reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Martilla, ja też tak miałam... Najpierw chciałam tak wycyrklować, żeby urodzić wiosna w kwietniu/maju... ale przeleciało mi to koło nosa, podobnie jak tobie. Potem chciałam urodzić w grudniu.... i w obu przypadkach koniecznie miał być synek ;))) ale też nic z tego nie wyszło.... a teraz to już mi obojętnie kiedy i jaka płeć. Marzę poprostu żeby tylko było i co najwazniejsze zdrowe :tak:
dokładnie, wazne żeby w ogóle było i oczywiście zdrowe!
ale jak tak dłużej sobie nad tym myślę, to powiem Ci że średnio mi się widzi chodzić w 8-9 miesiacu ciaży w lato, to musi być masakra... wolałabym tego uniknąć, ale jak tak mi wypadnie to trudno jakoś to przezyję:-)

reklama
:shocked2:
ale jak tak dłużej sobie nad tym myślę, to powiem Ci że średnio mi się widzi chodzić w 8-9 miesiacu ciaży w lato, to musi być masakra... wolałabym tego uniknąć, ale jak tak mi wypadnie to trudno jakoś to przezyję:-)

Martilla, a wiesz co ja tak się ostatnio zastanawialam, ze jakby się udało to przecież chodziłabym z brzuchem tak od pażdziernika/listopada aż do maja... większość miesięcy.. zimne, czarne, ponure... zastanawiam się jakby to było z dojazdami do pracy...? z porannnym wstawaniem? (juz teraz w zimę nie nawidze wstawać) no i czy depresja wówczas nie jest murowana...

a w lato... to można się pkazac i z lewej i z prawej... i ciepło i nie musisz 500 rzeczy na siebie nakładać...

Trzymam za Ciebie kciuki ;) Moja dr powiedziała mi na ostatniej wizycie, że jak teraz nie pomogą mi te tabl., które mi przepisała to mąż będzie musiał zrobić badanie nasienia a jak u niego będzie ok to ja będę musiała zbadać drożność jajowodów :baffled:. Ale dużo się o tym naczytałam i nasluchałam... i nie jest to podobno nic przyjemnego...
to dokładnie jak ja mnie to samo powiedział. No to co trzymamy za siebie kciuki:tak:

No fakt, ciężko mogłoby być, ale jak piszesz... wszystko do przezycia. Jakbym rodziła wiosną to na lato miała bym maleńtwo przy sobie... a gdyby poród wypadł na grudzień na latem byłabym w ok.5 misiącu ciąży - to jeszcze nie byłoby tak ciężko ;-)

:shocked2:

Martilla, a wiesz co ja tak się ostatnio zastanawialam, ze jakby się udało to przecież chodziłabym z brzuchem tak od pażdziernika/listopada aż do maja... większość miesięcy.. zimne, czarne, ponure... zastanawiam się jakby to było z dojazdami do pracy...? z porannnym wstawaniem? (juz teraz w zimę nie nawidze wstawać) no i czy depresja wówczas nie jest murowana...

a w lato... to można się pkazac i z lewej i z prawej... i ciepło i nie musisz 500 rzeczy na siebie nakładać...

co prawda, to prawda :-).

Dziewczyny ale teraz to oby się udało, nieważne kiedy :-):-D:-)

no każdy mam inne zdanie:-D ja bym chciała urodzić na wiosnę ew.początek lata ale co bedzie to bedzie :-) aby było!

no każdy mam inne zdanie:-D ja bym chciała urodzić na wiosnę ew.początek lata ale co bedzie to bedzie :-) aby było!

Martilla, a Ty lada moment i testujesz w przyszłym tygodniu...:szok: ale będą emocje... już to czuję...;-)

Może jakaś nowa lista testujących w najbliższym czasie i z terminami by się rpzydała aby być na bieżąco...:-D

reklama
Do góry