reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

jeszcze zapomniałam napisać że ja przemalowałam łóżeczko z jasnego na ciemny kolor dla starszego dziecka-dawno to było- z tym że ja nie polecam bo córka potem na nim zęby ćwiczyła i całe było "porysowane":-) chyba że dla takiego maluszka tylko ale decyzja należy do ciebie:)

"beakta" dzięki za info co do tapicera bo właściwie to słyszałam że można zamówić materac tylko nie wiedziałam gdzie:)

reklama
ja tez rodze w listopadzie:-)na kiedy masz termin??i jaki buzz chcesz jaki kolor?Bo ja juz tez sie na buzza zdecydowalam:-)co do kojca ja tez mam chicco i uzywalam go jako przenosne lozko:-)teraz tez bede uzywac i tradycyjnego i kojca ale kojec pozniej.tak sie zastanawiam czy nie przemalowac lozeczka drewnianego na ciemny kolor bo mam jasny jak myslicie??
ja mam termin na 15.11 :)a ty?? a jeżeli chodzi o kolor buzza to RACCOON najbardziej mi się podoba. a ty będziesz kupowała to kółko terenowe?? i czy masz już wózek w domku?? ja jeszcze nie mam dopiero w październiku będę kupować. co do łóżeczek to ja bym chciała tylko takie turystyczne+materac jeździłam wczoraj po sklepach i nic mi się nie podobało (poza tym że w każdym sklepie jakim byłam to łóżeczek t. były 3 szt) więc dlatego was pytam bo chyba na allegro sobie kupię:) pozdrawiam

Ja mam na 9listopada wiec troche wczesniej:-)mi sie najbardziej podoba capri...i mam nadzieje ze uda mi sie takiego nabyc:-)a Ty caly zestaw chcesz kupic??kolo terenowe nie wiem czy kupie zoacze jak w warunkach zimowych zwykle sprawi??ja wozka nie mam dopiero pod kkoniec pazdzienika moge kupic:-(maz mi teraz nie pozwala kupic:-(poza tym nie mam calej kaski nanego.u mnie w kazdej hurtowni dzieciecej jest pelno lozeczek turystycznych.
Jesli mi nie wyjdzie z tym capri(bo sie sprzeda wczesniej)to tez mi sie podobaja te kolorki 2009 i licze ze ceny spadna.

Gie-oska Powiem Ci ze te zwykle dwa kolka w zime kiepsko sie sprawuja,chyba ze bedziesz jezdzic tylko po odsniezonych chodnikach to ok. Ale glebszy snieg odpada bo kolka nie daja rady, wozek staje deba i sie caly przekrzywia,przetestowalam to w gorach --- tragedia :(

Gie-oska Powiem Ci ze te zwykle dwa kolka w zime kiepsko sie sprawuja,chyba ze bedziesz jezdzic tylko po odsniezonych chodnikach to ok. Ale glebszy snieg odpada bo kolka nie daja rady, wozek staje deba i sie caly przekrzywia,przetestowalam to w gorach --- tragedia :(

aha to lipa:-(ja po gorach jezdzic nie bede ale do parku tak...a tam roznie z tym odsniezaniem jest..no chyba ze nie bedzie sniegu w tym roku co tez mi odpowiada:-)na swieta niech bedzie:-)

Ja mam na 9listopada wiec troche wczesniej:-)mi sie najbardziej podoba capri...i mam nadzieje ze uda mi sie takiego nabyc:-)a Ty caly zestaw chcesz kupic??kolo terenowe nie wiem czy kupie zoacze jak w warunkach zimowych zwykle sprawi??ja wozka nie mam dopiero pod kkoniec pazdzienika moge kupic:-(maz mi teraz nie pozwala kupic:-(poza tym nie mam calej kaski nanego.u mnie w kazdej hurtowni dzieciecej jest pelno lozeczek turystycznych.
Jesli mi nie wyjdzie z tym capri(bo sie sprzeda wczesniej)to tez mi sie podobaja te kolorki 2009 i licze ze ceny spadna.

fajnie masz ja tak po cichu liczę na to że urodzę 12.11 no ale nie jest to zależne odemnie:) jeśli u ciebie jest dużo tych łóżeczek to znaczy że mieszkasz w dużym mieście ja mieszkam "na zadupiu"(a po sklepach jeździłam po bielsku) tak że...
co do wózka to ja bym chciała gondole + te dwa siedziska fotelik mam maxi-cosi wiec chociaż to odpada a ocieplacz na nóżki dopiero w przyszłym roku bo teraz się nie przyda. a ty co zamierzasz nabyć?? a zastanawiałaś się też nad jakimś innym wózkiem??

fajnie masz ja tak po cichu liczę na to że urodzę 12.11 no ale nie jest to zależne odemnie:) jeśli u ciebie jest dużo tych łóżeczek to znaczy że mieszkasz w dużym mieście ja mieszkam "na zadupiu"(a po sklepach jeździłam po bielsku) tak że...
co do wózka to ja bym chciała gondole + te dwa siedziska fotelik mam maxi-cosi wiec chociaż to odpada a ocieplacz na nóżki dopiero w przyszłym roku bo teraz się nie przyda. a ty co zamierzasz nabyć?? a zastanawiałaś się też nad jakimś innym wózkiem??

oj zastanawialam sie...zastanawialam...marudzialm dziewczyom na watku ze chyba mialy mnie dosc:cool::cool::cool::cool: ...myslalam nad quinny speedy,mutsy,chicco itp ale jednak buzz mi sie najbardzij podoba:-)ja mieszkam we wrocku wiec sporoe miasto:-)ja chce spacerowke plus gondole...ta spacerowka capri ma jedno siedzenie bo jest uzywany..ale watpie ze dorwa do pazdziernika bo sie pewnie sprzeda wtedy bede szukac spacerowki z dwoma siedziskami i gondolki:-)

wiesz co jak przeglądałam na allegro oferty-codziennie to robie:) mam już obsesję na punkcie tego wózka-to wydawało mi się że ten capri to też ma 2 siedziska nie wiem jaką kwotą dysponujesz ale one dość dużo potaniały te wózki zastanawiam się jakie ceny będą u przedstawiciela w k-ach tych starych kolekcji. najbardziej się boję że te nowe wózki co teraz wejdą będą rewelacyjne a ja nie będę sobie mogła na nie pozwolić bo pewnie cena będzie wstrząsająca:) a co do innych wózków to ja zastanawiałam się jeszcze nad mutsy ale spacerówa mi się nie podoba bo jest strasznie masywna a ostatnio widziałam jeszcze takie ABC DESING i też nawet fajnie wyglądały. a wyprawkę dla niemowlaka już kompletujesz??

wiesz co jak przeglądałam na allegro oferty-codziennie to robie:) mam już obsesję na punkcie tego wózka-to wydawało mi się że ten capri to też ma 2 siedziska nie wiem jaką kwotą dysponujesz ale one dość dużo potaniały te wózki zastanawiam się jakie ceny będą u przedstawiciela w k-ach tych starych kolekcji. najbardziej się boję że te nowe wózki co teraz wejdą będą rewelacyjne a ja nie będę sobie mogła na nie pozwolić bo pewnie cena będzie wstrząsająca:) a co do innych wózków to ja zastanawiałam się jeszcze nad mutsy ale spacerówa mi się nie podoba bo jest strasznie masywna a ostatnio widziałam jeszcze takie ABC DESING i też nawet fajnie wyglądały. a wyprawkę dla niemowlaka już kompletujesz??

