reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
AnOoLa no to niewesoło. Zachowania lekarzy nie skomentuję, po co się denerwować. Kochana mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Trzymam kciuki!

AnOoLa no to niewesoło. Zachowania lekarzy nie skomentuję, po co się denerwować. Kochana mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Trzymam kciuki!
poza tym, że żoładek to mi już chyba uschnął..to gitara..
no i głodna jestem że konia z kopytami bym mogla wszamać..ale swojemu ginowi ufam .. i zrobie jak ona karze..

Ania no to nieciekawie :no: martwię się o Ciebie. leżeć i słuchać swojego gina.

Mam nadzieję, że już tylko dobrze będzie bo mnie aż nerwy brały przy czytaniu tej notki nt lekarzy.
sram za przeproszeniem na ten cały szpital... moja noga w nim już nie postanie !!!
co za banda kretynów.. konowałów i nie wiem..
powiedziałam swojemu ginowi że za chiny tam nie wrócę to powiedział ze jeśli bedzie źle to ze skierowaniem do rydów do szpitala. i powołać się na niego.. ;)

reklama
Maleńkimi porcjami, choćby po łyżeczce na godzinę... musisz przyzwyczaić znów żołądek. Będzie w porządku, dasz radę, dobrze że Nikolka cała i zdrowa :tak:

Do góry