mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Widze ze ruch tu na calegoJa juz po wizycie wszystko ok slad bialka okazal sie niegrozny poki co
Posluchalam sobie bicia serduszka bo na usg chodze gdzie indziej bo moja ginka nie ma no i przebaknela ze mam pilnowac wagi wiedzialam ze przez ten obiad wyjdzie 4 kg do przodu haha jeszcze sie wody opilam. NO szyjka tz ok mam 2 cm i spytalam czy to ok bo sie stresowalam jak pisalyscie ze po 4 macie a ona ze jest super ze mam 2 lae caly czas twarda i zamknieta i nieraz to lepiej niz 4 jak slaba wiec sie uspokoilam a co sie stresowac bedeze . Najlepsze ze znow mialam cisnienie 160 az mi 3 razy mierzyla i mialam w koncu 150 a w domu 110- 70 gora 120/80 porazka jakas a najlepsze ze jak sie dowleklam do domku i wlazlam na 4 pietro to mialam 123/79 bo szybko zmierzylam
NO syndrom bialego kitla jak nic ale lekarka mowi ze najwazniejsze ze w domku ok i zeby sie nie denerwowac taka juz jestem zestresowana i tyle u niej.
![]()
co do cisnienia to ja mam identyczny motyw ... w domu kawe musze pic bo dzis mialam np 110/55 !!! ja nie zyje przy takim cisnieniu !! a u gina 148/83 no by to szlak !!