reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

:szok::szok::szok::szok: szok pozytywny oczywiscie.. wydaje mi sie ze jako tako jej kzywdy nie wyrzadzilysmy.. jaky nie patrzec namieszala i kazda z nas wypowiedziala na ten temat zdanie i zostało to zamkniete.. a wydaje mi sie ze gdybysmy bylo juz tak zupelnie ok to zapewne spokojnie zagosciłaby tu na nowo...
ja też się zdziwiłam i chyba nie pokręciłam, ale to chyba Ona - tylko nie wiem czy zagościłaby na spokojnie - zawsze jakaś nieufnośc została:sorry2:
a mam jeszcze jedno pytanie.jesli dostane @ przed 10-tym dniem brania luteiny,to mam ja odstawic czy dalej brac do konca?
moim zdaniem odstawić:tak:
Andzia mieszkam w domku, gdzie mam ogrzewanie na gaz, powiem tak - jest to bardzo wygodne, bo nie musisz nic dokładć, o niczym pamiętać, sterowany jest komputerowo, więc sam dostosowuje moc grzania do temperatury jak ma być w domu, woda jest zawsze ciepła. A jeżeli chodzi o koszta, to w miesiącach zimowych, jest to ok. 400-500zł, bo tak to tylko za podgrzanie wody, to nie wychodzi dużo, ale nie potrafie powiedzieć ile...Nie wiem czy to się opłaca, ale wydaje mi się, że raczej tak i takie tez słyszałam opinie...
dzięki - jak pisałam wcześniej - chyba się na ten gaz zdecydujemy - oczywiście nie pozbędziemy się pieca bo po prostu szkoda i jak przyjdą czasy, że znowu węgiel stanieje to będziemy palić węglem a jak nie stanieje to gazem:tak:;-)
moze nie tylko pokaze ale i wydrukuje to nam wkleisz kropke...
jestem za!!!:-)

Dobranoc Gosiu:tak:

reklama
dobra ......spadam powoli bo od 5 na nogach jestem.........jeszcze troszke sie nim naciesze....ach.....:-(.............i od niedzieli znowu samotnosc...........jak tylko dostane fotke to napewno wkleje.,,,,............MIŁEJ NOCKI ZYCZE

Na tyle dobrze, ze to tylko jeden bezowulacyjny :-) ja mam w ciągu roku tylko 2 owulacyjne (oczywiście bez leków) trzymam kciuki za następny cykl ;-)
to przesr...ne :baffled: u mnie mam nadzieje,ze to jednorazowy wyskok

to prawda - teraz węgiel poszedł w górę - groszek i tak jest tańszy od innego węgla, ale piec niestety przyjmuje tylko groszek - nie można palić drewnem - palnik to jest taki talerzyk a nie jak w piecach palenisko i to dlatego:baffled: w każdym razie chyba się zdecydujemy podciągnąć gaz i zobaczymy - od razu piec dwufunkcyjny :tak: dzięki za info:-)
my nie mamy porownania z weglowym,ale nie narzekamy,bo steruje sie komputerowo z domu :-)

ja lece do M,bo sie za mna stesknil,mimo ze widzimy sie 24h na dobe :-D
do jutra,papa

reklama
Do góry