Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W łóżeczku. Też się boję że któreś z Nas mogłoby malca przygnieść. Zresztą z taką świadomością że maleństwo leży obok i można mu krzywde zrobić nie spałoby mi się dobrze. Chyba więcej nerwów niż snu. Tak więc łóżeczko niedaleko łóżka.
:-)
A co do TV - to ja zapodaje właśnie CSI na Polsacie a potem Dr. House na TVP2. :-)

Ja też uwielbiam.Najlepszy taki na rzadko z czosnkiem i jajeczko na twardo
![]()
My urządzamy małej jej własny kącik w naszej sypialni. Niestety mamy tylko 2 pokoje, więc zbyt wielkiego wyboru nie mamy. Będzie miała łóżeczko niedaleko naszego.
u mnie tez, a ze jestem teraz u rodzicow do 9ego, to pojechalismy z tata na dzialeczke i tam nas zastalo, takie blyski i ulewa masakraa u nas rozpetala sie straszna burza !! a ja sama w domu jestem ... jakos nieteges sie czuje i najchetniej bym powylanczala wszystko ale wtedy zostane bez kontaktu ze swiatem i bede sie jeszcze bardziej zamartwiac !!
eee jest taka opcja na forum przy kazdym temacie wyswietl pierwszy nieprzeczytany postja też się gubiłam, ale teraz-jak jestem na bieżąco, zapisuje sobie link na tej stronie, na której skończyłam czytać i później tylko nadrabiam od tego momentu :] może to żadna nowość haha ale przynajmniej się odnajduje :] idziemy z małym do łózka, niech sobie pokopie do woli i da mi później zasnąć :] dobrej nocki Mamuśki
Hi hi hiMea dla ciebie wszystko.
Umówimy się że tak w połowie grudnia zwolnimi.
Słowo skałta :-):-):-)

Dobre - dagmar jesteś The Best!!!a dziekujemy za pozdrowienia, niech naprawie kompa szybko bo i tak bedzie miala co nadrabiacmam wam przekazac pozdrowienia od kopciuszki - komp w naprawie wiec pozostalo jej tylko kontaktowac sie smsamiale ponoc jutro juz bedzie po staremu
a dziekujemy za pozdrowienia, niech naprawie kompa szybko bo i tak bedzie miala co nadrabiac![]()
Heh, a ja dzis chyba znów nie będe mogla zasnac... Polezalam w łożu, skończyłam ksiażkę, wypiłam ciepłe mleko... Nic nie działa, chyba muszę się przyzyczaić.
Kurcze, dziewuchy, jak Wy obchodzicie rocznice ślubu? Nam w niedzielę roczek stuknie a nie wiem co mam zrobić dla mojego Skarba. Nie chcę nic kupywać, tylko tak myślałam myślałam a czas minął a ja nic nie wymyśliłam. Ciapa taka ze mnie:-(
bez jakichś prezentów czy świętowania. znamy się już tyyyyyyle czasu (jesteśmy parą od 7 lat), że znudziło nam się świętowanie rocznic