reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
U nas pelzanie jest tez glownie na prawym lokciu ale na lewej nozce Jak chce usiasc to przybiera idealna pozycje do raczkow Ale na tym sie konczy

Nie wiem czy ona zacznie raczkowac A jak tak to niby kiedy jak ona chce juz chodzic na 2 to czasu nie ma na raczkowanie Teraz jakby zaczela to jeszcze ale ona strasznie dlugo pelza a do raczkow sie nie kwapi Dokladnia ASIU na brzuszku to wolniej idzie I bardziej sie meczy Slysze zawsze jak Oliwka steka przy tym HEHEH tez by mnie to czolganie na brzuchu MECZYLO :-)

A ja tu bym się chciała o innych mozliwościach mojej córki pogadać...Zaczynam mieć w domu małą złośnicę:eek: Jak jest coś nie po jej myśli to wrzask, rzucanie sie na podłogę, bicie głową w mur, podłogę....ciekawe po kim taki charakterek:cool: No to zaczyna sie wychowywanie:sorry:

A ja tu bym się chciała o innych mozliwościach mojej córki pogadać...Zaczynam mieć w domu małą złośnicę:eek: Jak jest coś nie po jej myśli to wrzask, rzucanie sie na podłogę, bicie głową w mur, podłogę....ciekawe po kim taki charakterek:cool: No to zaczyna sie wychowywanie:sorry:

U mnie to normalka. Strasznie smieszne takie złości.
łzy tryskają jak na kreskówkach.
Tylko zamiast głową w mur, to u mnie jest piętami o podłogę.
I syrena alarmowa, że ho, ho!

Moje dziecko posiadło nową umiejętność.
Jak próbuję jej dać pić z niekapka to odwraca głowę i mówi "beee..." :-)
Na mleko jest "nie! "

A u nas jak mówimy do niej "moja moja" to przykłada główkę i tak chwilę się tuli:tak: jakie to słodkie:tak::tak:

U nas to robi na przytul. Może być przytul podusię, pieska, misia, pieluszkę.
Wszystkie rozumie.
A do nas się przytula, jak mówimy: "Jak mamusia kocha Izunię?"
Wymiękam wtedy całkiem!

Moj tez jak czegos nie dostanie to jest ogromny placz z wielkimi zlzami, wrzask i nie wiem co jeszcze.a wlasciwie ostatnio juz tak na NIE WOLNO reaguje:-Dnajgorszy ryk jak mu telefonu nie pozwalam dotknac albo modemu.
no i od jakiegos czasu jak czegos nie chce to kreci glowa i mowi ne ne ne ne ne:-Da jak cos lezy na lozku i nie jest w zasiegu reki to krzyczy DA.
no ale mama dalej nie ma. widac bardziej mu sie przydaje Nie i daj :-D

U nas podobnie Tylko ze JEST WRZASK ona sie cala prezy i ja siedzi a sie zlosci to sie tak strasznie napina i wrzeszczy i robi sie czasem czerwona
A jak lezy akurat i sie zlosci to mi sie cala wygina i wyrywa A LZY WTEDY TO NORMALKA
Oliwka to czasem ma straszne nerwy :cool:
U nas to robi na przytul. Może być przytul podusię, pieska, misia, pieluszkę.
Wszystkie rozumie.
A do nas się przytula, jak mówimy: "Jak mamusia kocha Izunię?"
Wymiękam wtedy całkiem!
Oj ja to bym chciala aby Oliwka sie troche poprzytulala Ona nawet jak sie udezry i placze a ja ja biore na rece to sie odpycha I tak od kazdego
ONA OD SAMEGO POCZATKU NIE BYLA SKOROA DO PRZYTULANEK JAK JA ZA DLUGO CALUJE TO TEZ WRZESZCZY

Oliwka duzo mowi TATA BABA DADA NANA MABABA mam nie ale jak cos chce to jeczy tzn mowi takie EEEEEEEEEEEEE YYYYYYYYYYYYY i raczkami pokazuje co chce LUB WOLA EEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJ

Jak sie do niej mowie NIE NIE NIE to ona glowka pokazuje jak sie robie nie nie nie :tak:

reklama
Moj stasiulina to tez taki przytulasek:tak: Jak udaje ze placze to czlapie do mnie i chce mnie calowac:laugh2: Bardzo czesto jak biore go na rece i mowie moja moja to tak sie przytuli ze az lzy mam w oczach.Bardzo tez lubie jak kladziemy sie spac, i on kladzie swoja raczke na mojej, poprostu wtedy moglabym go wszamac:tak:i jeszcze zrobi te swoje oczka a la pies cocel spaniel i wymiekam do reszty:laugh2:

Do góry