reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewyczyny.:-D:-D:-D Witam się znad śniadania. Miałam się dzisiaj wyspać, poleżeć do 9:00, bo wieczorkiem idziemy na urodziny do teścia, ale wredny komar pokrzyżował mi plany.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
To i ja się witam z rana.
Już po śniadanku - ale jakoś dziś mi nie smakowało. Całą noc padał deszcz a teraz jest tak przyjemnie rześko. Z tym spaniem to ja mam tak że dziś po pare razy w nocy się budziłam (może to przez pełnię) a rano od około 7 już spać dalej nie mogę.

No to coś na dobry początek dnia :-D:-D:-D:

Męskie mądrości :))

Wszystkie kobiety są wredne,
ale niektóre mają duże cycki.

Kobiety nie można zmienić.
Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia

Jeśli laska ma króciutką spódniczkę,
to facetowi wisi czy jej torebka pasuje do butów

Ziewając mężczyzna pokazuje swoje złe wychowanie,
kobieta swoje możliwości

Uszczęśliwić kobietę można bardzo szybko,
ale jest to bardzo kosztowne

Kobieta, która przynosi rankiem piwko na kaca
jest nie tylko mądra, ale i piękna!

Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń,
to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć

Długo myślałem, co to takiego 90x60x90. Okazało się, że 486000

Kobieca definicj słowa "już" zawsze zawiera zwrot "jeszcze tylko..."

Kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli,
niż ubrać zgodnie z jej życzeniem

Niekiedy kobieta traktuje faceta jak budzik.
Najpierw go nakręci, ale skończyć nie da

Narzeczeństwo to powolny proces wpadania mężczyzny
w delikatne kobiece łapy

Biust - ozdoba czy ciężar?
Gdyby ozdoba - kobiety nosiłyby go na wierzchu,
gdyby ciężar - na plecach

Kobiety mają dwa rodzaj pretensji:
- nie ma co na siebie włożyć,
- za mało miejsca w szafie.

Gdy mężczyźnie źle - szuka żony..
Gdy mężczyźnie dobrze - żona jego szuka.

Jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą?
Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny,
a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet .

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witajcie dziewczynki!! Ależ jestem rozwcieczona od samego rana:wściekła/y::wściekła/y: nie spałam do 4 rano obudzilam sie o 7 bo mialam wizyte umowiona na USG genetyczne kolejne ktore musze zrobic ze wzgledu na to że mam cytomegalie / choroba z grupy różyczki mogąca uszkodzić dzidziusia/ na ktore czekałam 3 tygodnie mąż wolne sobie wziął gogziny ranne zeby ze mną wtedy byc i musi to odrobic ... i nagle pol godziny przed wizyta dostaje telefon ze kobiecina dzisiaj wlasnie zadzwonila ze sie zle czuje i jej nie bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a termin nastepny gdzie moze mnie wpisac jest za 2 tygodnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja musze miec to badanie do wtorku bo do ginki ide:crazy::crazy::crazy:

może znacie jakiegos gina w krakowie ktory robi prywatnie USG genetyczne i moze miec wolny termin najpóźniej do tego poniedziałku?? Bo w kropce jestem:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry