reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wlasnie wrocilam z dworu bo dzieciaki na placu zabaw jakas mala awanturke z rekaczynami zrobily i ciagnieciem za wlosy:wściekła/y:, akurat jedna mamusie dorwalam i grzecznie kulturalnie zeby nie bylo, dzieciaki sie pogodzily
moja mlodsza ma 5 lat i nie jest zbyt wyrosnieta a tu taki 8 latek do niej startuje a wiem ze to dziewcze to dobry zawodnik ale awantura mi nie potrzebna a broc swego trzeba
szlak mnie trafia jak widze dziecko co to nie ja i wogole:angry:

milego weekendu dziewczyny bo nie wiem czy tu zajrze

reklama
Madzia znów wypoczynek na wsi? ty to masz dobrze....

Witaj Beti, fajnie że zakukałaś:tak:

My byliśmy na głębokim nad wodą fajnie było. Trzeba korzystać puki co:-D

Dobranoc kobietki:-D:-D:-D

JA na chrzciny dl mojego chrezniaka kupilam krzeselko do karmienia a na roczek zamowilam taka ksiazeczke na allegro w ktorej bohaterem jest dane dziecko:)
mi sie podobobalo bardzo i pamiatka fajna. Jest mozliwosc zamowienia ksioazeczki z Jezusem przez zycie wiec moze takie cos :)

Ja siedze do poludnia w pracy M z moimi rodzicami po 10 jada juz na wies a potem ja dojade do nich trzeba pokozystac poki jeszcze na dworze w miare ladnie:)

Ostatnia edycja:
witam sobotnio :-)
pewnie zadna dzisiaj juz tu nie zajrzy:tak:ja tez tylko na chwilunie
ja to cale prawie wakacje spedzilam moze nie na wsi bo tego wsia nazwac nie mozna ale na na zielonej lacce:-D,
ciezko wybrac prezent na chrzyciny tyle tego jest, moze poszukaj cos w necie zawsze moze mozna dostac gdzies w normalnym sklepie...
takze milego wypoczynku dziewczyny korzystajcie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam:-)
pospalam troszke:-)
wczoraj dalam dawidkowi pol sloiczka na podwieczorek o 19 a mleko zjadl o 22:-)pobudka na nastepne jedzonko bylo dopiero o 4 takze wyspana jestem:-),tyle ze pobudke zrobil po 6 rano ale ja dalej spalam bo moj sie zajmowal he heh:-)
wczoraj tez zrobilam se domowe spa,i wiecie co psychicznie sie lepiej poczulam i z wlosami tez pozadek zrobilam,sa rewelacyjne:-):-):-):-)
takze czesciej bede tak robic:-)kiedys kupilam sobie peeling do ciala perfumowany z lirene:-)wiecie jaki fajny,potem skora tak ladnie pachnie :-):-)teraz mi sie juz k
onczy ale mam zamiar go jeszcze kupic:-)

Laski czy ktoras stosowala kiedys ajkeis tabletki na odchudzanie czytam o Clarinol Cla i zastanwaiam sie and kupnem tego specyfiku uwierzcie jestem juz zdesperowana i nie moge an siebie patrzec:(

hej kobietki
Aniu- bardzo dobry efekt dają meridia i zerixa. Są jednak jedynie na recepte są to tabletki na bazie amfetaminy kobitki chudną po 18 kg w dwa miwsiące. Ale trzeba być uważnym i się pilnowac po stosowaniu. Poczytaj w necie.

reklama
annes- moja kolezanka to stosowala- fakt schudla po tym bardzo duzo ale jeszcze wiecej miala problemow z watroba i jelitami wiec nie chce tegeo brac;/
fakt wiem ze schudne po tym ale boje sie wlasnie efektow ubocznych;/ i oczywiscie efektu jojo:(

Do góry