reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja też wczoraj byłam na dożynkach ale ze szwagierką bo M. został z jej M w domu przy flaszeczce( trochę z przymusu bo szwagier nie ma nogi i nie lubi takich zbiorowisk)
I powiem wam że ja na takiej wsi to inny problem widzę!:wściekła/y:
Szłam sobie trzymając córkę za rączkę.....brzuch już dobrze widoczny w obcisłej bluzeczze i normalnie jak widziałam wzrok niektórych ludzi to mi się wstyd robiło:wściekła/y::wściekła/y:
Bo już wiem jakie padały komentarze....takie małe dziecko a ona znów w ciąży!!! Takie to dziwne żeby się szybko decydować na nastepne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

skąd ja to znam-tylko u mnie inaczej-taka młoda a w ciąży:tak:
myślę,że to temat na zamknięty:tak:

reklama
Właśnie rozwiązałam swój problem ze szkołą rodzenia-zapisałam się na bezpłatny kurs prowadzony przez położną i dostaję na maila lekcje-fajna sprawa:tak:

Czesc Laseczki
Mea ja tez walczylam wczoraj z oknami...
Jutro wyprowadzka i egzamin mojego B, bojeee sie chyba bardziej niz on, musi zdac, to wtedy tez bedzie mial stypendium, a kaska nam sie przyda nie powiem...
Co do facetow to moj caly miesiac w ksiazkach, teraz pzed przeprowadzka ja wszytsko wypucowalam, popakowalam, a on do mnie ze ja leze tylko haha, co ja posprzatam to ten jak sie za gotowanie wezmie to syf taki ze mnie strzela, ale ze ja srenio lubie gotowac to sprzatam po nim a on raczej gotuje ;) w sumie tto nie moge narzekac
Sutki mi chyba eksplodują, buuuuu
No i widze ze nie sama sobie wczoraj poplakałam ;)

A co do tych pytan wszytskich o ciaze mnie to nie przeszkadza w ogole :), ale zobaczymy jutro jak pojde z moim B na ten egzamin i jak wszyscy zobacza mnie z brzuchem to bedzie sensacja, juz to czuje

Joanna ja Ci jeszcze nie gratulowalam synka, zdjecia sliczne, ale ja tak do kolnca jeszcze przekonana nie jestem czy to bedzie Filipek :p
Tak sie napalilam na to 4d ze tez se pojde a co, i tak musze isc jeszcze tera na USG za jakie 2-3 tyg i placic za nie 200zł to juz te dodatkowe 60 mi nie robi różnicy... a juz sie nie moge doczekac.
Znam w Łodzi super lekarza ktory sie tym zajmuje, jak jest ktoras z Was zdecydowana na USG w Lodzi to szczerze polecem tego doktora nazywa sie Lech Dudarewicz, mozna o nim poczytac opinie na Ranking lekarzy - opinie, wyszukiwarka, mapa cudny lekarz.

jaki bezsens..
ja też mam wyniki idealne..
a z tego co ja wiem to jest obowiązkowe badanie..
no ale gin chyba wie lepiej..:eek::eek::eek:
Anoola masz racje powinno sie robic to badanie nawet jak sie ma dobre wyniki glukozy na czczo

Pauluś a co z tymi obiecanymi zdjceciami z wesela???????????

Zastanawiam sie co tam z naszą Karolak, cos ja dlugo w tym szpitalu trzymaja, juz tydzien... mam nadzieje ze wszytsko ok...
I co z monią? , ale ma zaleglosci

Helcia kuruj sie, kuruj bidulko, a nie do pracy

natalka ja sie mojego 3 razy dziennie pytam czy by brzucha na chwile nie wzial:-)
a moj ostatnio wziol nasze 3 medyczne biblie przystawil se do brzuch, pochodzil minute po chacie i stwierdzil ze mi wspolczuje hahaha i ze chyba nawet tak bardzo nie narzekam

No i wiecie co macie racje to forum jest jak kiszoniaki mojej mamy, jak narkotyk hahah.

reklama
23marta co do usg 3d/4d to fajna sprawa ja robiłam mojej w 20 tyg mozna dzidzie poogladac juz sie nie moge doczekac 30 tyg bo ta gdzie chodze to kolejne zalecaja po tym własnie tygodniu wtedy niunia juz bedzie miala sporo sadełka i kobitki mowia ze dzidzia jest juz bardzo podobna jak to ujac do siebie tzn. wyglada tak jak bedzie po urodzeniu wygladac:-D
ja chodze na usg do profesora ktory jest szefem jednej z klinik w ICZMP w sumie od momentu komplikacji tylko on mi robi usg koszt 250 zł zwykłe tak jak u ciebie kosztuje 200zł
spory wydatek ale nie mogłabym sobie tego odmowic jak juz wiem jak to wygląda a ty na kedy masz termin mój suwaczek cos szfankuje o tydzien sie spieszy ale nie wiem jak to zmienic

Do góry