reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Nie znam babki nazywa się Krawczyk,no nie zabłysła w pierwszy dzień szkoły...
Patrysia trzymamm kciukasy za kredyt
Malina zobaczysz ,że ona jeszcze was wszystkich sprzeda

Zaraz jadę do pracy po klucze ,jutro będę sama z rana ,jakie to dziwne,gdzie te tłumy żądnych ciasta i kawy klientów,Sylwia ma wolne....umowę nam przedłuzył bagatela o cały miesiąc ,śmiech na sali,ciekawe czy nas zostawi czy wypierniczy
Patrysia trzymamm kciukasy za kredyt
Malina zobaczysz ,że ona jeszcze was wszystkich sprzeda

Zaraz jadę do pracy po klucze ,jutro będę sama z rana ,jakie to dziwne,gdzie te tłumy żądnych ciasta i kawy klientów,Sylwia ma wolne....umowę nam przedłuzył bagatela o cały miesiąc ,śmiech na sali,ciekawe czy nas zostawi czy wypierniczy

madziulanatasza
Fanka BB :)
Chyba ,tak ,a ja i tak tylko z doskoku:-)
My juz po obiadku i juz mam posprztane
Odwiedzil mnie braciszek i zalapal sie na obiad:-);-)Teraz mlodzi sobie rysuja wiec mam chwilunie

Kolo 18 planuje do mnie przyjechac kolezanka z blizniaczkami a teraz czekam na szwagra

Kolo 18 planuje do mnie przyjechac kolezanka z blizniaczkami a teraz czekam na szwagra
co porabiasz ze z doskokuChyba ,tak ,a ja i tak tylko z doskoku:-)
no to bedziecie mieli zabawnieMy juz po obiadku i juz mam posprztaneOdwiedzil mnie braciszek i zalapal sie na obiad:-);-)Teraz mlodzi sobie rysuja wiec mam chwilunie

Ale mnie juz od wczoraj nie chce wogole przekierowac na strone nkmoze serwery sa przeciazone![]()

Moje dzieci pociely wlasnie full kartek i sobie nimi rzucaja
reklama
Podziel się: