reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Krzysiek ogląda sobie jakis film w tv,dzieci w wyrkach kimaja dawno ,a tu trochę niemrawo,srasznie szkoda ,ale teraz będę częściej zaglądała,więc nadrobie:tak::tak::tak:
Patrysia ,teraz to będzie można sie sobą cieszyć na całe gardło:tak::tak:ale najpierw niech sie @ skończy:-D:-D

reklama
O widziśz nie wiedziałam ,znam ten bół ,ja na dobrą sprawę do pracy mogłam wrócić kiedy ksawek miał 5 lat i oczywiście pod warunkiem,ze i krzysiek zajmuje sie dziećmi kiedy przyzwoicie szybko wraca z pracy,także rozumiem ,
po wakacjach(bo w wakacje nie pracował zajmował sie dziećmi domem) od poniedziałku krzysiek też wraca do pracy wiec od nowa będziemy sie gimnasykować próbując jakoś pokleić wszystkich,żeby grało.

heh a moze i sie rozmyslil :sorry: zartuje :cool2: pewnie dalej jest za
wiec owocnego staranka w listopadzie... ;-)
mam nadzieje że sie rozmyslil, po stracie mi powiedzial ze ni chce wiecej dzieci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ze jedno mu w zupelnosci wystarczy :sorry::sorry::sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

śliczniutki masz brzusio

ja wkleje zdjecie mojego takie wspomnienie :tak::tak::tak::tak:
i przywolanie dobrych fluidów :tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 40
"Na cale Gardlo" - doslownie i w przenosni ;-)

a ja dzisiaj szybciej zmykam bo moj m juz poszedl do wyrka :-):-):-):-)
O j Patrysia głodnemu chleb na myśli:-D:-D:-D:-Dczytasz w myślach Krzyśka czy co???:-D:-D:-D:-D

Witam Natilineczka ,bo my sie nie znamy...teraz sie będziemy miały okazję poznać,bo wróciłam:szok::rofl2::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!
Kurcze ale dzis pusto, masakra
A ja właśnie kupiłam sobie nasionka żywych kamieni. Normalnie sen z powiek. I kura twar, nie pamiętam, która to mnie tak zaraziła, albo Marta, albo Beata, ale jak się nie przyjmą, to znaaajdę, oj ja Cię znajdę kochana:-D. Przyjade i ukradnę Twoje!!!
Ja na pewno nie zaraziłam Ciebie na te kamulce.Z moich kradziejstw to nic nie wychodzi:no::wściekła/y::wściekła/y:,bo ostatnio w Ogrodzie Saskim urwałam sobie na szczepkę:-p;-) i padło:crazy:.
Kozaczki rozciągliwego materiału Strecz. Kruczo czarne, tyle, że zdjęcia z telefonu i kiepsko wychodzą. Noszone 2 razy głównie po mieszkaniu. Rozmiar 36 -37. Lasocki.
Niestety za małe,bo ja mam 41:sorry: ale bardzo ładne:tak:.
Wypłoszyłam wszystkie:-D:-D:-D:-D
Dopiero przyleciałam;-)
sagen_lot_2009-03-05_12-13-42.jpg

reklama
madziulanatasza a znasz to powiedzenie ze "glodnemu chleb na mysli a glodny glodnemu przygaduje" :-D:-D:-D:-D:-D haha

ok dziewczyny ja lece sie pluskac i do m :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
milej i spokojnej nocki :tak:

Do góry