reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ja tu zaglądam żeby zobaczyć czy Post już urodziła bo ostanio coś zaganiana jestem i nie mam czasu nawet na BB wejść, a tu takie wieści.
No Surv gratuluję :-) Powiem Ci że u mnie tak samo było czyli kreska kontrolna gruba jak nie wiem a ciążowa ledwo widoczna następnego dnia już byłam pewna że to ciąża.
Może Flora będzie miała brata? hihi..Trzymamy kciuki :-)

reklama
Survi:szok::szok::szok::szok::szok: Z tego co dziewczyny pisza to bedzie chlopak:tak: Z Seba nie robilam sobie testu, a z Misia wyszly dwie kreski od razu:tak:
Kate zdrowka zycze, oby maly sie nie zarazil:tak:
Madzia super, bedziecie mieli w koncu Wasze gniazdko:tak:
Karina dobrze ze z maly juz lepiej:tak:
Post no to Lucek moze sie juz rodzic:-D
Kamu ja wczoraj zjadlam Princese(tez nie mialam jesc slodyczy):-p
Tosika stesnilam sie za synkiem:tak:, ale on za mna nie za bardzo:baffled:

Cos dzis pogoda nie taka bo nie mam na nic sily. Mala juz drugiraz ma drzemke(pierwsza miala o 10.30),bylam z nia na cmentarzu u mamy i nie mialam juz sily isc po zakupy:baffled: Wiec wrocilysmy do domu i tak siedzialysmy az mama poszla spac:tak:

Kicrym kciuki trzymam a co by Twojej szefowej sie nieodwidzialo:tak: a czym sie kochana zajmujesz zawodowo?
Tosika skonczyłam pedagogikę o specjalizacji zintergowana edukacja wczesnoszkolna i wychowanie przedszkolne:tak:a praca w przedszkolu
Kicrym na co skladalas papiery? glowka do gory, trzymamy kciuki
Izableka na to samo ale na mgr:tak:
Kicrym, na pewno się dostaniesz - z Twoimi ocenami?:-D No i podziwiam, że dzielnie dalej ciągniesz studia:tak::tak:
Surv jakbym teraz nie poszłą to raczej by mi sie nie chciało, ale szczerze mówiąc to ja bardzo lubie moje studia i z chcęcia na nie się zapisałam:tak:

No więc witam i ja:happy:
PO deskach zmęcozna strasznie:sorry2:

Surv no nie wiem czy gratulowac czy nie, ale ja napisze oby było tak jak ty tego chcesz:tak:
Madzia no Tobie gratuluje!super że podpisaliście umowę ni i targowac to sie umiesz:tak:
Post o widze że jestes jeszcze w dwupacku:-)

Madzia, o to niezłą masz głowę do biznesu! A nie zostały tam jakie wolne mieszkania jeszcze, bo nam zdaje się większe bedzie potrzebne:-p

R wrócił z pracy, bledziutki coś, test obejrzał i stwierdził: eee...no to przecież miejsce na kreskę jest:-D Jak mu wyjaśniłam, że fabrycznie w teście miejsca na kreski nie są narysowane, tylko albo kreski są albo ich nie ma, to zbladł jeszcze bardziej:-p:-p No nic, na razie wrzucam na luz, już wrzuciłam....trzy razy kluski na obiad gotowałam, bo garnki popaliłam, a dzwoniąc po wynik cytologii musiałam pielęgniarce opisowo tłumaczyć o co mi chodzi ("no takie badanie pani doktor pobierała, no wie pani, takie co się co jakiś czas robi...:-D) bo za chiny sobie nazwy badania przypomnieć nie mogłam:baffled: Jak na złość akurat dowaliło ze zleceniami, no to siadam i robię, ktoś musi te wszystkie dzieci utrzymać:sorry2:

Hejka!!!

No Surv gratuluje!!! :-D Widzę, że możemy mieć terminy podobne :-D
Dzisiaj też wykonałam test i to samo co Surv :-D moze jakieś lipne testy?! :szok:
A dwa wcześniejsze wyszły dosyć dziwne bo jeden dopiero po 20 minutach miał kreche... a drugi wyszedł zamazany... znaczy fioletowa kreska się rozmazała :baffled: No a dzisiaj jakiś podwójny już :-D

Julia...no to nieźle...będziemy znowu rodzić razem?:-D:-D tylko wiesz co, jakbyście planowali trzecie jeszcze, to daj mi znać wcześniej, R w delegację wyślę, żeby znowu nie zajść, skoro najwyraźniej mamy losy ciązowe identyczne:-p
Się porobiło, nie?;-)

Julia ty też:confused::szok::szok: no to sie faktycznie porobiło:rofl2:
Ale się dzieje:-)

Madzia, o to niezłą masz głowę do biznesu! A nie zostały tam jakie wolne mieszkania jeszcze, bo nam zdaje się większe bedzie potrzebne:-p

Ja głowy nie mam to mój K taki negocjator,wszystko było by spoko,gdyby umiał się zadowolić tym co wynegocjował,ale jemu jeszcze mało:wściekła/y:Mówię Wam ile sie wstydu dzisiaj przy nim najadłam,jak przy podpisywaniu umowy jeszcze dręczył pośredniczkę,żeby z prowizji zeszła,a w sumie tyle co z ceny mieszkania zeszli to wcale nie mało,a ten jeszcze i jeszcze ,juz go miałam pod stołem kopać żeby się zamknął:angry: Mi już głupio było:zawstydzona/y:,ale w sumie może tak się powinno intersy załatwiać:confused:
A mieszkania jeszcze chyba są to zapraszam,byśmy razem na plac zabaw chodziły tzn windą zjeżdżały.

Nie no, dziewczyny powariowaly:szok::szok::-D:-D
Julia - super, cieszę się bardzo tym bardziej że pamiętam że chcieliście już drugiego bąbelka.
No to mamy 2 zaciążone:-):-)
ale nowiny - nawet jakbym napisała że Lenie własnie 10 zębów wyskoczyło na raz to bym Was nie pobiła:tak::tak::-D:-D
Madzia - super nowina!! fajnie że Wam się udało tak ładnie wynegocjować i będzie mogli niedługo urządzać własne 4 kąty!
my już po spacerku, z nosa Lenuszy wciąż cieknie jak z kranu,ale już nie kicha jak wczoraj.
Niedługo kąpiel, kaszka i spanko....

Julia:szok::szok:no to gratulacje!!!!!kurcze az mi sie zachciało 2 babelka:tak:ale my jeszcze rok musimy zaczekać:-(
Surv oby wyszło tak jak wy chcecie:tak:a jak będzie 2 dzidziuś to fajna różnica wieku bedzie:tak:
madzia a ja mysle że dobrze że twój K tak negocjował:tak:z nimi trzeba ostro i stanowczo:tak:

My już też po spacerku:tak:i dzisiaj Kuba dotał takie klapki gumowe od mojej siostry, wygląda przekomicznie:-Dtakie jak ma chyba Macius Madzii:tak:

Spokojnej nocki!

reklama
Przeczytałam i chyba z krzesła spadne!!!
A nie mówiłam, że na forum nie mozna sie nudzić?!:-D:-D:-D

Surv, Julia, przeogromne gratulacje!!! Będzie taka róznica wieku jak u nas:tak: czyli będzie ... wesoło:-D:-D:-D

Post, Ty lepiej dziś nie ródź, bo naprawdę zejdę z tych emocji;-):-D:-D:-D
Lenka, Ty też nie pokazuj mamusi ząbków:-D:-D:-D

Nie no, w szoku jestem i nie wiem co pisać, musze ochłonąć

Ufff

Madzia, no super! Brawo dla m za twarde negocjacje - na waciki będzie;-)
Serio, nie wiem już co mam pisać:-D

Do góry