reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
tak własnie... a później nie wiadomo na które sie zdecydować....:sorry2:
ja jak tak patrzę to już nie mam pomysłu jakie naklejki dać jak będzie wyglądał pokoik dla naszej córci...
za dużo tego wszystkiego....:sorry2:

a ja sobie upatrzylam takie naklejki na scianyhttp://www.thekidswindow.co.uk/Selling.asp?product=2354 tylko zamiast tego rozowego chce zrobic trawke, chmurki itp...

sliczne te naklejki :) zerknij na ebaya na "wall stickers" wez sobie pozniej zaznacz w kategoriach na "baby" to moze znajdziesz takie ale tansze albo poprostu na allegro jest tysiace takich naklejek o wiele wiele tanszych :-)

Kam mi sie najbardziej podobaja koniki chyba.
Ksiezniczki jak dla mnie troszku za duzo wszystkiego i nie wiedzialabym na czym oko zawiesic :)
Elfy tez fajne ;-)

A nasze malenstwo bedzie z nami w sypialni, i mimo, ze chlopak, to sypialnie mamy cala na rozowo i w dodatku w jakies ksiezniczki, hahaha...juz kiedys pisalam, ze jak kupilismy mieszkanko swiezo po remoncie to aby zmienic ten pokoj braklo nam funduszy wiec zostawilismy(mialam nadzieje, ze wkrotce zagosci w nim z nami coreczka)a teraz tez nie bedziemy jednak zmieniac. Macio wychowal sie w rozowej sypialni(nie tak i bez ksiezniczek) i zyje to i Alanek przezyje :)

A nasze malenstwo bedzie z nami w sypialni, i mimo, ze chlopak, to sypialnie mamy cala na rozowo i w dodatku w jakies ksiezniczki, hahaha...juz kiedys pisalam, ze jak kupilismy mieszkanko swiezo po remoncie to aby zmienic ten pokoj braklo nam funduszy wiec zostawilismy(mialam nadzieje, ze wkrotce zagosci w nim z nami coreczka)a teraz tez nie bedziemy jednak zmieniac. Macio wychowal sie w rozowej sypialni(nie tak i bez ksiezniczek) i zyje to i Alanek przezyje :)

hehe fajnie macie z tymi ksiezniczkami :-) zawsze mozesz dokupic naklejki krolewiczow hehhe :-):-):-)

hehe fajnie macie z tymi ksiezniczkami :-) zawsze mozesz dokupic naklejki krolewiczow hehhe :-):-):-)
Na dole jest tapeta w drobniutka rozowo-biala kratke, u gory tapeta rozowa w ksiezniczki, po srodku pasek z ksiezniczkami. Wykladzina rozowa w duze kwiaty, rozowy zyrandol, od nas rozowo-kwiatowo narzuta na lozko i ciemno rozowe rolety dokupilam. Ogolnie landrynkowo:szok::-D, ale nie jest zle. Chcialam dokupic jakies akcenty blekitne, moze pasek zmienic, ale moj M mowi: Macius mial na rozowo i zyje to i maly da rade. Ja na to: tak, ale nie tak na rozowo, w poprzednim mieszkaniu mielismy jednolita tapete rozowa i tylko narzute na lozko rozowa w kwiaty...
Juz mysle wlasnie nad tym, czy nie dokupic jakis naklejek w tonacji blekitnej...

reklama
Kilolek jeden z takich preparatow nazywa sie SCANSOL. Nie poradze jednak czy sa one do sprzedazy w sklepach, no ale jezeli istnieja no to musza hehe :-) I tak w kazdym sklepie gdy zapytasz o taki preparat napewno pokaza Ci kilka opcji, tych tanszczych i tych drozszych (czasami nie warto przeplacac i kupowac z lepszej firmy)
Scansol używałam kiedyś, ale ostatnio nigdzie go nie widziałam. Jest jeszcze Bondex. Najlepiej po prostu zapytać w markecie budowlanym o preparat do usuwania starych powłok malarskich.

Do góry