hehe ja tez codziennie przegladam buzzy na allegro:-)i to juz jest choroba hehe:-)z tej obecnej kolekcji mi sie najbardziej podoba kollorek IRON:-)co do tego capri to wiem ze sa takie z dwoma siedziskami..ale moze uda mi sie odkupic 5mcy buzz od dziewczynyz bb..ale sadze ze on wczesniej sie sprzeda!!a Ty skad wiesz ze sa jacys przedstawiciele w katowicach??daj namiar?i skad wiesz ze oni maja taniej??a pewnie kolekcja buzzow 2010 bedzie kosztowac ok 3tys.
Wiesz kogo urodzisz??
co do wyprawki..to ciuszki juz mam:-),lozeczko po corce mam..tylko nie wiem czy przemalowac je na ciemniejszy kolorek??komode musze kupic bo maly bedzie mial swoj pokoj,chyba musze dokupic posciel(chodz moj m dziwi sie po co dla synka nowa posciel skoro jest po Mai a ja nie pozwole aby synek spal w rozowej poscieli),wozek(buzz;-)),pare pieluch tetrowych z obrazkami,kosmetyki dla malucha, i nowy zestaw butelek albo canpol albo TT bo mam aventy ale one maja szkodliwy skladnik BPA i nie zamierzam ihc dalej uzywac!!i t chyba wszystko:-)poza tym mam szlaban na jakie kolwiek zakupy dla synka narazie ale mysle ze maz mi odpusci od pazdzienika:-)
A Ty w jakkim miescie mieszkasz??

Taka posciel chce: 3cz.piękna pościel 135x100 z aplikacją PROMON (727925535) - Aukcje internetowe Allegro krowka bialo-blekitna a drugi komplet to jakis z tych zdjec co wkleilam:-)dinusie mi sie podobaja tylko nie wiem ktory kolorek wybrac??

Ostatnia edycja:
witam

ja tez rodze w listopadzie:-)na kiedy masz termin??i jaki buzz chcesz jaki kolor?Bo ja juz tez sie na buzza zdecydowalam:-)co do kojca ja tez mam chicco i uzywalam go jako przenosne lozko:-)teraz tez bede uzywac i tradycyjnego i kojca ale kojec pozniej.tak sie zastanawiam czy nie przemalowac lozeczka drewnianego na ciemny kolor bo mam jasny jak myslicie??

a materacyk mi pasowal do chicco tj mialam w zwyklym drewnianym lozeczku:-)I mam nadzieje ze jednak Pawimi nie zamknie tego watku:-)Co do kola terenowego i tego zwyklego to tez Pawimi Ci odpowie bo ona miala oby dwa:-)na allegro teraz jeden sprzezedawca sprzedaje wlasnie buzza z kolem terenowym zamiast tego zwyklego.

ja mam termin na 15.11 :)a ty?? a jeżeli chodzi o kolor buzza to RACCOON najbardziej mi się podoba. a ty będziesz kupowała to kółko terenowe?? i czy masz już wózek w domku?? ja jeszcze nie mam dopiero w październiku będę kupować. co do łóżeczek to ja bym chciała tylko takie turystyczne+materac jeździłam wczoraj po sklepach i nic mi się nie podobało (poza tym że w każdym sklepie jakim byłam to łóżeczek t. były 3 szt) więc dlatego was pytam bo chyba na allegro sobie kupię:) pozdrawiam

Moj Sofijka jest z listopada 15;-) smaly skorpionki :szok: hehehhe tez chcialm urodizc 12 :sorry: ale córka urodziła sie co do dnia:tak:

A ja mam tak malo czasu na cyztanie, czytam po łebkach Was...

Postanowiłam jednak zabrac buzzza do PL ciekawe czy wroco caly:rofl2:

reklama
Halo dziewczynki! No widze ze znow dyskusja apropo buzza trwa.A ja wam powiem ze przy przeprowadzce wyciagnelam buzzika i stoi rozlozony razem z trzema innym woziami.Hhih taaka mala wystawka sie w pokoju , ktorego nie uzywam.I tesknie za moim buuzikiem hiih
No a co do kojca to ja uzywalam bardzo czesto.Na gorze w sypialni mam normalne lozeczko, ale na dole uzywalam bardzo dlugo kojca.Ja mam kojec no name , ale on jest taki fajny duuuzy i sluzyl tez dlugo do zabawy.Wogole jak ja jestem sama w domu , bezpiecznie mi bylo wrzucic malucha do kojca jak np potrzebowalam do toalety wyjsc heheh

Do góry