A
AnOoLa88
Gość
to się ekscytować bede do 17 ;Ddokladnie tak
plyte z filmem dostaniesz a zdjecia wrzuci na pendraka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to się ekscytować bede do 17 ;Ddokladnie tak
plyte z filmem dostaniesz a zdjecia wrzuci na pendraka
Domyślam się, ze chodzi o "uśnij wreszcie"dobra ksiązka, przy Antku się do niej stosowałam i od 7 m-ca sam przesypiał całe nocki
tzreba tylko cierpliwym i wytrwałym być.
dokładnie! "Uśnij wreszcie" i jeszcze jedna, "Każde dziecko może nauczyć się spać"![]()
Też czytałam, polecam
Na poczatek, na pierwsze m-ce życia wystraczy dostosować się do sposobów opisanych w "języku niemowląt". Niestety ja tej książki w wersji elektronicznej nie posiadam.
słyszałam o tej książce właśnie, i muszę ją jakoś zdobyć :]
Heloł :]
Mam zarąbiste dwie książki w pdfie o nauczaniu dzieci spać w różnych miesiącach życia. Koleżanka ma 8 miesięcznego synka, niedawno to zastosowała i mówi że jest w szoku, że teraz śpi jak aniołek, przesypia noce. Jak chcecie to wam na mejla wyśle![]()
Jeśli to nie problem to ja też poproszę o przesłanie w wolnej chwili :*