reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam:-)
ciasteczko tak mam.ale ja tak nie jezdze ze rekoma macham:-Dchyba bym sie tak zajezdzila:-D:-Dkochana robie pompki:-D
ale ja dzis nie wyspana,coraz bardziej meczy mnie te wstawanie w nocy,wkur....mnie to.nie bylo by problmeu gdybym wstawala raz na jedzonko a tu conajmniej 4 razy,i ciagle nie wyspana jestem.
no coz takie uroki macierzynstwa

a powiedzcie mi dziewczyny czy jak wstawiacie te ciuszki na sprzedaż to potem podajecie nr konta i wam laski przelewaja kase? na przesylke tez? jak to wyglada bo moze i macie racje nie ma sensu tego trzymac

aha:) dziekuje a nie wiecie jak jest z cenami za przesylke?

boje sie ze sie wciagne w to sprzedawanie;p;p
a z drugiej strony jakos mi szkoda sprzedawac;p ale zemnie glupol;p;p

Ostatnia edycja:
no to zalezy jaka duza bedzie,bo np jak moj brat mi wysylal paczke z ciuszkami karton byl dosyc duzy to zaplacil 18zl za wszytsko.
a zamowilam tu na forum dla dawidka kombinezon na zime i zaplace razem z przesylka 20zl.
choc niewiem czy mi sie wogule oplaci takie zamawiane na necie bo jesli doliczac za przesylke to ja za taka kwote mam nowy ze sklepu albo w lumpku wiecej ciuszkow bo na wage.jak przyjda to zobacze czy sie oplaca:-D

Hejka:-D My dziś pospaliśmy sobie do 7:45 wow! ale to przez to że Zuzka nam gorączkowała od wczoraj wieczora. Przegrzała się na słońcu bo byliśmy po południu na głębokim na plaży, siedziała w piasku w samym słońcu no i się jej dostało. Daliśmy Efferalgan w czopku i jej przeszło ale dziś rano znów była rozgrzana, dał jej mój znów czopka i jest lepiej, gorączki nie ma narazie. Dałam mleczka, trochę wypiła bo od wczorajszego obiadku nic nie jadła dobrze że chociaż pije:tak:może już będzie ok:sorry: Mój juz na plaże prysnoł od samego rańca a ja w domku z Zuzką i moim braszkom. Dopiero 15 jedzie do domu ale chce znów przyjechać:sorry:tylko niech robote szuka:wściekła/y:
Nie wiem co dziś będę robić jak mojej minie może pod wieczór śmigniemy na plażę chcę się jeszcze wychlupać:-pnarazie laski;-)

czesc laski
ja tylko na chwilunie, zaliczylam szkole u starszej a za 1,5 godz mam przedszkole,
jestem niewyspana, steresa juz wczoraj zalapalam i dzisiaj porazka:-(
szkoda gadac:no:

reklama
aha:) dziekuje a nie wiecie jak jest z cenami za przesylke?
Aniu, tu masz link do cennika poczty.

no to zalezy jaka duza bedzie,bo np jak moj brat mi wysylal paczke z ciuszkami karton byl dosyc duzy to zaplacil 18zl za wszytsko.
a zamowilam tu na forum dla dawidka kombinezon na zime i zaplace razem z przesylka 20zl.
choc niewiem czy mi sie wogule oplaci takie zamawiane na necie bo jesli doliczac za przesylke to ja za taka kwote mam nowy ze sklepu albo w lumpku wiecej ciuszkow bo na wage.jak przyjda to zobacze czy sie oplaca:-D

ja raczej nie kupuje pojedynczych ubranek tylko takie zestawy w stylu mega paka, paka, zestaw. Ciszków jest dużo a koszt przesyłki tylko jeden.

Do góry