reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

dobra a teraz prosba...ktora mi kupi i przysle przedluzacze do pasow buzza? widzialam ze w polsce sa takie orginalne przez quinny robione wlasnie specjalnie do buzzow - na allegro widzialam, u nas nie ma mowy o czyms takim, quinny mi odpowiedzialo ze gdybym kupila wozek w europie to owszem moze by i przyslali a tak to nie:wściekła/y: Sama chcialam ze sklepu sciagnac ale taka cene za przesylke wymyslili ze kosztowaly by mnie te francowate przedluzki 1/3 cene wozka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moj mlody absolutnie sie nie moze juz zapiac, taki latem rozebrany a co dopiero jak kurtka przybedzie? skoro juz jestem zdana na tego wstretnego buzza (chlip, chlip moje bugaboo) to musze miec te przedluzacze.

reklama
Hejo
Eve nie gniewaj sie, jak poradziłyście sobie w pierwszy dzien w żłobku?
Wiesz Ada jest mała i na pewno szybko sie zaklimatyzuje, a żłobkowe dzieci wyrastają na śmiałe i odwazne
syn od mojej kolezanki chodził do żłobka od malutkiego i zawsze był fajnym śmiałym dzieckiem, w wieku 12 lat oprowadzał mnie po Londynie, a teraz na studia się dostał :tak: wow jak ten czas leci ;-)
Nie martw się bardzo dobrze :tak:

moniadan, spoko, poprostu wisielczy nastrój mam z tego powodu. Wczoraj mała była tylko 2 h dzis będzie 3. Wczoraj jak ją odbierałam to nie płakała ale oczka miała czerwone od płaczu :-( Ogólnioe to straszne jest to oddawanie swojego dziecka :-(

witajcie kobitki.U nas pogoda pod psem,leje od samego rana.Jesien jak nic ..A wczoraj dzwonilam do domciu i tati mowi ze upal jak ta lala!
ech..Pawimi apropo buzza, uzywalas podwojnych kolek? Bo ja mialam sobie kupic tak jak ty i terenowe i podwojne ale sie zastanawiam czy jest sens.
Pytam ciebie bo ty masz wszystkie opcje wiec masz porownanie.
A co zamkniecia watku to ja myslalam ze moze go zamknac tez kto zalozyl.heheh Ale faktycznie tylko moderator..najlepiej napisac do moda i zapytac.

hej dziewczyny!u nas dzis tez pada deszcz:-(jest buro i ponuro!!

Eve wspolczuje tego co przechodzisz oddajac mala do zlobka!!p.s.Widze ze Ada sie urodzila w moje urodziny hehe:-)fajnie!

Dziewczyny czy naprawde chcecie zamknac nasz watek??

gie-oska a jak ty się czujesz w ciąży?? masz jakieś dolegliwości czy wszystko ok??!! chciałam się ciebie zapytać czy to ty wstawiałaś zdjęcia z wakacji z nad morza?? bo jak tak to brzuszek masz bardzo malutki-fajnie:) co do tego przedstawiciela quinny to ja właśnie nie widziałam tam kolekcji z 2008 a myślę że cena 799 to jest rewelacyjna szkoda tylko że to tych dwóch kolorków dotyczy:(

mam pytanie do dziewczyn posiadających BUZZA czy kupiłybyście go jeszcze raz czy teraz byście wybrały inny wózek?? a jeśli tak to napiszcie jaki:) pozdrawiam

gie-oska a jak ty się czujesz w ciąży?? masz jakieś dolegliwości czy wszystko ok??!! chciałam się ciebie zapytać czy to ty wstawiałaś zdjęcia z wakacji z nad morza?? bo jak tak to brzuszek masz bardzo malutki-fajnie:) co do tego przedstawiciela quinny to ja właśnie nie widziałam tam kolekcji z 2008 a myślę że cena 799 to jest rewelacyjna szkoda tylko że to tych dwóch kolorków dotyczy:(

mam pytanie do dziewczyn posiadających BUZZA czy kupiłybyście go jeszcze raz czy teraz byście wybrały inny wózek?? a jeśli tak to napiszcie jaki:) pozdrawiam

hej..tak ten grubas nad morzem z mala dziewczynka i mezem to ja:-) z tego co wiem to tylko takie kolorki mieli w takich niskich cenach ale juz im sie chyba pokonczyly!!co do samopoczucia to czesto mnie pachwiny bola i czasami plecy,no i brzusio...ale teraz jest ok:-)a ty jak sie czujesz??

Podlanczam sie do twojego pytania o buzza:-)Pawimi pewnie odpowie ze nie kupilaby hehe:-)

a ty jestes moderatorem jakiego dzialu wobec tego? ale troche zaskoczona jestem bo u nas styczniowki 2008 wybieraly naszego moderatora, wsrod dziewczyn ktore pisza na naszym watku styczniowek:confused2: Nasz watek plotkarski jest chyba w zlym dziale zalozony:no: pod ciaza itd...w sumie ma cos z ciaza wspolnego bo co rusz ktoras w ciazy jest...nastepna bedzie gastone jak sie gie-ska rozleci hihi :)))

Styczniówki to tez osobny dział ja jestem na wrzesniu 08. A ten dział na którym teraz piszemy jest popristu duży i pewno kilka osób się nim opiekuje

dobra a teraz prosba...ktora mi kupi i przysle przedluzacze do pasow buzza? widzialam ze w polsce sa takie orginalne przez quinny robione wlasnie specjalnie do buzzow - na allegro widzialam, u nas nie ma mowy o czyms takim, quinny mi odpowiedzialo ze gdybym kupila wozek w europie to owszem moze by i przyslali a tak to nie:wściekła/y: Sama chcialam ze sklepu sciagnac ale taka cene za przesylke wymyslili ze kosztowaly by mnie te francowate przedluzki 1/3 cene wozka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moj mlody absolutnie sie nie moze juz zapiac, taki latem rozebrany a co dopiero jak kurtka przybedzie? skoro juz jestem zdana na tego wstretnego buzza (chlip, chlip moje bugaboo) to musze miec te przedluzacze.

Pawimi - ja Ci mogę to kupic i wysłac .
A nie ma u was takich uniwersalnych jakiejś innej firmy ? Bo u nas widziałam coś takiego chyba z canpola, byś miała szybciej bo to w sumie dwa małe paseczki

reklama
Pawimi - ja Ci mogę to kupic i wysłac .
A nie ma u was takich uniwersalnych jakiejś innej firmy ? Bo u nas widziałam coś takiego chyba z canpola, byś miała szybciej bo to w sumie dwa małe paseczki
no niestety ale nie ma:no: nie ma nic co by do buzza pasowalo, w sumie te pasy sa takie specyficzne tylko dla buzza calkiem inne niz w innych wozkach.to cos takiego ORYGINALNE przedłużki do pasów do QUINNY BUZZ (720821110) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry