reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

mnie się nic nie leje :no:stary pokarm juz zanikł z Zuzią jak byłam w ciaży też pokarm pojawił się dopiero po porodzie ale chyba bywa rożnie koleżanka np miała od 6 miesiąca

reklama
Weszłam na wrześniówki i tam już tyle bobasków sie w sierpniu urodziło:-)Myśle że jak u nas wrzesień minie zacznie się lawina porodowa:-D ciekawe która pierwsza??:-D

No teraz sie nie mozna doczekac listopada, ale jak przyjdzie co do czego, to jeszcze mozemy zatesknic ze chwila spokoju ;-)
Mi na szczescie tez nic nie leci z piersi, tylko wokól brodawek mam ciemniejszy obwod.
Wczoraj w szkole rodzenia oglądalismy porodowke. Pierwsze wrazenie było :szok: straszne, ale po chwili stwierdziłam, ze nie jest tak tragicznie. Ciesze sie, ze oboje zobaczylismy wczesniej co i jak, to jak sie zacznie akcja, to nie bedziemy tacy zagubienie na oddziale.

reklama
Do góry