reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

witam!!
w koncu dzisiaj ide do ginka:-):-) synusia paulus gratuluje!!
to moze mi teraz wywróżycie co bedzie, moze sie dzisiaj dzidzia odsloni??
co do siary to dziekujcie Bogu dziewczyny, ze nie macie!! ja nie moge w domu bez stanika pochodzic bo zaraz mokre plamy:szok:

WITAJCIE Z RANA LASECZKI:*
to dokładnie tak jak ja:tak: jak nie ubiore stanika i wkladek ktore zmieniam co ok 4h to pidzama cala mokra:oo:

A tak wogóle to jutro USG:happy::happy::happy: i Małż Jarek w roli dodatkowego kamerzysty chwil dla niuni/ no chyba ze jajeczka jakims cudem by wyszly w co wątpię:oo2:/
Ostatnio mam manie kamerowania mnie i mojego brzuchola w kazdej sytuacji dla Małej jak zwykle okraszonym jego komentarzami:-):-)

reklama
Heloł :]
Mam zarąbiste dwie książki w pdfie o nauczaniu dzieci spać w różnych miesiącach życia. Koleżanka ma 8 miesięcznego synka, niedawno to zastosowała i mówi że jest w szoku, że teraz śpi jak aniołek, przesypia noce. Jak chcecie to wam na mejla wyśle :tak:
No pewnie że ślij nie zaszkodzi sprobować:-):-) ismenka070@wp.pl

Mam zarąbiste dwie książki w pdfie o nauczaniu dzieci spać w różnych miesiącach życia. Koleżanka ma 8 miesięcznego synka, niedawno to zastosowała i mówi że jest w szoku, że teraz śpi jak aniołek, przesypia noce. Jak chcecie to wam na mejla wyśle :tak:

k.chocholek@gmail.com

i ja się stukam kawusią, idę wszamać jakieś śniadanko.
boli mnie gardło i chyba mam powiększone węzły chłonne :eek:

k.chocholek@gmail.com

i ja się stukam kawusią, idę wszamać jakieś śniadanko.
boli mnie gardło i chyba mam powiększone węzły chłonne :eek:

mnie w tamtym tygodniu też gardło bolało.. rano najgorzej-kaszel mi się odrywał i jakby rope czy coś było czuć :/ i musiałam ciągle kaszleć a nie miałam czym, tak mnie przytykało. Oczywiście nie możemy brać popularnych tabletek na gardło /Cholinex, Strepsils itp../ mnie w aptece babka dała Homeogene 9 /ok 13 zeta/- jakiś lek homeopatyczny czy coś takiego, i że w ciąży tylko to można brać. Porażka -takie małe białe tableteczki niby co godzine trzeba ssać.. oczywiście nic nie pomogło oprócz babcinej receptury - soku z cebuli :] niedobre, no ale bardzo skuteczne

chcemy !!! masz to gdzies w sieci czy dac ci maila ??
mosizab@gmail.com

reklama
Do góry