reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hehehe ja się staram przystosować do zerówki synka :tak::tak::tak: Będzie chodził na 8.00 więc staram się już przyzwyczajać :-) Ale na razie mam stersa jak to wszystko będzie.:baffled: Hehe M mi mówi, ze za mocno panikuję :-D:-D:-D

Witam;-):tak::tak:.
My z Olkiem sami w domu przynajmniej do 15-ej to będę mogła spokojnie poprasować:tak: i akwarium do ładu doprowadzić,bo tak sąsiadka mi rybki karmiła:szok:,że pół paczki płatków w 4 dni wysypała :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: i była zdziwiona,że woda mętna:confused::baffled::surprised:.Rybki na razie w słoikach,bo nie miałam wody odstanej a i kamyczki z Dunajca przywieźliśmy,żeby wystrój zmienić:tak::cool2:.
No i jak to zawsze w sobote wszystkie spią
Ja od 6:55 nie śpię:-p:-D.

Witam sobotnio:-)
Witajcie w sobotni dzien nie nadrobie was teraz ani nie poczytam czas mnie goni musze dom posprzątac bo tesciowa jeszcze pojechała kopac ale naszczescie nam maja tam połówke wiedz do 2 godzin powinno im to zając.A ja musze domek sprzątnąc bo jutro wyczekiwany dzien od 2 miesiecy ponad ale sie ciesze nareszcie bede miała mezusia przy sobie.:happy2::happy2:wiedz wybaczycie mi ze nie poczytam co:confused::sorry2:
to sie nim nacieszysz;-)

A ja pól nocy nieprzespalam bo mnie gardło bolało, gorąco mi było i wogole..... poza tym wczoraj baaaaardzo wcześnie zasnęłam bo sie źleczułam i pewnie też dlatego nie umiałam spać....:dry::dry::dry:

Wczoraj po pracy wyciągnęłam ślubnego do centrum,bo Olek przecież do przedszkola a ciapów nie miał,to w Pelikanie za 21zł kupiłam mu 3 pary skarpet,teczkę na prace z Zygzakiem Mc Queenem i ciapy po 7,99:szok:.Na kolację pasztecików nasmażyłam do barszczyku -Julu zjadł 2 :szok:a Olek 1:sorry2:.Troszkę chłodno i ponuro:wściekła/y: było ale się rozjaśnia:tak::-).

Witam;-):tak::tak:.
My z Olkiem sami w domu przynajmniej do 15-ej to będę mogła spokojnie poprasować:tak: i akwarium do ładu doprowadzić,bo tak sąsiadka mi rybki karmiła:szok:,że pół paczki płatków w 4 dni wysypała :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: i była zdziwiona,że woda mętna:confused::baffled::surprised:.Rybki na razie w słoikach,bo nie miałam wody odstanej a i kamyczki z Dunajca przywieźliśmy,żeby wystrój zmienić:tak::cool2:.
Ja od 6:55 nie śpię:-p:-D.
Hahahahaa sorki, ale niezła sąsiadka :-D:-D:-D

Witam sobotnio:-)

to sie nim nacieszysz;-)
A ja pól nocy nieprzespalam bo mnie gardło bolało, gorąco mi było i wogole..... poza tym wczoraj baaaaardzo wcześnie zasnęłam bo sie źleczułam i pewnie też dlatego nie umiałam spać....:dry::dry::dry:

Oj to duuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka życzę.:tak::tak::tak:

Aha i Martusia podsunęłaś mi pomysł z imieniem dla ewentualnie synka - Julian -b. mi się podoba, tylko co na to mój M?

reklama
Do góry