reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

A co do wizyty u lekarza, to jutro mam akurat wizyte u poloznej. Powiem jej jaki jest moj problem. I jak bedzie trzeba to poprosze o skierowanie do gina. napisze wam jutro jak poszlo.
U mnie piekna pogoda, sloneczko, ale nie upalnie. Az chce sie na spacerek :o) Juz nie moge sie doczekac spacerkow z dzidzia :o)

reklama
Czesc laseczki, witam sie tylko i zaraz lece troszke na miasto, zeby dzis sie szybciej wygrzebac z domu, choc na godzinke, potem bede odpoczywac caly dzien:) Oczywiscie w planach jakis pyszny obiadzik, potem moze jakis babski film. Moj maz niestety, dzis wyjatkowo do pracy poszedl, musi biedaczek odpracowac za ten urlop...
Pozdrawiam wszystkie i zycze milego dzionka.

Aha, pisalam wczesniej ze mam niedokrwistosc ciazowa, czy ktoras z was boryka sie z tym problemem? Moze powiecie, jaka zywnosc polecacie zeby uzupelnic niedobor zelaza. Poki co biore Ascofer 3*dziennie po 2 tabletki i tak mam brac do konca ciazy. Wiem natomiast ze produkty polecane z najwieksza zawartoscia zelaza, jak np. szpinak, maja zelazo trudno przyswajalne, wiec wcale nie trafia do organizmu tyle ile sie spozywa.
A moze ktoras poleci mi jakis dobry obiadzik z duza zawartoscia zelaza?

nie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta, ale wróciłam z dłuuugich wczasów, nie nadrobiłam jescze zaległości, ale sie za to zabieram, pozdrowionka dla wszystkich

Witajcie

Ja wczoraj przezylam zabojczy wieczor co z tego ze padalo bylo zabojczo....nawet nie wiedizlam ze moj TZ jest taki pomyslowy.....
Najpierw wziol mnie na przejazdzke dorozka po krakowie...:szok:pozniej byl spacerek...i co chwile mi powtarzal ze MNIE KOCHA>>>Normalnie jak maszyna:-D:-D a pozniej byla restauracja kolacja...a potem wrocismy do domku...i sie stalo.....lekki sexik był.;-):-)nie powiem ale taki lekki zeby Jualskowi nic sie nie stalo....a i humorek lepszy po tym jest:tak:hihiih

Nio a zaraz idziemy sie przejsc bo ladna pogoda

ja dzis zaczynam 30 tc....czyli 70 dni do konca.....

milej niedzieli

Pianistka- ja mialam anemie na poczatku ciazy i malo zelaza w organizmie. Pilam duzo soku z czerwonej pozeczki. Posylam ci linka gdzie jest opisane jakie produkty zawieraja najwiecej zelaza.
Żelazo – najczęściej występujący niedobór (EUFIC)
Podobno zelazo dobrze sie wchlania przy witaminie C, wic jak bierzesz zelazo w tabletkach to popijaj je sokiem z pomaranczy.

Cleo odsypiasz nockę?
ja też nie spałam co chwilkę biegałam do toalety
miałam kilka skurczy i jakieś parcia czułam ale wzięłam wizecej luteiny i nad ranem przeszło teraz też spokój
wczoraj siedziałam u znajomych 3 godzinki i chyba takie wizyty narazie mi nie służą
wróciłam mega obolała pewnie dlatego tak mnie w nocy wymęczyło

teraz leżę a mąż z córeczką w kinie

reklama
pianistka ja ciągle walczę z anemią
babcia zaopatrzyła mnie w buraczki wcinam zieloną pietruszkę podobnoć ma mi pomóc

a tak wogóle to zaraz zacznę miec doła bo cukry mi szaleją coraz mniej mogę to opanować juz mi się dieta całkiem plącze więc tym bardziej trudniej mi opanować anemię wizyta u lekarza 08 września

Do góry