reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
U nas pelzanie jest tez glownie na prawym lokciu ale na lewej nozce Jak chce usiasc to przybiera idealna pozycje do raczkow Ale na tym sie konczy
Nie wiem czy ona zacznie raczkowac A jak tak to niby kiedy jak ona chce juz chodzic na 2 to czasu nie ma na raczkowanie Teraz jakby zaczela to jeszcze ale ona strasznie dlugo pelza a do raczkow sie nie kwapi Dokladnia ASIU na brzuszku to wolniej idzie I bardziej sie meczy Slysze zawsze jak Oliwka steka przy tym HEHEH tez by mnie to czolganie na brzuchu MECZYLO :-)
Nie wiem czy ona zacznie raczkowac A jak tak to niby kiedy jak ona chce juz chodzic na 2 to czasu nie ma na raczkowanie Teraz jakby zaczela to jeszcze ale ona strasznie dlugo pelza a do raczkow sie nie kwapi Dokladnia ASIU na brzuszku to wolniej idzie I bardziej sie meczy Slysze zawsze jak Oliwka steka przy tym HEHEH tez by mnie to czolganie na brzuchu MECZYLO :-)
A ja tu bym się chciała o innych mozliwościach mojej córki pogadać...Zaczynam mieć w domu małą złośnicę
Jak jest coś nie po jej myśli to wrzask, rzucanie sie na podłogę, bicie głową w mur, podłogę....ciekawe po kim taki charakterek
No to zaczyna sie wychowywanie

malena81
mamusia październikowa 08
A ja tu bym się chciała o innych mozliwościach mojej córki pogadać...Zaczynam mieć w domu małą złośnicęJak jest coś nie po jej myśli to wrzask, rzucanie sie na podłogę, bicie głową w mur, podłogę....ciekawe po kim taki charakterek
![]()
U mnie to normalka. Strasznie smieszne takie złości.
łzy tryskają jak na kreskówkach.
Tylko zamiast głową w mur, to u mnie jest piętami o podłogę.
I syrena alarmowa, że ho, ho!
Moje dziecko posiadło nową umiejętność.
Jak próbuję jej dać pić z niekapka to odwraca głowę i mówi "beee..." :-)
Na mleko jest "nie! "
malena81
mamusia październikowa 08
A u nas jak mówimy do niej "moja moja" to przykłada główkę i tak chwilę się tulijakie to słodkie
![]()
U nas to robi na przytul. Może być przytul podusię, pieska, misia, pieluszkę.
Wszystkie rozumie.
A do nas się przytula, jak mówimy: "Jak mamusia kocha Izunię?"
Wymiękam wtedy całkiem!
blond_20
Czarownica
Moj tez jak czegos nie dostanie to jest ogromny placz z wielkimi zlzami, wrzask i nie wiem co jeszcze.a wlasciwie ostatnio juz tak na NIE WOLNO reaguje
najgorszy ryk jak mu telefonu nie pozwalam dotknac albo modemu.
no i od jakiegos czasu jak czegos nie chce to kreci glowa i mowi ne ne ne ne ne
a jak cos lezy na lozku i nie jest w zasiegu reki to krzyczy DA.
no ale mama dalej nie ma. widac bardziej mu sie przydaje Nie i daj

no i od jakiegos czasu jak czegos nie chce to kreci glowa i mowi ne ne ne ne ne

no ale mama dalej nie ma. widac bardziej mu sie przydaje Nie i daj

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
U nas podobnie Tylko ze JEST WRZASK ona sie cala prezy i ja siedzi a sie zlosci to sie tak strasznie napina i wrzeszczy i robi sie czasem czerwonaA ja tu bym się chciała o innych mozliwościach mojej córki pogadać...Zaczynam mieć w domu małą złośnicęJak jest coś nie po jej myśli to wrzask, rzucanie sie na podłogę, bicie głową w mur, podłogę....ciekawe po kim taki charakterek
![]()
A jak lezy akurat i sie zlosci to mi sie cala wygina i wyrywa A LZY WTEDY TO NORMALKA
Oliwka to czasem ma straszne nerwy

Oj ja to bym chciala aby Oliwka sie troche poprzytulala Ona nawet jak sie udezry i placze a ja ja biore na rece to sie odpycha I tak od kazdegoU nas to robi na przytul. Może być przytul podusię, pieska, misia, pieluszkę.
Wszystkie rozumie.
A do nas się przytula, jak mówimy: "Jak mamusia kocha Izunię?"
Wymiękam wtedy całkiem!
ONA OD SAMEGO POCZATKU NIE BYLA SKOROA DO PRZYTULANEK JAK JA ZA DLUGO CALUJE TO TEZ WRZESZCZY
Oliwka duzo mowi TATA BABA DADA NANA MABABA mam nie ale jak cos chce to jeczy tzn mowi takie EEEEEEEEEEEEE YYYYYYYYYYYYY i raczkami pokazuje co chce LUB WOLA EEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJ
Jak sie do niej mowie NIE NIE NIE to ona glowka pokazuje jak sie robie nie nie nie

reklama
Moj stasiulina to tez taki przytulasek
Jak udaje ze placze to czlapie do mnie i chce mnie calowac
Bardzo czesto jak biore go na rece i mowie moja moja to tak sie przytuli ze az lzy mam w oczach.Bardzo tez lubie jak kladziemy sie spac, i on kladzie swoja raczke na mojej, poprostu wtedy moglabym go wszamac
i jeszcze zrobi te swoje oczka a la pies cocel spaniel i wymiekam do reszty

Podziel się: