reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kroptusia jesteś wielka!!!

Gratuluję!!!

Teraz w końcu możecie się sobą nacieszyć! Czekam na fotki Kacperka!

Zajączek nigdzie nie znikniesz, co to za pomysł?
A kto mnie będzie pytał czy śniadanie zjadłam???
Ja protestuję!!!
Szybko pisz co się dzieje. :tak::tak:

Dzień dobry tak w ogóle i miłego dnia dla wszystkich :-)

Kroptusia dziekuje wszystkim za buziaki uściski i pozdrowienia.. Dzis dopiero wstała (pewnie z łóżka) i ćwiczy z rehabilitantką by iść do małego bo ona na 3 pietrze a on na 5.. poza tym Kroptusia bierze morfine i nie boli az tak.. Buziaczki przekazuje..

Ostatnia edycja:
Kroptusia jesteś wielka!!!

Gratuluję!!!

Teraz w końcu możecie się sobą nacieszyć! Czekam na fotki Kacperka!

Ja protestuję!!!

Hej,hej Loree'czku :-D
Jak sie czujecie?
A Justynka wyjeżdża ze swoim slubym na 2 miesiące i nie bedzie miała netu wcale :-(

Kroptusia dziekuje wszystkim za buaziaki uściski i pozdrowienia.. Dzis dopiero wstała (pewnie z łóżka) i ćwiczy z rehabilitantką by iść do małego bo ona na 3 pietrze a on na 5.. poza tym Kroptusia bierze morfine i nie boli az tak.. Buziaczki przekazuje..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Cześć Badaicka.

U mnie bez zmian, czuję się super. Jak odpoczywam i leżę to dzidzia się mocno wierci. Dziwi mnie tylko,że moja waga stoi w miejscu. Ciągle mam 1,5 kg na plusie. Niby wiele kobiet tak ma, ale jak patrzę na poprzednią ciążę to jest to dla mnie dziwna sytuacja:-D

Jak mama się czuje?

Ja wiem że Zajączek wyjeżdża, ale jak to tak bez netu żyć w dzisiejszych czasach, co??? No jak można?
Oczywiście życzę powrotu z fasolką,ale smutno będzie bez Zająca...:-(

A co z Hanką? Myślicie,że coś się stało czy nie wytrzymała atmosfery na BB? Zaraz umowa jej się kończy i nawet nie wiemy co dalej.

Witam się z krzaczorów!
KROPTUSIU GRATULUJĘ SYNKA....TAKIEGO DUŻEGO I ZDROWEGO!
POZDROWIENIA I BUZIAKI DLA WAS!
Gay_hollaGF.gif

DLA WSZYSTKICH
Amour20.gif

Ja protestuję!!!
cześć Loreeczku. Nareszcie się pojawiłaś:-) mam nadzieję ze zeszło Ci tak ze śniadaniem po prostu:-D:-D:-D Ja wyjeżdżam sobie, ale najchętniej wzięłabym Was ze sobą. Mam nadzieję tylko że szybko mi zleci??
U mnie bez zmian, czuję się super. Jak odpoczywam i leżę to dzidzia się mocno wierci. Dziwi mnie tylko,że moja waga stoi w miejscu. Ciągle mam 1,5 kg na plusie. Niby wiele kobiet tak ma, ale jak patrzę na poprzednią ciążę to jest to dla mnie dziwna sytuacja:-D
Ja wiem że Zajączek wyjeżdża, ale jak to tak bez netu żyć w dzisiejszych czasach, co??? No jak można?
Oczywiście życzę powrotu z fasolką,ale smutno będzie bez Zająca...:-(
A co z Hanką? Myślicie,że coś się stało czy nie wytrzymała atmosfery na BB? Zaraz umowa jej się kończy i nawet nie wiemy co dalej.
baaaardzo mi miło że będziecie tęsknić:-):-):-). Chyba nie bardziej niż ja:-(
A Ty jedz!!!!!! Jak wrócę mam zobaczyć duży brzuszek a nie!!!!!
Hanka miała drugie zabieg. Bolało podobno bardziej. Jak pisałam mi to odpoczywała sobie po. Od wczoraj miała brać dupka. Trzymamy kciuki!!!!!!!

Zajączku będziemy tęsknić:-(
Kiedy wyjeżdżasz?
Jak wrócisz wrzucę zdjęcia mega brzuchola. Waga stoi w miejscu, ale brzuch rośnie!

Co wiesz jeszcze o Hance? Jak się czuje? Ile mamy czekać na jakieś info?

reklama
Do góry