reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

No i znalazłam mebelki do pokoiku, które mi sie w końcu podobają - cena mnie lekko powaliła, ale jestem zakochana:) Byliśmy dziś na targach "Moje Dziecko" i znalazłam firmę, co robi naprawde ładne mebelki dla dzieciaczków, więc polecam poszukującym - bardzo porządnie wykonane!
Meble dla dzieci - meble młodzieżowe - pokój dziecięcy - meble dziecięce - łóżeczka dziecięce - łóżka dla dzieci - Meblik.pl
(myślę nad motywem sawanny albo orchidei, ale muszę najpierw przekonać M)

Mnie sie bardziej podoba orchidea:zawstydzona/y:Ale moze dlatego ze ja po prostu uwielbiam te kwiaty;-)

reklama
Agbar: ale śliczności pokupowałaś - widzę, że niezłe zakupy były!:-)
Mi ta orchidea też się podoba, ale mój M był żyrafą zachwycony - no zobaczymy:tak:

No i znalazłam mebelki do pokoiku, które mi sie w końcu podobają - cena mnie lekko powaliła, ale jestem zakochana:) Byliśmy dziś na targach "Moje Dziecko" i znalazłam firmę, co robi naprawde ładne mebelki dla dzieciaczków, więc polecam poszukującym - bardzo porządnie wykonane!
Meble dla dzieci - meble młodzieżowe - pokój dziecięcy - meble dziecięce - łóżeczka dziecięce - łóżka dla dzieci - Meblik.pl
(myślę nad motywem sawanny albo orchidei, ale muszę najpierw przekonać M)
Mebelki śliczne, ale cena powalajaca. Ja mam zwykle drewniane
Buy Salisbury Pine Furniture Set. at Argos.ie - Your Online Shop for .

Mnie już tak korci żeby wszystko kupić, ale z kasą krucho a chciałabym hurtem. Może się też dziadkowie dołożą do czegoś a jak sama kupię to później nie będą mieli co kupować. Zresztą w mojej rodzince istnieje niestety przekonanie że ciągle jest za wcześnie aby coś kupować. Niektórzy twierdzą że wszystko dopiero po urodzeniu dziecka. Ja też mam troszkę zakiełkowane to w główce chociaż wiem że to tylko głupie gadanie. Narazie się wstrzymuję. Wasze zdobycze są poprostu cudne:tak:

Ostatnia edycja:
Mnie już tak korci żeby wszystko kupić, ale z kasą krucho a chciałabym hurtem. Może się też dziadkowie dołożą do czegoś a jak sama kupię to później nie będą mieli co kupować. Zresztą w mojej rodzince istnieje niestety przekonanie że ciągle jest za wcześnie aby coś kupować. Niektórzy twierdzą że wszystko dopiero po urodzeniu dziecka. Ja też mam troszkę zakiełkowane to w główce chociaż wiem że to tylko głupie gadanie. Narazie się wstrzymuję. Wasze zdobycze są poprostu cudne:tak:

Morka mi tez tesciowa i tata mowią ze to za wczesnie, ale ja robie swoje, sciagnelam ubranka ze strychu po mojej chrzesnicy i wózek:)Pierwsze nosidelko do samochodu i licze ze łożeczko kupi tesciowa:) Chcialabym miec wszystko nowe, ale raz że to glupota kupowac cos, jak sa rzeczy nie zniszczone i by sie marnowaly, a dwa ze z kasa tez u nas krucho.Z reszta wózek to tylko na spacery, chcialabym miec jednak nowe łozeczko, bo troche posłuzy.

Ostatnia edycja:

Bo bez BPA produkują różne firmy... Ma nawet Avent i Dr. Brown, lecz niestety kwestia jest danego kraju. Bo u nas w polsce Avent i Dr Brown nie prowadza sprzedaży takich butelek bez BPA. Tommee Tippee już w Polsce sprzedaje, ale dopiero od niedawna.

Agbar wszystkie rzeczy prześliczne
Golanda fakt chciałoby się wszystkie rzeczy nowe dla maluszka. Tylko, że wtedy trzeba byłoby fortunę wydać na wyprawkę. A i tak potem by się okazało, że połowa kasy to niepotrzebnie została wydana.

apropos butelek - to na początek taka 150ml wystarczy? czy lepiej kupic od razu 260? myślę o butelkach Tommee Tippee:tak:

reklama
ja też chciałabym karmić piersią, ale butelki raczej powinnam mieć w zapasie żeby dopajać wodą czy coś.. ? dlatego też o TT myślę, bo _podobno_ fajnie imitują karmienie piersią i nie zaburzają ssania u dzieciaczków..

a takie rzeczy jak smoczki kupicie? też _podobno_, ale te ortodontyczne już tak nie szkodzą dzieciaczkom a nawet sa wskazane w pierwszych miesiącach? Może któraś z was wie coś o tym więcej?

Do góry