reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Hejka, nie było mnie przez ostatnie dni, ale kurcze już nie radzę sobie z tym bólem głowy :no: Masakra jakaś totalana, tydzień zaczął sie ok, wizyta u ginka, same dobre wieści Wstydzioch się przekręcił główką w dół, ginka sama zauważyła poprawę samopoczucia u mnie bo taka wesoła byłam, no i chyba zapeszyłyśmy :eek: Od wtorku to już porażka, wstęję zmeczona, kark mam sztywny, chociaż nie śpię na grubej ani na za cienkiejpoduszce, opuchlizna z nogi nie zeszła, rwie mnie jeszcze bardziej, jak do przyszłego poniedziałku nie zejdzie, to nie wiem, ide chyba do chirurga, bo ten altacet nic nie daje :wściekła/y: wieczorem robie się taka nerwowa, że szok, wszytko mnie drażni. No to sobie i Wam posmęciłam. Ehmmmmmmmmmm

reklama
Cleo przypomnialas mi ze dzisiaj sprzatanie lazienki mnie czeka :( ja pokojami lece bo inaczej nie dalabym rady... niestety nie da sie u mnie miec wszedzie posprzatane... a i po 10 godzinach poza domem nie mam sily na wszystko sprzatanie, gotowanie itd... odpoczac trzeba :(

Wiewiora ja sobie radze na razie amolem :( a nerwowe to my w wiekszosci jestesmy ;) i do tego czesto marudne... dobrze ze chociaz tu na forum mozna pomarudzic dowoli :)

a ja nie. Ja się cuzję pod tym względem bardzo dobrze. po pierwszej ciązy duzo przytyłam i po porodzie brzuch mi się nie wchłonąl wiec wyglądałam makabrycznie. Gruba taka i ze zwałami tłuszczuu. Teraz brzuszek napięty, okragły nie mam się czym przejmowac w sensie jakiś wałków. No i co bym nie założyła nie wyglądam grubo :-)tylko ciążowo. Chociaż ciągle ktoś mi mówi, ze jak na ten tc. to mam wielki brzuch.Zwykle odpowiadam, ze oni też :-D
niestety boję sie co będzie co ciąży. Trzeba będzie szybko w drugą zachodzić żeby dobrze wyglądać
a mi sie wlasnie w ciazy walki pod piersiami robia.. na razie jest jeden ale jak wnerwiajacy... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wczesniej nie mialam takich problemow a teraz jak sie zgardzie to wyskakuje taki ... i przeszkadza w noszeniu biustonosza... sie nie moge doczekac aby to spalic... choc nie przestaje sie obzerac czekolada :cool: tez mi polityka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:( Katrenki trzymaj sie zazwyczaj to jedno lub dwudniowe jest :( odpoczywaj tylko duzo :( ja tez nie w najlepszym sosie :zawstydzona/y:
mni to cholerne krocze ciagle boli, ale dzis to przechodzi wszystko....:-( mysle, ze gdyby nie to to ta moja ciaza bylaby nawet znosna bo nie mam innych problemow, zaczelo sie 2 miesiece temu i jest coraz gorzej:-(widocznie kazda musi miec jakies fantastyczne dolegliwosci:confused2:

mni to cholerne krocze ciagle boli, ale dzis to przechodzi wszystko....:-( mysle, ze gdyby nie to to ta moja ciaza bylaby nawet znosna bo nie mam innych problemow, zaczelo sie 2 miesiece temu i jest coraz gorzej:-(widocznie kazda musi miec jakies fantastyczne dolegliwosci:confused2:
współczuje.. ciekawe czy to z powodu rozluźniania kości miednicy?? mnie nic nie boli a i tak są problemy więc trzymaj się i już niedługo minie :))

martolinka gratulacje to kiedy zapraszasz na oblewanie?:-):tak:
Kasia kiedy tylko najdzie Was ochota;-) Co prawda mieszkanko nie za duze , ale na plazy sporo miejsca:-D

a! zapomniałam napisać, że potwierdzę lub nie jeden z przesądów ciążowych: dziś polałam sobie nadgarstek po wewnętrznej stronie wrzątkiem :shocked2:, i teraz mam bordową plamę. Niechcący oczywiście polałam, nie żeby obalać przesąd ;-)
Zgodnie z przesądem dzidź powinien się urodzić z takim znamieniem.. dam znać za jakieś 9 tygodni :-)

Najpierw przeczytałam Twojego posta niedokładnie i zrozumiałam , że polałaś sie tym wrzatkiem specjalnie zeby sprawdzic przesąd i myslałam , że ciaża odbiera z czasem rozum:-) dopiero wtedy przeczytałam ze zrozumieniem;-)

Witam serdecznie :-)
mam nadzieje, że nie jest jeszcze za późno abym do Was dołączyła ;-)
termin mam nam na 29 listopada i będzie Zuzia :-)
Chyba nie uda mi się nadrobić zaległości ale mam nadzieje aktywnie uczestniczyć w aktualnym życiu forum :-)
Pozdrawiam serdecznie

Witam serdecznie :-)
mam nadzieje, że nie jest jeszcze za późno abym do Was dołączyła ;-)
termin mam nam na 29 listopada i będzie Zuzia :-)
Chyba nie uda mi się nadrobić zaległości ale mam nadzieje aktywnie uczestniczyć w aktualnym życiu forum :-)
Pozdrawiam serdecznie
Witamy nowa listopadowke!!!!!
Podobno lepiej pozno niz wcale ;);-) zawsze mozna pogadac, zapytac co i jak.
Jest wiele wątkówa i na pewno znajdzoesz cos dla siebie.

reklama
Do góry