reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się dziś pochmurno więc nad wodę nie zawitamy:-( A ten chrzest jest 5 września więc już i tak chyba nie zdąże z zamówieniem na allegro więc rozejrzę się na mieście za czymś:tak:

miłego dzionka, może zajrzę jeszcze;-)

reklama
Aniu Pr imienniczko moja:-) meridie to ja ci odradzam ma wiecej skutkow ubocznych niz jest tego warta:tak:, lepiej mniej schudnac a wolniej niz szybko i duzo,
sama schudlam 7kg bez jakis magicznych srodkow na odchudzanie (mniej wiecej 2kg miesiecznie chudlam),
jedynie co bralam na poczatku to apple fit to zawiera ocet jablkowy (na taki zwykly jestem uczulona wiec nie moglam go pic), kupowalam 100szt no i popijalam czerwona herbate, ma niezbyt smak:dry: ale teraz moge ja pic jak zwykla da sie przyzwyczaic.
Moje kolezanki braly rozne srodki i efekt byl taki ze jak przestaly brac i zaczely znowu jesc to co wczesniej to psu na bude bylo to cale odchudzanie:-(
Popytaj sie farmaceutek moze one ci pomoga one lepiej wiedza rozne rzeczy...

Witam

Ja też tak z 6 kg planuje zgubić. Tylko nie chce żadnych tabletek przy tym brać. Raz już 10 kg zchudłam jak szłam z liceum na studia. Potem przez całe studia trzymałam wagę i teraz też, dopuki w ciążę nie zaszłam. Poprostu zmieniłam tryb życia, nie jadłam późno, w dużych ilościach, tłustego.nauczyłam się inaczej jeść. Musze sie wam pochwlić że jak dziś popatrzyłam na wagę to 1,5 kg mniej:-)No ale stres robi swoje:-(
Aniu PR - ja Ci odradzam wspomaganie sie jakimiś lekami przy odchudzaniu, wiem że trudno jej schudną bez nich ale jak napisała ciasteczko lepiej powoli i na stałe, niż szybko i na krótki czas.

a ja bede brac tabletki,mi sie wydaje ze nie chodzi o to zeby nie brac tabletek bo to i tAak nic nie da,bardziej chodzi o to ze mozna brac i cwiczyc wtedy efeky jest,bo jesli brac i nie cwiczyc to i tak nic nie da,ja przeciez bralam przed sama ciaza tabletki wspomagajace odchudzanie i co!!!schudlam 5kg takze warto moim zdaniem.
co do jedzenia ja staram sie jesc normalnie jak do tej pory z ograniczeniem slodkiego ale za to staram sei wiecej cwiczyc

reklama
Do góry