reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja dopiero mam chwilę dla siebie. A ten cholerny komp tak zamula że zaraz mnie szlak trafi. No ale do rzeczy. Najpierw była kolacja, potem inhalacja Sebka (i nawet trochę posiedział co mnie zdziwiło) potem oczywiście inhalacje Seweryna. Podawanie leków. Kąpiele chłopaków a no i jeszcze czyszczenie nosa Sebkowi co u niego jest masakra bo nielubi nawet tym fajnym czymś co dzisiaj kupiłam (oczywiście nie wiem jak się nazywa ale co się buzią ciągnie) przynajmniej lepiej wyciąga te paskudne gluty i na szczęście śpią już. Ale zaraz muszę zrobić butle

racja to racja aspirator jest o wiele wiele lepszy :tak::tak::tak::tak:
a jaki kupilas nose fride???
a co do kompa moj tez chodzi jakby chcial a nie mogl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zrobilam filmik czarkowi i chcialam go zapisac juz jako film w calosci to wyskoczylo ze operacja potrwa 12543 minut :szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
racja to racja aspirator jest o wiele wiele lepszy :tak::tak::tak::tak:
a jaki kupilas nose fride???
a co do kompa moj tez chodzi jakby chcial a nie mogl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zrobilam filmik czarkowi i chcialam go zapisac juz jako film w calosci to wyskoczylo ze operacja potrwa 12543 minut :szok::szok::szok::szok::szok:
No właśnie taki nawet wstałam i sprawdziłam bo ja nie mam pamięci do takich rzeczy:-(

Witam i zmykam.
anabubka ty jedna kochana mnie wspomniałaś przez weekend bo wszyscy o mnie zapomnieli nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi:-:)-D:-D:-D:-D:-D:-D
O wypraszam sobie a niby kto prosił o streszczenie jak z urlopu wróciłam:eek::sorry:;-):-D?
Gdzie Was wszystkie wcięło?????? :crazy: samiutenka tu siedzę :tak::tak::tak:
Jezdem,tylko dziś zabiegany dzień miałam:tak:.
Byłam rano Jula na bilans zapisać i czarna menda nie chciała mnie na rano zapisać,bo rano to one TYLE telefonów mają do odebrania:eek::sorry2: i nie mają kiedy bilansu zrobić :confused2:a bilans to do trzech miesięcy można przeprowadzić:szok:,to już by zrobili bilans 3-latka:sorry2:,bo według mnie to w ciągu 2-3 m-cy dziecko idzie z rozwojem do przodu a nie stoi w miejscu:wściekła/y::wściekła/y::-p.
Jutro będę wolniejsza to więcej naskrobie,bo na rano do pracy i wpadłam tylko dać znać,że żyję;-):tak:.
ja tam sie dietowac nie musze bo przy 160 cm ma 50 kg...po 3 dzieci:sorry::cool2:
Potwierdzam - byłam- widziałam;-):tak::tak:.
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

Dla naszego Kubusia z okazji pierwszych urodzin !!!

Dołączamy się:tak:.
Mam:cool2: jak byłam mała to miałam nietolerancję glutenu, ale za nim to wykryli to mój organizm żeby nie umrzeć śmiercią głodową zjadł swoje komórki tłuszczowe. I nawet w ciąży choć chłopcy mieli po 4 kg przybywałam tylko 8-10 kg. Teraz wlaściwie mogę już jeść wszystko ale...chleb żadko, klusek i makaronu właściwie wcale.
Jak kiedyś dziewczyny dyskutowały o diecie Dieta South Beach (Plaż Południa) to okazało się że ja właściwie tak jem jak tam piszą:szok::szok::szok:
Ale moje racuchy i pizza Ci smakowały;-):-p:tak::-D.

I co uśmiech mi słabo wyszły. Idę lepiej spać, bo jutro muszę wcześniej wstać posprzątać bo na 9 rozpoczęcie roku u Seweryna w przeczkole. Nie wiem jak u was ale tu chyba będzie apel i do domu bo to przeczkole to przy szkole

reklama
Do góry