutra ostre przytulanki :-) :-) :-)
a ten sówaczek to wyliczenia z kalendarzyka a poszłam kupić test w środe na owulacje i wyszło że owulacja jest jestem nie regularna i taki test to fajna sprawa a moje M i tak juz nie ma siły na wiadomo co:wściekła/y:

Sorki babeczki, ze tak nagle wsiaklam ale przyszlo przypomnienie o rachunku, ktory juz dawno zaplacony :wściekła/y: az mi sie goraco zrobilo ze musze zaplacic £690 na raz i to nie z mojej winy :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Ale zadzwonilam, wyjasnilam i wszystko wrocilo do normy ale mnie to tak wpienia, ze maj tm taki balagan :crazy: niech sie najpierw uporzadkuja a potem scigaja za ZAPLACONE rachunki.

Sorki babeczki, ze tak nagle wsiaklam ale przyszlo przypomnienie o rachunku, ktory juz dawno zaplacony :wściekła/y: az mi sie goraco zrobilo ze musze zaplacic £690 na raz i to nie z mojej winy :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Ale zadzwonilam, wyjasnilam i wszystko wrocilo do normy ale mnie to tak wpienia, ze maj tm taki balagan :crazy: niech sie najpierw uporzadkuja a potem scigaja za ZAPLACONE rachunki.

Urzędnicy - ja mam wrażenie, że mają systemy komputerowe ale niestety wyłączone myślenie!!!

Wpadne do was wieczorkim, bo mamy zaproszenie do Jarka brata na obiad (taki zaszczyt na kopnol :-D) Pa kochane, milego dnia, a i ubrac sie mze bo dalej biegam w pieleszach a M nadjezdza,bedzie krzyczal :baffled:

reklama
Do góry