reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gdyby moi mieli kolki to tez bym nie jadla:no::no::no:
Ale chyab sie juz przyzwyczaili jak bylam w ciazy,bo cala ciaze z Dominikiem bylam na coli i tych cistkach bomby a z mlodymi na fancie i red bullach
a ja tez w ciazy sobie nie zalowalam az w pewnym momencie zaczelam sie bac gdzie mi sie to umiejscowi :tak::tak::-D:-D:-D
tylko pizza i fast food
żadko normalne jedzeinie
Milosz mial kolki przez 2 miesiace codziennie gdzies ok 20-stej.
I procz srodkow famakologicznych pomagała mu....głosna muzyka i kolysanie sie.W moment sie uspokajał a w domu az huczało.

Oj ja tlumaczyc co niektorym tez moge i jak grochem o sciane.
fajny sposób :tak::tak::tak:
ciekawe co na to sasiedzi :-D:-D:-D:-D
Ale nas cos mało dzisiaj :tak: wszystkie już pewnie w łóżeczkach leżą, jutro następny dzień szkoły ach :tak:
a ja jeszcze nie leze ale zaraz spadam polezec bo jutro znow pobudka o 5 :no::no::no::no:
ale rzeczywiscie malo nas
pewnie pozniej jeszcze anabubka i malinka wpadna na noc :-D:-D:-D:-D
a mnie juz nie bedzie :no::no::no::no:

reklama
Nie no idę spać bo mój M mnie dobije zaraz. Myślałam że jakiś film poszuka w tv a on sobie włączył coś na history o legionistach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aż mnie nerwy zaczynają łapać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natalineczka kolki to coś strasznego. Dziecko płacze, krzyczy, pręży się i nie wiadomo jak mu pomóc. Ja na prawdę wszystkiego próbowałam. Mleko zmieniłam, podawałam mu specjalne na kolkę, krople, czopki, okłady, bujanie, dosłownie wszystko i nic :no: dobrze że w końcu się z mamą żeśmy skapnęły że to może moje mleko :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie no idę spać bo mój M mnie dobije zaraz. Myślałam że jakiś film poszuka w tv a on sobie włączył coś na history o legionistach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aż mnie nerwy zaczynają łapać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natalineczka kolki to coś strasznego. Dziecko płacze, krzyczy, pręży się i nie wiadomo jak mu pomóc. Ja na prawdę wszystkiego próbowałam. Mleko zmieniłam, podawałam mu specjalne na kolkę, krople, czopki, okłady, bujanie, dosłownie wszystko i nic :no: dobrze że w końcu się z mamą żeśmy skapnęły że to może moje mleko :tak:
no to fajną wam mężul lekturke na nocke wybrał taka akuratnia do spania :-D:-D:-D:-D
słyszałam bo mojej kolezanki dominik mial masakra mam nadzieje ze nigdy mnie to czekac nie bedzie

swoja droga tak teraz doszlam do wniosku ze ja mam nader spokojne dziecko :tak::tak::tak:
a tfu zeby nie zapeszyc
ale naprawde :szok::szok::szok::szok::szok:

a my piwko chipsy i film wiec jutro zagladne

Milego wieczorku
a moj m jutro wraca :)
nareszcie
tak juz tesknie ze mnie rozsadza :-D:-D:-D:-D:-D
jutro na wieczor bedzie

No Kubek też jest spokojny chyba że coś mu nie odbije :tak::tak: ale tak to grzeczny i cały czas się cieszy jak by na haju był :-D:-D:-D

a moj m jutro wraca :)
nareszcie
tak juz tesknie ze mnie rozsadza :-D:-D:-D:-D:-D
jutro na wieczor bedzie
A gdzie jeździ? Zapewne praca :tak: mój ma dzisiaj i jutro wolne, ach :-D

Normalnie szok z tym telewizorem i z M :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mówie mu żeby poszukał coś innego to zostawił na jakimś nie normalnym filmie na polsacie oczywiście scena erotyczna :no::no: dał mi pilot to go wyłączyłam :tak:

No Kubek też jest spokojny chyba że coś mu nie odbije :tak::tak: ale tak to grzeczny i cały czas się cieszy jak by na haju był :-D:-D:-D
no ten tez jak by wiecznie na marysce jechał
banan na calego:-D:-D:-D:-D

ty te nasze dzieci jakies takie bardzo podobne do siebie wogole :sorry::sorry::sorry::sorry:
cos mi tu podejrzane jest :eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D

A gdzie jeździ? Zapewne praca :tak: mój ma dzisiaj i jutro wolne, ach :-D

Normalnie szok z tym telewizorem i z M :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mówie mu żeby poszukał coś innego to zostawił na jakimś nie normalnym filmie na polsacie oczywiście scena erotyczna :no::no: dał mi pilot to go wyłączyłam :tak:
niestety za praca jak wiekszosc z tego naszego kraju :-:)-:)-:)-(
ale teraz chyb bedzie mial duuuuuzo wolnego czasu tak wiec chyba zaniedbam to nasze bb :cool2::cool2::cool2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a kogo wylaczylas meza???:-D:-D:-D:-D:-D
czy tv jak tv to teraz tam w sypialni pewnie sceny erotyczne beda leciec ;-);-);-)

reklama
Dobrze ja się żegnam idę spać bo coś czuję że jutro Kubek wcześnie się obudzi :no: ach te jego poranki tylko żeby w nocy dał pospać :tak: Spokojnej nocki życzę dobranoc :-D:-D:-D
A tu coś na śmiech :tak::tak::tak:

Edek, Tadek i ich żony pojechali na camping. Edek i Tadek spali w jednym namiocie, a ich żony w drugim. O trzeciej nad ranem Tadek budzi się i woła:
- Niewiarygodne!
Edek się zbudził.
- Co się dzieje? - pyta Edek.
- Muszę iść do namiotu dziewczyn, do mojej żony!
- Po co?
- Na seks! Obudziłem się z najtwardszym, jakiego miałem w całym życiu!
Po chwili Edek mówi:
- Chcesz żebym poszedł z tobą?
- Do diabła, nie! Dlaczego?
- Bo w ręku trzymasz mojego...

Natalineczka my u moich rodziców mieszkamy ja na razie. Nie stać nas na swoje :-( No podobne te nasze brzdące :-D:-D:-D ciekawe hehe :-D:-D:-D

A wyłączyłam tv, do M pilota nie znalazłam jeszcze :-D

Dobra idę spać bo już oczy na zapałki mam :tak: dobranoc kolorowych snów życzę :-D:-D:-D

Do góry