reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzkus droga minela szybko bo jechal;ismy w sumie noca Laura prawie cala droge spala:tak:

Medeuska fajny wozek mowilam Ci ze mi sie strasznie podobal:tak:A teraz zbieraj kasiurke:-p

Beata fajne foteczki szkoda ze takie malutkie trzeba oczka wytrzeszczyc:szok:I tak bylas mimo malutkich fotek sliczna PM

Agnes wspolczuje mi sie konczy @

Jadzka trzymam kciuki za dlugir godziny w przedszkolu:sorry2:

a tu co tak pusto??

U mnie pogoda do banio nie ma co wychodzic bo co chwilke pada i przestaje pada i przestaje
My juz po obiadku dzis serwowala zoiemniaki z mielonym w sosie pomidorowym

reklama
u mnie dzis upał 28C,dalej konam cos ostatnio bolesne miesiączki mi wróciły :tak::tak::tak::tak::tak:

drugie pranie puszczone,jedne już na dworze sie suszy,Obiadek ugotowany.Oliwcia właśnie wstała -spałą 1,5godz.gdzies za 1,5 godz idziemy na spacer po obiadku.

Witam i ja - kryzys drzemkowy zarzegnany ale wiecie co moj maly budzi sie w nocy i chce na raczki a pptem do duzego łóżka,gdy mu szepcze ze jest noc itd...i go odkladam do łóżeczka to jest krzyk.
A jak biore do siebie to spi nawet do 10.I kolejny nawyk bleee.

Kurcze ale dzis pusto, masakra
A ja właśnie kupiłam sobie nasionka żywych kamieni. Normalnie sen z powiek. I kura twar, nie pamiętam, która to mnie tak zaraziła, albo Marta, albo Beata, ale jak się nie przyjmą, to znaaajdę, oj ja Cię znajdę kochana:-D. Przyjade i ukradnę Twoje!!!

Witam!!

Dziękuję za życzonka i za pamięć w imieniu Kubusia :-D:-D:-D:-D

Ja od razu z zapytaniem, dzisiaj idę z Kubkiem na szczepienie i znalazłam że szczepionek teraz dwie, trzy a nawet i jedna :no: więc ile w końcu teraz będzie bo już zgłupiałam do reszty :eek:
dobre pytanie :tak::tak::tak::tak:

a ja mam taka sugestie
nasze szkraby sa bardzo do siebie podobne zwlaszcza na tym zdj z okularami czarek tez ma takie :-D:-D:-D:-D
tylko trochę rozmazane :sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek:

Załączniki

• P100809_14.35_[01].jpg
    P100809_14.35_[01].jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 27
Witam dziewczynki!

Jestem padnięta- od rana disiaj z M dużo załatwialismy- bylsmy w UM UP USC i NFZ eby pozmieniac dokumenty, popytac w USC jak to z nazwiskiem ojca jest jak nie mamy slubu- nie treba nic wczesniej zalatwiac- dopiero po prorodzie.

No i bylisy w szpitalu w Rybniku- i bede rodic tam- babki z którymi gadalam bardo symptyczne wiec to juz zrobiło na mnie wrazenie- porod rodinny i zzo bezpłatne-kolejny plus- no i wogóle babeczka sama od siebei zaczeła mi opowiadac wsytko co i jak trzeba i wogóle wiec naprawde bardzo fajnie:tak:

nic nie trzeba miec dla dziecka- jeśli chce moge nawet paampersów nie brac- ale to akurat wole wziac, bo wiadomo jak bede zmieniac to wole jednorazowe niz chodzic i srawdzac co chwile cy nie jest mokra tetraa:biggrin2:

teraz ide sie polozyc bo padam z nóg- aaa i jakies diwne bóle jak na okres mnie brały jak laziłam dzisiaj caly dzien- ale jak siedzialam wszitalu i czekalam na oddzialowa to mi przeszlo:biggrin2:

miłego popołudnia

Kozaczki rozciągliwego materiału Strecz. Kruczo czarne, tyle, że zdjęcia z telefonu i kiepsko wychodzą. Noszone 2 razy głównie po mieszkaniu. Rozmiar 36 -37. Lasocki.

reklama
Ja niestety nie moge na obcasie.

A poza tym to tak: maz mi pomaga co rano razem sprzatamy bałaganik poranny,i wieczorkiem tez:)

Co do balsamu jest ok moja skóra na nogach wkoncu nabrała kolorów :)

A i wyzywające ubieranie sie nie tylko w domu ale i na dwor działa na S. dzisiaj stwierdzil "wkoncu moja zona wyglada"

Ostatnia edycja:
Do góry