wiktoria12
Mama i żona :)
No i jak to zawsze w sobote wszystkie spią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj bedie bedzieKochana rozumiemy...Musisz się przygotować na przyjazd mężaOjojoj co sie jutro będzie działo hihi
:-)
Ja od 6:55 nie śpięNo i jak to zawsze w sobote wszystkie spią
to sie nim nacieszysz;-)Witajcie w sobotni dzien nie nadrobie was teraz ani nie poczytam czas mnie goni musze dom posprzątac bo tesciowa jeszcze pojechała kopac ale naszczescie nam maja tam połówke wiedz do 2 godzin powinno im to zając.A ja musze domek sprzątnąc bo jutro wyczekiwany dzien od 2 miesiecy ponad ale sie ciesze nareszcie bede miała mezusia przy sobie.wiedz wybaczycie mi ze nie poczytam co
![]()
Hahahahaa sorki, ale niezła sąsiadkaWitam;-).
My z Olkiem sami w domu przynajmniej do 15-ej to będę mogła spokojnie poprasowaći akwarium do ładu doprowadzić,bo tak sąsiadka mi rybki karmiła
,że pół paczki płatków w 4 dni wysypała
i była zdziwiona,że woda mętna
.Rybki na razie w słoikach,bo nie miałam wody odstanej a i kamyczki z Dunajca przywieźliśmy,żeby wystrój zmienić
.
Ja od 6:55 nie śpię.
Witam sobotnio:-)
to sie nim nacieszysz;-)
A ja pól nocy nieprzespalam bo mnie gardło bolało, gorąco mi było i wogole..... poza tym wczoraj baaaaardzo wcześnie zasnęłam bo sie źleczułam i pewnie też dlatego nie umiałam spać....![]()