• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

też mam problemy z zaśnięciem...
hmmm... no my z małżem pierwszą rocznicę ślubu spędziliśmy w łóżku :sorry: bez jakichś prezentów czy świętowania. znamy się już tyyyyyyle czasu (jesteśmy parą od 7 lat), że znudziło nam się świętowanie rocznic :laugh2:

a my mimo ze 12 lat juz niedlugo nam stuknie jako para postanowilismy ze skoro przez te lata nie swietowalismy rocznic praktycznie wcale /z wyjatkiem naszego pierwszego razu ktory zawsze swietujemy tak samo - nalesnikami!!/ to rocznice slubu swietowac bedziemy :) beda roze, jakies prezenty i kolacja przy swiecach :) oczywiscie nie w domu bo tesciowa nam zaburza klimat !!

reklama
jakies 2h temu wpadl do mnie kuzyn oznajmic ze maja dzis z chlopakami probe i przed polnoca nie skoncza ... mamo jak oni sie dra !!!! toz nawet moja zaba juz ma tego dosc !! ale grzecznie obiecalam cierpliwosc do 1 maksymalnie !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry