reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

pól roku proszę Mariusza-sklej szufladę w kuchni i zawsze słyszę-zaraz
przed chwilą chciałam wyciągnąć nożyczki,żeby rozciąć folię od ciasta francuskiego a z tego zrobić mojemu mężowi paluszki z masłem czosnkowym-chwytam za uchwyt i drzwiczki zostały mi w rękach a jak chciałam je włożyć to wszystko co było w środku-czytaj pinezki, śrubki, gwoździe itd wysypało mi się:wściekła/y:
oczywiście całe łapki pokułam jak zaczęłam to zbierać:angry:
i po co mi mąż jak wszystko muszę robić sama??

reklama
pól roku proszę Mariusza-sklej szufladę w kuchni i zawsze słyszę-zaraz
przed chwilą chciałam wyciągnąć nożyczki,żeby rozciąć folię od ciasta francuskiego a z tego zrobić mojemu mężowi paluszki z masłem czosnkowym-chwytam za uchwyt i drzwiczki zostały mi w rękach a jak chciałam je włożyć to wszystko co było w środku-czytaj pinezki, śrubki, gwoździe itd wysypało mi się:wściekła/y:
oczywiście całe łapki pokułam jak zaczęłam to zbierać:angry:
i po co mi mąż jak wszystko muszę robić sama??
:-D Pamiętam, że kilka miechów miałam to samo, ale z szufladą ze sztućcami:-):-)

Mój synuś też zazwyczaj jest główką w dół i nie ma w tym nic niepokojącego narazie, bo się wierci i przekręca.
M jak Mama też czytam, Będę Mamą tez czasami.

natalka_m A ile ja sie swojego naprosiłam, żeby suszarkę na naczynia powiesił...ehhh...w końcu to zrobił, jak plasit na dole zaczął pękać pod ciężarem starej stojącej suszarki.
Mówię Ci - tak samo mam...

:-D:-D:-D Dziewczyny ale My mamy z tymi chłopami.

Ja swego czasu sama skręciłam połowę mebli, w tym szafe trzydrzwiową bo już nie mogłam patrzeć jak wszystko leży i tylko przeszkadza.
A na balkonie powiesiłam suszarke taką rozciąganą na kołkach rozporowych. Ogólnie malowanie, wkrętarki, wiertarki to dla mnie już chleb powszedni. A myslałam że padne ze śmiechu jak zobaczyłam że na ścianie wisi obrazek który odpadł bo był przyklejony na taśme dwustronną klejącą. Gwoździa nawet mu się wbić nie chciało.

:-D:-D:-D Dziewczyny ale My mamy z tymi chłopami.

Ja swego czasu sama skręciłam połowę mebli, w tym szafe trzydrzwiową bo już nie mogłam patrzeć jak wszystko leży i tylko przeszkadza.
A na balkonie powiesiłam suszarke taką rozciąganą na kołkach rozporowych. Ogólnie malowanie, wkrętarki, wiertarki to dla mnie już chleb powszedni. A myslałam że padne ze śmiechu jak zobaczyłam że na ścianie wisi obrazek który odpadł bo był przyklejony na taśme dwustronną klejącą. Gwoździa nawet mu się wbić nie chciało.
hahahahaha :-D:-D:-D:-D
ja się mojego też muszę prosić..
jedyne o co ich nie trzeba prosić a sami przychodzą to sex :-D:-D:-D:-D

M jak mama kupuję. Prócz tego mam masę gazetek, poradników od ginki.

Ja wczoraj kupiłam wydanie specjalne Claudii i jest całkiem niezłe przekrój przez całą ciążę porady co do wyprawki co zabrać do szpitala itp no i oczywiście o pielęgnacji maluszka:-D:-D:-D
Poza tym mam masę gazet "Moje 9 miesięcy" a dobre w nich to, że są strony dla taty:tak::tak::tak:

reklama
Do góry